Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQgsimča píše:
Tak jsem se dívala na ten kočárek Coletto Giovani 2011 vypadá dobře u sporťáku leh do roviny aspoň to tam psali,ale neviděla jsem nikde tašku na rukojeť a přitom je v setu,potom jak ta holka pošle foto tak to sem hoď ať se pokocháme. Jinak díky za pochvalu šatů jsou fakt bomba
Ju na ten jsem taky koukala ale do té značky semi nechtělo jít.
nězaujala mě.
gsimča píše:
A ten kočárek ARO Team Dreamline 2011 je taky super je sice pohledově sporťák vysoko,ale není tam připnutá stříška tak možná by ro pohledově vypadalo líp,ale velké plus má rukojeť.
No tak vypadá to lákavě a ta kombinace barev taky…výběr teda veliký.
HOlky to jsem zvědavá s čím teda přijdete.
Jó my budem s Jíťou skoumát kočárky a nakonec taky skončíme u X-landru.Holky a o tom Espiru nevíte někdo jestli ho holky chválí nebo né u nás s ním jezdi hodně maminek,prodavačky to tvrdí taky a prý na něho nejsou zatím reklamace.
i ty pruhované koč. vypadaly dobře mi se líbil celý modrý fakt super
Jo tak to stejně skončí, budu vybírat a nakonec stejně koupím XQ
!
Jinak o těch Espiru toho moc neví. U nás jedna mamina jezdí s GTX (čtyřkolka) a pak jsem viděla Enzo Evo, ale pouze v hluboké variantě! Jezdí s ním tady jedna pani, ale když jsem koukala na net tak mě moc nezaujal sporťák
.
Já mam takový pocit, že už si to zbytečně moc komplikuju
!
gsimča píše:
Jó my budem s Jíťou skoumát kočárky a nakonec taky skončíme u X-landru.Holky a o tom Espiru nevíte někdo jestli ho holky chválí nebo né u nás s ním jezdi hodně maminek,prodavačky to tvrdí taky a prý na něho nejsou zatím reklamace.
My jsme taky chtěli od espira, i prodavačka ho chválila, že ho hodně berou, že je z těch lepších cen, ale nakonec jsme skončili u x landra. Jinak to espiro jsem objevila tady na emiminu u uživatelky Semik, má ho ve fotoalbu. Takže jí můžeš napsat, jak se jí s ním jezdí ![]()
To máš pravdu na pohled je ten sporťak takový divný tvarem hlavně ta střecha,ale není tam vrchní okínko jen boční chi chi.No a teť holky je to netradiční u žen,ale já jdu čumět na hokej
![]()
pro Flooa už jsem byla na recenzích,ale ty holky to moc nerozebirály a mi to připadá že jak už koupí tak to nechtějí moc hatit.
gsimča píše:
pro Flooa už jsem byla na recenzích,ale ty holky to moc nerozebirály a mi to připadá že jak už koupí tak to nechtějí moc hatit.
Já jsem zrovna někdy minulý týden viděla jednoho pána, jak vezl dítě v kočárku a měli tam připnutý slunečník. Jenže ten malý neposeda co seděl v kočíku tomu slunečníku nedal pokoj a jelikož si myslím, že ho pravděpodobně, podle věku, vozil dědeček, tak z toho byl strašně nervozní
! Bylo to docela zábavný se na to koukat
!
gsimča píše:
No, je pravda, že když už ho mají doma, že ti asi nenapíšou, že je hrozný.
ahojky holky..
od včera nedělám nic jiného, než že sedím a pročítám Vaše veškeré komentáře. I chlap mi už nadává, že nepotřebuji nový kočár, když jsem vlastně od našeho sporťák ještě ani nezkusila. Ale jak to tu čtu, tak XQ je pro mě jasná volba. Jen prodat ten, co mam doma
![]()
Holky, můžete mi některá říct, jestli je kompatibilní korba z XA na podvozek XQ? ted jsem v nejakem e-shopu nasla zvlášť korby na XA i XQ. Tak jsem z toho teď zmatená jak lesní včela. Jinak jsem se byla včera zeptat u nás v obchodě, aby mi ho paní nacenila, a dnes nebo zitra si mam jít pro „výsledky“ tak jsem zvedavá. Tvrdila mi, ze sporták nejde samostatne koupit, že jen s hl. korbou
přoč to dělají?
Kazdopádně jsem ji přemluvila ať se poptá na obě verze ![]()
Jinak ty Espiro GTX jsou opravdu moc hezké
i cena je lákavá
a ta fialová zase ![]()
Co jsem vše pročetla, tak by verze měly jít kombinovat. A to ti jako prodavačka řekla, že když si koupíš sporták XQ, tak musíš i korbu? ![]()