Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQHolky přidávám se k dotazu na tento kočárek
http://www.e-broucek.cz/…ovni-kocarek
Moc mě nadchla ta barva fialová a nemůžu nikde žádnej sehnat do těch 8 tisíc ve fialové barvě který by za něco stál. Takže se chci zeptat na ty kolečka kdo už ho máte…jako jezdí se sním dobře kvůli těm předním maličkýmkolečkům se ptám…já x-landra mám a jsem sním spokojená maximálně ale nelíbí semi že nejde dát sedačka po směru jízdy a proti a u této verze 2011 už jde a navíc je fialový takže bych ho chtěla. ALe ty kolečka u nich váhám
Já mám xa 08 jeto taky čtyřkolka s menšíma předníma kolečkama ale tyjsou větší než u toho xq a hlanvě jsou nafukovací tak proto se ptám. to jediné mě zaráží a poblíž nás U Jičína nevím teda žádný krám jsem na netu nesehnala kde byho měli a mohla jsem siho omakat takže budu asi muset objednat z netu. TAKŽE SIHO NEOMAKÁM NAŽIVO.
JSEM Z VESNICE TAKŽE BYCH CHTĚLA ABY SE SNÍM DALO JEZDIT I V TROCHU V TERÉNU A NE JEN VE MĚSTĚ PO ROVNÉM
No já se právě te´d vrátila z Dětského ráje v Praze. Okoukla jsem ten nový Xlander ![]()
Kolečka ve předu myslím v pohodě zvládnou městský i hrubší terén. Každopádně, manipulace je daleko lepší než s velkými u typu XA
Zadní nafukovací, super nákupní koš - velký a vychytávka, že je zapínací, to oceňuju. Pak další vychytávka - ta zadní kapsička na zadní straně sedačky, ale je nenápadná, takže v pohodě. + je taková mini a nenápadná kapsa, třeba jen na mobil vzadu na boudě
Sedačka o něco užší, ale podle mě žádná katastrova. Dobře polohovací - 3 polohy a nechybí ani pohodlný leh, což oceňuju taky
Další zlepšení vydím v pevném madle před dítětem, Už si ho nemůže samozvednout, což u starších modelů bylo spíš velké můnus. Tohle se dá buď odepnout úpně nebo třeba jen na jedné straně a kloubově ho vytočit a vyndat dítě. Boudička za mě bezva
Dobře chrání a s dalším vějířem v zipu je super jak na zimu tak na léto. No anejlepší nakonec - otočení lůžka je opravdu jen vycvaknutím a nacvaknutím
takže je to možné i s pasažérem, třeba když obrátíte směr procházky - n
místě jsme vyzkoušeli s naším 9kg Ondrou. je teda třeba kočárek zabrzdit a pak otočit
No a tím se dostávám k jediné a velké vadě, která mě i mužovi dost vadila a to je brzda. Zaklapnout a vyklapnout, to chce teda sílu
Prodavač tedy říkal že změkne…no, to se uvidí. Vzhledem k tomu, že to byla jediná vada, co jsem našla, za mě ANO
když ještě vezmu bohatou výbavu příslušenství, tak za tu cenu máte hezký a praktický sporťáček ![]()
Denny píše:
No já se právě te´d vrátila z Dětského ráje v Praze. Okoukla jsem ten nový Xlander
Kolečka ve předu myslím v pohodě zvládnou městský i hrubší terén. Každopádně, manipulace je daleko lepší než s velkými u typu XAZadní nafukovací, super nákupní koš - velký a vychytávka, že je zapínací, to oceňuju. Pak další vychytávka - ta zadní kapsička na zadní straně sedačky, ale je nenápadná, takže v pohodě. + je taková mini a nenápadná kapsa, třeba jen na mobil vzadu na boudě
Sedačka o něco užší, ale podle mě žádná katastrova. Dobře polohovací - 3 polohy a nechybí ani pohodlný leh, což oceňuju taky
Další zlepšení vydím v pevném madle před dítětem, Už si ho nemůže samozvednout, což u starších modelů bylo spíš velké můnus. Tohle se dá buď odepnout úpně nebo třeba jen na jedné straně a kloubově ho vytočit a vyndat dítě. Boudička za mě bezva
Dobře chrání a s dalším vějířem v zipu je super jak na zimu tak na léto. No anejlepší nakonec - otočení lůžka je opravdu jen vycvaknutím a nacvaknutím
místě jsme vyzkoušeli s naším 9kg Ondrou. je teda třeba kočárek zabrzdit a pak otočit
No a tím se dostávám k jediné a velké vadě, která mě i mužovi dost vadila a to je brzda. Zaklapnout a vyklapnout, to chce teda sílu
Prodavač tedy říkal že změkne…no, to se uvidí. Vzhledem k tomu, že to byla jediná vada, co jsem našla, za mě ANO
když ještě vezmu bohatou výbavu příslušenství, tak za tu cenu máte hezký a praktický sporťáček
Teda, tak teď jsem napnutá až ho uvidím naživo. Kdyby jsem snad celá rodina nepolehávali s chřipkou, tak je přemluvím na výlet do Prahy už o víkendu. Takhle musím počkat na příští týden do Brna na veletrh
!
Teda já už se tak těším
!
Jo a mimichodem co ta váha?
Makyta píše:
Holky přidávám se k dotazu na tento kočárek
http://www.e-broucek.cz/…ovni-kocarekMoc mě nadchla ta barva fialová a nemůžu nikde žádnej sehnat do těch 8 tisíc ve fialové barvě který by za něco stál. Takže se chci zeptat na ty kolečka kdo už ho máte…jako jezdí se sním dobře kvůli těm předním maličkýmkolečkům se ptám…já x-landra mám a jsem sním spokojená maximálně ale nelíbí semi že nejde dát sedačka po směru jízdy a proti a u této verze 2011 už jde a navíc je fialový takže bych ho chtěla. ALe ty kolečka u nich váhám
Já mám xa 08 jeto taky čtyřkolka s menšíma předníma kolečkama ale tyjsou větší než u toho xq a hlanvě jsou nafukovací tak proto se ptám. to jediné mě zaráží a poblíž nás U Jičína nevím teda žádný krám jsem na netu nesehnala kde byho měli a mohla jsem siho omakat takže budu asi muset objednat z netu. TAKŽE SIHO NEOMAKÁM NAŽIVO.
JSEM Z VESNICE TAKŽE BYCH CHTĚLA ABY SE SNÍM DALO JEZDIT I V TROCHU V TERÉNU A NE JEN VE MĚSTĚ PO ROVNÉM
Ahojky,
psala jsem si s pani z jiné diskuze a ta říkala, že je z vesnice a s kočárem je moc spokojená. Že klidně zvládne trochu těžší terén! Na zahradě má trávu a nemá s kočárem problém
!
Jinak i já chci aby tenhle kočár zvládl mírný terén. Sice bylím ve větším městě, ale i mi máme na náměstí kostky a chodníky jenom rovné taky nejsou
! Ale spíš je to z toho důvodu, že přes léto jezdíme k mým rodičům i manželovým rodičům na zahradu do menších měst a tam se teda nedá mluvit pomalu ani o těch chodnících
!
Myslím, že tenhle kočár to zvládne v pohodě
nebo v to alespoň doufám
!!!!!
A mimichodem ta fialová barva je fakt sladká
!
Jitko, tá váha - já zapoměla
tak to nej na konec - kočárek váží 13kg ![]()
JInak za mě, já si myslím, že na ty chodníky, obrubníky, díry a všechno možné ve městě je potřeba aby kočárek měl stejné vlastnosti jako kočárek do přírody. Ne všude jsou chodníky ze zámkovky a nebo udržované v dobrém stavu! Prostě nevím, proč maminka ve městě by neměla potřebovat na kočárku odpružení a nafukovací kola
![]()
Denny píše:
No já se právě te´d vrátila z Dětského ráje v Praze. Okoukla jsem ten nový Xlander
Kolečka ve předu myslím v pohodě zvládnou městský i hrubší terén. Každopádně, manipulace je daleko lepší než s velkými u typu XAZadní nafukovací, super nákupní koš - velký a vychytávka, že je zapínací, to oceňuju. Pak další vychytávka - ta zadní kapsička na zadní straně sedačky, ale je nenápadná, takže v pohodě. + je taková mini a nenápadná kapsa, třeba jen na mobil vzadu na boudě
když ještě vezmu bohatou výbavu příslušenství, tak za tu cenu máte hezký a praktický sporťáček
Jupí jsem moc ráda zata slova. Já ho už objednala.
Snad budu tak nadšená jak ty. ![]()
jitka0705 píše:Makyta píše:Ahojky,
Holky přidávám se k dotazu na tento kočárek
http://www.e-broucek.cz/…ovni-kocarekMoc mě nadchla ta barva fialová a nemůžu nikde žádnej sehnat do těch 8 tisíc ve fialové barvě který by za něco stál. Takže se chci zeptat na ty kolečka kdo už ho máte…jako jezdí se sním dobře kvůli těm předním maličkýmkolečkům se ptám…já x-landra mám a jsem sním spokojená maximálně ale nelíbí semi že nejde dát sedačka po směru jízdy a proti a u této verze 2011 už jde a navíc je fialový takže bych ho chtěla. ALe ty kolečka u nich váhám
psala jsem si s pani z jiné diskuze a ta říkala, že je z vesnice a s kočárem je moc spokojená. Že klidně zvládne trochu těžší terén! Na zahradě má trávu a nemá s kočárem problém!
Jinak i já chci aby tenhle kočár zvládl mírný terén. Sice bylím ve větším městě, ale i mi máme na náměstí kostky a chodníky jenom rovné taky nejsou! Ale spíš je to z toho důvodu, že přes léto jezdíme k mým rodičům i manželovým rodičům na zahradu do menších měst a tam se teda nedá mluvit pomalu ani o těch chodnících
![]()
!
Myslím, že tenhle kočár to zvládne v pohoděnebo v to alespoň doufám
!!!!!
A mimichodem ta fialová barva je fakt sladká![]()
![]()
![]()
!
No tak díky holky moc jste mě potěšily a já hoteĎ právě objednala. Jsem se zamilovala do té fialové si nemůžu pomoct no Mám holčičku takže za mě ANO
![]()
Denny píše:
Jitko, tá váha - já zapomělatak to nej na konec - kočárek váží 13kg
JInak za mě, já si myslím, že na ty chodníky, obrubníky, díry a všechno možné ve městě je potřeba aby kočárek měl stejné vlastnosti jako kočárek do přírody. Ne všude jsou chodníky ze zámkovky a nebo udržované v dobrém stavu! Prostě nevím, proč maminka ve městě by neměla potřebovat na kočárku odpružení a nafukovací kola
![]()
Tak s tou váhou je to fakt super, hlavně že nemá těch 15 kg
!!!!!
Jo s těm chodníkama je to pravda i ve městě to ve spoustě případů stojí za prd
! Spíš jsem měla strach co se tíče sněhu, protože se přece jen párkrát do roka objeví sněhová kalamita
! A zase je pravda, že když bude sněhová kalamita, tak určitě nepůjdu na procházku a pak už snad budou chodníky prohrnutý
!
V poslední době mám pocit, že už reším jenom samý drobnosti
!!!!!
Makyto - tak až ti dorazí, tak se těším na tvoje dojmy a zkušenosti
!!!!!
jitka0705 píše:
Makyto - tak až ti dorazí, tak se těším na tvoje dojmy a zkušenosti![]()
!!!!!
No to já taky, doufám že budou jen dobré. ![]()
Makyto, ale ta fialová má přijít na trh až začátkem května ![]()
Týká se to té fialové, pak takové trávové zelené a pak ještě jeden odstín - myslím šedivo/hnědý.
Tak si tam radši zavolej, aby ti to buď potvrdili nebo vyvrátili ![]()
Ta fialová mě taky zaujala, ale asi si nakonec objednám stějně ten červeno šedý. Jěště mám do června čas, tak to jěště s tou barvičkou promyslím
.
Jinak Denny co ty vyměníš Concorda za X landera
?
Denny píše: …tak jsem se spletla, mají napsáno že už konce dubna…UF
TO ano ale xa a ne xq ![]()
Denny píše: …tak jsem se spletla, mají napsáno že už konce dubna…UF
No já ho včera objednala a dostupnost tam mají 5 dní takže by ho mít měli problém je vtom xa ten bude až koncem dubna ta fialová i ostatní barvičky.