Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
24.3.11 11:38
Denny píše: …no nevím, musím to všechno promyslet…budu já jako někdy spokojená??? :zed: :lol:

Budeš spokojená, ale tu už nebudeš potřebovat kočárky a budeš radit jenom ostatním co si mají koupit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! A nebo si najdeš jiný druh „zábavy“ :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 12:46

Jak blázen :)

všechny Vás tu zdravím. Včera jsem jak blázen přečetla celou diskuzi (asi do 2:40) potom jsem padla únavou. Pořádně jsem to celé zhltala, vytáhla si jen ty super dobré vlastnosti XQ-čka a jsem rozhodnutá. Byla jsem taky přesvědcená o fialové…ale ta varianta šedo-černé s obměnami barevnych podložek a jiných doplňků to tedy nemá taky chybu!! Budu kupovat asi jen sporták XQ, korbu mi půjčí kámoška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.3.11 13:16

Efsehny, to jsme rádi, že se našel další člověk, kterého nadchl XQ! Kdy a kde ho budeš kupovat?
Já jsem taky po tom co tady napslala Denny a Makyta uvažovala o té šedo-černé, ale doma mi to neprošlo :wink: a hlavně jak se říká co se líbí první, to má člověk koupit, jinak přebere. Tak já tedy budu kupovat tu šedo-červenou :palec: !

Příspěvek upraven 24.03.11 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 13:18

Jéé no to ještě nevím, rozhodně mám čas, a nemusím neštastne cekat az do kvetna, a premyslet s cim budu jezdit, termín mám az v žáří :mrgreen: no ale doufam že potom nebude moc okoukaný!!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
24.3.11 13:20

Okoukany nebude, protože o něm maminy ani moc nevědí. Všichni kupuji XA nebo XT, ale o QX nikdo mo neví :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 13:21

uf :) :dance: jinak jsem neodpovedela, jsem ze Zlínského kraje (Kroměříž) takže nejspíš nekde tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 13:31

Efsheny, tak to jsme ráda, že moje rada někomu zase dobře posloužila :dance: Jíťo, a to myslím i tebe :wink: Já už jsme rozhodnutá pro tu co má Makytka. Nikdy jsem černý neměla, vždycky barevné…ale tak nějak jsme to vyždycky chtěla zkusit :wink: Mám z pimkie krásnou šedivou podložku s modrým panáčkem…tak jen udat ten Concord :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 14:43

Ale musím tedy říct Denny že seš fakt dobrá s temi změnami kočárků, až jsem se chvílemi smála. Ale chapu TO! To chci říct. A nevidím důvod, proč jezdit s kočárem, který Ti nesedí. Kamoška má Concorda a neztěžuje si. I když ona chyby nehledá a je jí to v podstatě všechno jedno. A zpět k nevyhovujícímu kočárku:lidi z rodiny, co to odsují, mají prd co mluvit- však oni se s tím nerozčilují :cert:
Takže kolik kočárků už jsi jezdila? 10? :pankac: fandím Ti. Snad Conkoša prodáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 14:45

.....teď celkově 13ctý kočárek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 14:46

No kdyby jste o někom věděli, kdo by chtěl Concorda :roll: budu vám vděčná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.3.11 14:47

pro Afsheny

Ahojky tak pokud se rozhodnu pro XQ tak u mě to nebude určitě okoukané,protože tady u nás o XQ nikdo neví a tudíž ho ani nepotkám,všichni kupují XA a na dotaz p.prodavačky tak mi bylo řečeno že se děti chtějí dívat na cestu a ne na nás…má to prý od maminek. :think: Bydlím na okraji Ostravy.Pokud si ho nebudu mít kde ošahat a prohlídnout tak mi nezbyde nic jiného než koupit něco jiného,měla by problém ho i prodat.Ostrava nějak usla na vavřínech. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 14:51

to je fakt takový problém pro ty prodavačky? jsou prdle nebo co :think: ? Dnes jedu do Zlína tak se tam mrknem. Snad bude úspěch. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
24.3.11 14:59

…prodavačky slepě opakují, co mají naučené. právě od půl roka, kdy dítě vnímá je důležité na sebe vidět. Jedete, mluvíte na ně, ukazuje a vy mu říkáte, co to je…nemluvím o takovém jistějším pocitu, že ho máte pod kontrolou - hmyz, vítr, padající čepička. právě teď je s Ondrou největší sranda a já se o to nehodlám připravit.
Mě se ještě líbí ta byrva Rocky a ta modrá, ale tu jsem tam přímo v dětském ráji neviděla, tak se bojím, aby nebyla moc taková bledá, studená, nevýrazná :think: hm, tak uvidíme, asi se tam vydám ještě jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.3.11 15:00

Pro Denny

tak to by tu 13 chtělo pokřtít 14 kočárkem je to moje šťastné číslo tak snad ti přinese štěstí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
24.3.11 15:03

máš pravdu jak jsem jezdila s tím prvním klukem tak byl otočený na mě a neustále jsem do něho hustila bylo to super pak jsem přišla domů a byla jsem mrtvá chi chi.Ti bobci se pořád ptají chtějí být strašně chytří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí