Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
6.3.11 08:52

Tak teď už vím, že ji určitě odzkouším. Ale na sporťáček máme jěště čas, budeme ho používat až tak v prosinci!
Denny ty jsi se nakonec rozhodla pro Unlimit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.11 09:24

…no jo :wink: ale kdybych už nezažila Jané, šla bych do tohodle Xlanderu :palec: Jenže, Jané je prostě moje srdcovka a budu mít Unlimit s nánožníkem a taškou za 8.000,– ( použitý, ale hrozně málo a je jak nový a ještě se mi k tomu povedla sehnat ta modrá barva, co jsme měli u Slalomu. Do té jsme se prostě zamilovala na první pohled :srdce::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 09:51
Denny píše: …no jo :wink: ale kdybych už nezažila Jané, šla bych do tohodle Xlanderu :palec: Jenže, Jané je prostě moje srdcovka a budu mít Unlimit s nánožníkem a taškou za 8.000,– ( použitý, ale hrozně málo a je jak nový a ještě se mi k tomu povedla sehnat ta modrá barva, co jsme měli u Slalomu. Do té jsme se prostě zamilovala na první pohled :srdce: ) :dance:

Tak to je super škoda že v té fialové nejde sehnat kočárek už jetý krásný a k něčemu. Vše to jsou novinky a bazarový neseženu. Jak od toho jané tak od x-landru hm sakra že já se musela zamilovat zrovna do fialové :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.3.11 10:41
Denny píše: …no jo :wink: ale kdybych už nezažila Jané, šla bych do tohodle Xlanderu :palec: Jenže, Jané je prostě moje srdcovka a budu mít Unlimit s nánožníkem a taškou za 8.000,– ( použitý, ale hrozně málo a je jak nový a ještě se mi k tomu povedla sehnat ta modrá barva, co jsme měli u Slalomu. Do té jsme se prostě zamilovala na první pohled :srdce: ) :dance:

Taky jsem ze začátku přemýšlela o jetém Jané Slalom, ale prosě nový kočár s otočnu sedačkou za stejnou cenu jako jetý Jane prostě vyhrál :-D!!! Už se nemůžu dočkat až ho zkouknu a objednám. Do porodu mám jěště 3 měsíce, tak se brzdím :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.11 17:50

Makytko, i tak Unlimit hodně zlevnili, dřív stál 11.000,–
Ale jak píše Jitka, za 8.000,– budeš mít skoro stejný, ale nový. Mě se opravdu líbil, fakt a to neříkám jen proto, abych tě nějak chlácholila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.3.11 18:32

Makyto, tak ty si snad budeš muset na tu fialovou počkat? Já teď začala docela uvažovat o tom šedivým a sladit si k tomu doplňkym, jak navrhovala Denny.
A na ten veletrh asi nepojedu, rozhodli jsme se, že když bude pěkně, vyrazíme na Matějskou pouť, a tak to spojíme s Dětským rájem a okoukneme kočárek tam.
Tak a teď se nelekejte malej si potřebuje namačkat smajlíky :cert: :nevim: :pocitac: :poblion: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 19:34
jitka0705 píše:
Makyto, tak ty si snad budeš muset na tu fialovou počkat? Já teď začala docela uvažovat o tom šedivým a sladit si k tomu doplňkym, jak navrhovala Denny.
A na ten veletrh asi nepojedu, rozhodli jsme se, že když bude pěkně, vyrazíme na Matějskou pouť, a tak to spojíme s Dětským rájem a okoukneme kočárek tam.
Tak a teď se nelekejte malej si potřebuje namačkat smajlíky :cert: :nevim: :pocitac: :poblion: :?:

já právě zvažuju od včera to samý už podnikám výpravu do světa podložek do kočárku doplnku do fialova :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 19:36

Ještě mám asi blbou otázku ale myslíte si holky že se hodí k tomu šedivo žlutému pak fialová nebo růžová? Zůstane tam do žluta ta boudička když přehodím jen vložku
Nebo opravdu volit ten šedivý zase nevím jestli jenom šedou zase ta carbon je tmavší tak lepší než ta šedo žlutá ta je světlejší tak já nevím. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.11 20:07

Makytko - můj názor - jestli budeš dávat vložku a budeš mít holčičku, která je převážně v růžovém, červeném, fialovém… volila bych tenhle + nějakou tu pěknou barevnou vložku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 21:20
Denny píše:
Makytko - můj názor - jestli budeš dávat vložku a budeš mít holčičku, která je převážně v růžovém, červeném, fialovém… volila bych tenhle + nějakou tu pěknou barevnou vložku :wink:

Oká dobře taky si myslím že ta žlutá by vtom už dělal bordel v těch barvách ale zase by se mi pak možná líp prodávat , jako šedivnou asi moc lidí nechcce já kdybych si do toho neplánovala ty vložky a doplnky tak bych siho vživotě nekoupila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 21:22

http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…
No tady by se vyhodila ta vložka a zůstala jen do žluta stříška. No a pak by se ktomu taky hodila ta fialová a růžová taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
6.3.11 21:24

Téééééda já mám fakt dilema. jak prase. :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

Už jsem objednala , fialovou tašku, nánožník a vložku a taky ochrany na pásy no a teĎ mi ještě poradte v čem je horší x-lander xq 2010 oproti 2011 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.3.11 21:54

Podle mě v nich není žádný rozdíl. Jenom ke kolekci 2011 jsou přidané nové barvy, které budou až koncem dubna :lol: ! Vezmi si tu šedou „Carbon“, ta žlutá stříška by ti udělalo opravu hroznou rotiku :wink: !
Jěště mi ke všemu nepřijde jako žlutá, ale oranžová a k oranžový se blbě ladí cokoliv :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
6.3.11 22:33

Barvu carbon máme a vypadá asi takhle.To samé i sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
7.3.11 07:42

Makytko, i s tou žlutou boudou je to hezký, základ je šedý a máš pravdu, že to nebude tak tmavé. Jinak u Xlanderu original nánožník v příslušenství máš - na zimu se k němu připne zimní vložka a slouží jako fusak :wink: je to šikovné. Takže být tebou, investuju pak iuž do nějakého pěkného barevného fusaku :wink:
 http://www.babymax.cz/…zi-4676.html

http://www.aesthetic.cz/?…

Tašku ti radím černou - je to univerzal barva, ladí celkově k černým plastům…a aby to fakt už pak nebylo moc přeplácané - jinak ta originál taška Xlander má šikovné uchycení na rukojeť, takže žádné pásy na víc, je to originál od výrobce - určitě doporučuju tuhle :wink: A bude to fakt dobře a decentně vypadat :palec:
 http://www.detskyraj.cz/…partner-plus

Jinak tyhle dvě kolekce se liší jak v materiálech 2011 už je má hezčí, jsou jemnější a už to není takový šusťák.
A pak je rozdíl v polohování sportovní sedačky. 2010 je formou naklápění celé sedačky ( dítě spí vlastně v sedě :roll: ) a u 2011 je už normální polohování, záda a nožičky zvlášť :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí