Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
22.3.11 16:16

Ahojky to je skládané s korbičkou no od pohledu to nepůjde jj.A zkoušela jsi to skládat když je nasazený sporťák to snad půjde to bylo pěkně na hlavu kdybych musela pořád rozkládat celý kočár. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 16:24
gsimča píše:
Ahojky to je skládané s korbičkou no od pohledu to nepůjde jj.A zkoušela jsi to skládat když je nasazený sporťák to snad půjde to bylo pěkně na hlavu kdybych musela pořád rozkládat celý kočár. :think:

toje sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.3.11 16:39

aha ono to vypadalo jako ta velka korba na mimi.No tak to je teda divné a prosímtě psala jsi něco že u XA to jde rozuměla jsem dobře Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 16:46
gsimča píše:
aha ono to vypadalo jako ta velka korba na mimi.No tak to je teda divné a prosímtě psala jsi něco že u XA to jde rozuměla jsem dobře Dík

No u xa tam není ta korba vysazovatelná teda u toho typu 08 nebyla takže to tam bylo nasazené pomocí různých uchytů atd. takže seto sundávat nemuselo, ale tady ta sedačka se sundat musí, PRostě víc jak jsem to nafotilato složit nešlo. To bych to musela rozbít jedině. :roll: Ale já teda nevidím nic složitého a špatného natom že pomocí jednoho tahu vycvanu sedačku a dám si jí do auta a pak složím jedním tahem podvozek , :roll: Coje natom jako složitého a divného :nevim: Dyť jeto pohoda. Já jsem stím xq nadmíru spokojená. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 16:56

Makytko, já myslím, že jako u Janéčka s otočnou sedačkou musíš dát opěrák do pozice sedu, a opěrku nohou co nejvíc nahoru - u Slalomu R/ Unlimitu jde nožní opěrka úplně nahoru, takže při skládání kočárku uděláš ze sportovní sedačky vlastně placku :wink: Zkus to, opěrák jako u většiny kočárků musíš dát do sedu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 16:59

…hlavně, jestli se to musí skládat zvlášť, tak pak je celý kufr zaplácnutý kočárem :think: což mi teda dobrý nepřijde… :roll: Jako Slalom byl taky náročnější na prostor - jak psala Jíťa, trčelo tam to přední kolo, Unlimit je super, je to placka a le pro lepší skladnost a šetrnost sundavám boudičku, ta teda při skládání, dávání a vyndavání z kufru trpí šíleně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.3.11 17:16

No možná že se to musí takto skládat u všech nových kočárku já jsem kdysi měla polský a ten se skladal do placky.No co tak to budem rozkládat :dance: to zase budou nervy dvě děti a jedno mimi a ještě kočár no myslím že po porodu nebudu řešit svoji postavu to půjde samo :lol: chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 17:26

No u těch, co mají ty otočné sedačky je to skládání už takové ,,neskladné,,. Concord jde oproti tomu jednoduše a nikde nic netrčí…, ale není zas otočný :nevim: Mě to na krámě u Slalomu ukazovala hned prodavačka, že je to prostě úplně něco jiného :wink: Prvních pár složení byl doslova boj, pak jsme ale na to přišla a s každým složením to bylo lepší a lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 18:53

Holky já nevím ale nám to prostě nejde. asi jem blbá ale nechci to rvát násilím abych něco neurvala a pak si nenadávala v krámě nám to neukázal skládal to jen bez sedačky. A já se neptala.Tak nevím a ta operka nohou víc nahoru dát nejde a otu to tam právě naráží o ten nákupní košík zespodu a dál se prostě nehte jetam už alumin. konstrukce. :nevim: A celej kufrt mi zabral i xa 08 Takže pro mě žádná změna. Ve skladnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 18:57

a tu zádovou opěrku máš v poloze sed?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 20:04
Denny píše:

No tak už jsem to vymyslela, vy jste mi ale jako neřekly že musí být sedačka po směru jízdy. Pak to jde. :palec: ALe proti směru jízdy ne. :mrgreen: NO tak to pak joooooooooooo. Jdeto jeto pak krásná placka ale do mého autíčka se musí sundat ty veliká kola jinak setam na délko nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.3.11 20:25
Makyta píše:
Denny píše:
No tak už jsem to vymyslela, vy jste mi ale jako neřekly že musí být sedačka po směru jízdy. Pak to jde. :palec: ALe proti směru jízdy ne. :mrgreen: NO tak to pak joooooooooooo. Jdeto jeto pak krásná placka ale do mého autíčka se musí sundat ty veliká kola jinak setam na délko nevejde.

Jé to jsem ráda, že nejsem za blbce! Na těch fotkách to bylo divný, ale ani ve snu mě nenapadlo, že to skládáš se sedačkou čelem k sobě :mrgreen: ! Musím ale priznat, že tahla varianta složení mě nenapadla a v krámě jsem se na ní tedy ani neptala :wink: !
Když to složíš po směru, tak už je do dobrý ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
22.3.11 20:39
jitka0705 píše:
Makyta píše:
Denny píše:
Jé to jsem ráda, že nejsem za blbce! Na těch fotkách to bylo divný, ale ani ve snu mě nenapadlo, že to skládáš se sedačkou čelem k sobě :mrgreen: ! Musím ale priznat, že tahla varianta složení mě nenapadla a v krámě jsem se na ní tedy ani neptala :wink: !
Když to složíš po směru, tak už je do dobrý ne? :palec:

Jo teĎjem tu zua blbe já ale jak to mám dané proti směru jak je Teri malá tak mě nenapadlo to skládat jinak takž kdž to vodzím takhle tak to stjeně budu muset před složením pohodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
22.3.11 21:07

To jsou dataily na co výrobce nemyslel a my maminky se můžet trápit :lol: jsem ráda že ti to jde ty kola sundat v autě to už není taková hrůza. :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.3.11 21:15

.....mě to přijde dost divný, že to jde jen se sedačkou proti směru jízdy :roll: Takže i když budeš vozit malou proti sobě, na skládání tu sedačku budeš muset stejně sundat??? no holky, to je teda vynález - tak vám nevím, asi si přeci jen nechám Unlimita, tam to jde v poho oběma směry :think: hmmm, to je zas dilema a já už vybírala barvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí