Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
4.3.11 21:16
Makyta píše:
jitka0705 píše:
Tak a teď babo raď :-? , já bych ty inzeráty jěště stáhla. Fakt bych počkala protože ten Chipolino mám takový pocit, že jsem někde četla, že má spoustu plastových částí. Na vlastní oči jsem neviděla, ale já bych tomu i věřila. Myslím, že by jsi potom mohla litovat :zed: !
Jestli se mi to povede, tak pojedu příští víkend na veletrh do Brna a kdyby tam náhodou měli tu fialovou barvu vystavenou, tak se ti jí pokusím nafotit. Ona v reálu to vždycky vypadá jinak :mavam: ! Jinak je fakt úžasná :wink: !!!!!
No právě no. achjo. Taky mám z toho chipolina strach žejeto takové chabrus no. Já chci moc počkat no ale když se ozve zájemce v čem budeme jezdit sakra. Ono těch kočárků je mraky tyjo. A bude zázrak když seminěkdo ozve no tak snad to nějak uděláme ale určitě bych naten veletrh chtěla ale jásetam nedostanu jeto moooooc kilometrů tak to bysi byla hodná to by bylo super kdyby sito nafotila a myslíš že byse tam dal i koupit? KDyž hotam budou mít? :think: TO bych tam i vyrazila. :mrgreen:

Já myslím, že tam ty kočárky nejdou koupit, ale určitě by se to tam dalo objednat. Samozřejmě mám ale pocit, že by to bylo stejně až koncem toho dubna :-( . Stejně nevím jestli tam tyhle nové barvy budou, ale mohly by být, když jsou to barvy na rok 2011 :think: !!!
Já myslím že ta šedá barva (Carbon) se dá na trhu sehnat, je to barva z roku 2010 a co jsem koukala na net tak je dostupnost do 1 týdne. A dát si tam barevný doplňky jak už psala Denny nemusí být vůbec špatné :wink: !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tanalienka
5.3.11 00:56

ahoj dievcata. viete mi poradit? chcem si kupit x lander xq. na zaciatok potrebujem hlboku vanicku. da sa kupit samostatne s konstrukciou s tym, ze sportovu cast by som si dokupila, ked vyjdu tie nove farby? tiez ma totizto velmi zaujala ta fialova.

• Citovat
  • Upravit
31502
5.3.11 06:43
jitka0705 píše:
Makyta píše:
jitka0705 píše:
Tak a teď babo raď :-? , já bych ty inzeráty jěště stáhla. Fakt bych počkala protože ten Chipolino mám takový pocit, že jsem někde četla, že má spoustu plastových částí. Na vlastní oči jsem neviděla, ale já bych tomu i věřila. Myslím, že by jsi potom mohla litovat :zed: !
Jestli se mi to povede, tak pojedu příští víkend na veletrh do Brna a kdyby tam náhodou měli tu fialovou barvu vystavenou, tak se ti jí pokusím nafotit. Ona v reálu to vždycky vypadá jinak :mavam: ! Jinak je fakt úžasná :wink: !!!!!
No právě no. achjo. Taky mám z toho chipolina strach žejeto takové chabrus no. Já chci moc počkat no ale když se ozve zájemce v čem budeme jezdit sakra. Ono těch kočárků je mraky tyjo. A bude zázrak když seminěkdo ozve no tak snad to nějak uděláme ale určitě bych naten veletrh chtěla ale jásetam nedostanu jeto moooooc kilometrů tak to bysi byla hodná to by bylo super kdyby sito nafotila a myslíš že byse tam dal i koupit? KDyž hotam budou mít? :think: TO bych tam i vyrazila. :mrgreen:
Já myslím, že tam ty kočárky nejdou koupit, ale určitě by se to tam dalo objednat. Samozřejmě mám ale pocit, že by to bylo stejně až koncem toho dubna :-( . Stejně nevím jestli tam tyhle nové barvy budou, ale mohly by být, když jsou to barvy na rok 2011 :think: !!!
Já myslím že ta šedá barva (Carbon) se dá na trhu sehnat, je to barva z roku 2010 a co jsem koukala na net tak je dostupnost do 1 týdne. A dát si tam barevný doplňky jak už psala Denny nemusí být vůbec špatné :wink: !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No určitě tam budou a budou se dát objendat to mi říkala už i v bambínu že mi ho tam rovnou můžou objednat a budu ho mít mezi prvníma :mrgreen: No jenže to bude opravdu až po tom 28 dubnu takže začátek května. Dříve to prej nikde nebude. Takže si myslím že se to tam asi teda nebude dát ani koupit ale objendat ano tojo. No jo no uvidíme jak seto vyšaší zatím žádnéh zájemce na kočárek nemám tak třeba to vydrží :mrgreen:
Taky už jsem koukala na tu šedivou ale já nevím jaké doplnky bych si k tomu měla koupit a kde. Maximálně by mohla být taška nebo vložka a taška taky až vyrazí na trh nebo slunečník no jasně. Ale tak víš oco mi šlo aby to byl origoš takhle ta fialová, Taky by mě zajímalo jestli je tak užasný jak vypadá i na živo právě. CO když ne. :think: A jinou barvičku nechci já prostě chci jentu fialovou, mám vínouvu i tyrkys doma hlub. korbu takže chci tu fialovou no jsem uchyl. :lol: :lol: :lol: :lol:

holky co si myslíte o tomto kočárku? jako ten mě taky zaujal a hodně. Ta barvička je krásná mě se moc líbí. Ale co vlastnosti? myslím že by mohl být super. http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.3.11 06:43
tanalienka píše:
ahoj dievcata. viete mi poradit? chcem si kupit x lander xq. na zaciatok potrebujem hlboku vanicku. da sa kupit samostatne s konstrukciou s tym, ze sportovu cast by som si dokupila, ked vyjdu tie nove farby? tiez ma totizto velmi zaujala ta fialova.

Určitě by měla jít koupit samotná korbička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.11 07:58

Tak tenhle kočárek nevypadá zle, ale nenašla jsem žádou recenzi. Jenom na jídelní židličku a nějáký druh golfek (http://euro-cart.heureka.cz/).
Zkus to jěště pohledat, ale rozhodnou se musíš stějně sama :wink: !
Jinak jenom sporťáček seženeš do 6.000,– :-) !!!!!
Fialová barvička krásná :lol: !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.11 08:02
Makyta píše:
tanalienka píše:
Určitě by měla jít koupit samotná korbička. :palec:

Já bych se na tohle optala v nějákém internetovém obchodě. Podle mě je základní cena za sportovní verzi a hluboká korba se dokupuje :think: ! Určitě by ti ale vyšli vstříc a cenu ti nakombinvali za konstrukci s korobou, s tím že sportovní sedačka ti dorazí až v květnu :lol: :-D :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.3.11 08:11
jitka0705 píše:
Tak tenhle kočárek nevypadá zle, ale nenašla jsem žádou recenzi. Jenom na jídelní židličku a nějáký druh golfek (http://euro-cart.heureka.cz/).
Zkus to jěště pohledat, ale rozhodnou se musíš stějně sama :wink: !
Jinak jenom sporťáček seženeš do 6.000,– :-) !!!!!
Fialová barvička krásná :lol: !!!!!

Jojo jasně rozhodnout se musím sama. Mě spíš jde oto jestli ho někdo neznáte víš jako že na něj jsou třeba špatné recenze nebo tak. Jako právě třeba otom chipolinu jak je z plastu tady psala no ale stejně hodně lidí to chipolino má. No jako babo ra´D žejo :think: :roll:
Jako podle mě ty přední kolečka jsem podobná jak má ten x-lander xq takže by to nemuselo být špatné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.11 08:38

Když, u nás mají maminy většinou buď takový ty klasický koráby :-( a nebo pak fakt drahý kočáry (Casuaplay, Jané atd…). Takových těch nižších tříd tady moc nejezdí a nebo pro mě nejsou tak zajímavé, abych si jich všímala :lol: . Když tady vydím takový ty „obyčejnější“ (nechci někoho urazit), tak jsou to většinou Sojan, DorJan, Jumper aj., tak nemám šanci moc kočáry okukovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.3.11 08:42
jitka0705 píše:
Když, u nás mají maminy většinou buď takový ty klasický koráby :-( a nebo pak fakt drahý kočáry (Casuaplay, Jané atd…). Takových těch nižších tříd tady moc nejezdí a nebo pro mě nejsou tak zajímavé, abych si jich všímala :lol: . Když tady vydím takový ty „obyčejnější“ (nechci někoho urazit), tak jsou to většinou Sojan, DorJan, Jumper aj., tak nemám šanci moc kočáry okukovat!

No viĎ u nás to je taky tak budto jeto zdrahé třídy nebo jeto z té levné a zté střední vídám hodně ty x-landry a jiné asi neznám právě toje ten probém i tady když hledám na netu tak čučím jak blázne co je kočárků tyjo. No ale jako ta lumina semi zamlouvá jen mám strach no jak to vypadá na živo bych to potřebovala vidět někde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.11 09:12

Tak koukám, že je to všude stejné! Tak to zkus přinejhorším prodáš a koupíš X landera. Dokážu si ale představit tu reakci doma :mavam: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.3.11 09:35
jitka0705 píše:
Tak koukám, že je to všude stejné! Tak to zkus přinejhorším prodáš a koupíš X landera. Dokážu si ale představit tu reakci doma :mavam: !

No viĎ taky měto ale napadlo. Ty by se asi ale můj po…no už teĎ kouká na mě že chci ten starý prodávat žejo však je ještě dobrej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
5.3.11 10:06

Makytko, v dětském ráji je mají na objednání do 5ti dní. Byli jsme tam ve čtvrtek a přímo jsme se na to ptala :wink:
 http://www.detskyraj.cz/…ts/index.php

Když si koupíš ten šedivý, hravě k tomu sladíš doplňky. Šedá je neutrální jako černá. Jestli ti můžu radit, kup si tašku na madlo buď v té šedé barvě a nebo přímo v té černé - je to decentnější a ladí to k těm černým plastům a kolům.....
tady jsou podložky:
Jinak na těch podložkách je dobré to, že tu originál můžeš uložit a používat tuhle - můžeš jí ušpinit, prát, nechat si ušít i jinou na střídačku, prostě kočárek si sama ladit a užívat si barvičky ( mimo jiné, růžová by v té šedivé vypadala taky úžasně, stejně jako malinově červená :wink: ). A tu originál podložku si schovej, až ho budeš prodávat. Bude to pak dobře vypadat a hlavně, nebude to opotřebované. Tak to mám naplánované i já :wink:
 http://www.pinkie.cz/

Jinak tu byl dotaz, jestli jde koupit jen konstrukci s hl.korbou - nejde to. Koupit můžeš jen samotný sporťák a k tomu pak hl.korbičku a autosedačku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.3.11 18:40

Jé ty podložky jsou parádní :dance: , myslíš, že to bude v kočáru sedět? Ta originál podložka do X landera je trochu delší u nohou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.3.11 21:27
jitka0705 píše:
Jé ty podložky jsou parádní :dance: , myslíš, že to bude v kočáru sedět? Ta originál podložka do X landera je trochu delší u nohou!

Taky měto tak právě napadlo. Že to nebude v tom x-landru ono. NEvím chtělo byto vyzkoušet. NEbo někoho kdo už to zkoušel :lol:

Denny děkuju moc. Za nápady a rady. Určitě něco použiju dnes jsme byly na matějský bylo tam plno kočárků tak jsem to okukovala:-)
No jezdí toho plno a i takové co jsem vídala na netu a říkala si že se snima asi bude blbě jezdit nevím už značky ale jsouto právě malá kolečka a umělá ne nafukovací atd. prostě většina kočárků takových jezdila a byla to ta lepší nebo střední vrsta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.11 07:38

Já jí mám doma, ale do Concordu…teda vlastně, teď už do Jané chichi :lol:
Až mi dorazí, tak ozkouším, ale myslím si, že délka je postačující :wink: Stejně je tam pak ta plocha na nožičky a když je dítě chodící, byla by za chvilku jak p… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí