Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
15.4.11 07:46

str. 19 jsou foto od Makytky , Jitka pokud vím tak ho bude teprve kupovat. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
15.4.11 17:39

Čauky děvčata,
tak jsem měla rozhodování ulehčené. Nedělala jsem tenhle týden nic jiného, než jenom zkoumala kočárky. Nakonec to za mě rozhodl asi „osud“. Jelikož se budeme na podzim stěhovat do nového bytečku s výtahem, tak jsem nakonec zvolila Coletto Giovanni, protože s XQ neprojedu dveřma od výtahu! A při každém projíždění fakt nebudu sundavat kolečko, to by mě z toho asi plesklo :zed: ! Už jsem ho dneska objednala a doufám, že snad budu spokojená :wink: !
Jinak XQ zdar :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
15.4.11 19:53

Ahoj jítko zatím čekám pokud se mi to nepřihodi taky,přestavba celého baráku a momentálně dodělávají výtah a čekám až ho zprovozní abychom ho mohli poměřit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
15.4.11 20:00

vypadá moc šik až budu mít více času tak ho začnu študovat jen tam nikde u toho kočárku nevidím tu tašku,myslíš že by to mohla být ta na levé ručce je to taková malá roura. :think: Musím končit jdu spinkat :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
15.4.11 20:56
jitka0705 píše: Čauky děvčata,
tak jsem měla rozhodování ulehčené. Nedělala jsem tenhle týden nic jiného, než jenom zkoumala kočárky. Nakonec to za mě rozhodl asi „osud“. Jelikož se budeme na podzim stěhovat do nového bytečku s výtahem, tak jsem nakonec zvolila Coletto Giovanni, protože s XQ neprojedu dveřma od výtahu! A při každém projíždění fakt nebudu sundavat kolečko, to by mě z toho asi plesklo :zed: ! Už jsem ho dneska objednala a doufám, že snad budu spokojená :wink: !
Jinak XQ zdar :mrgreen: !

Téda tak to čubrním. Nojo no zrádkyně. :lol: :lol: tak ať seti dobře jezdí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
15.4.11 21:21
Makyta píše:
Téda tak to čubrním. Nojo no zrádkyně. :lol: :lol: tak ať seti dobře jezdí :hug:

Víš co je největší sranda? Já už si ho šla v pondělí objednat a v úterý ráno jsem to letěla zrušit, protože jsem se dozvěděla tu novinku o stěhování. Tak jsem měřila a rozmýšlela, ale nakonec jsem se rohodla takhle :wink: ! Jo to je holt život :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
17.4.11 14:27

jito ale já s xq projedu i panel. vytahem, to budete mít teda pidi vytah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
17.4.11 14:28
jitka0705 píše:
Makyta píše:
Téda tak to čubrním. Nojo no zrádkyně. :lol: :lol: tak ať seti dobře jezdí :hug:
Víš co je největší sranda? Já už si ho šla v pondělí objednat a v úterý ráno jsem to letěla zrušit, protože jsem se dozvěděla tu novinku o stěhování. Tak jsem měřila a rozmýšlela, ale nakonec jsem se rohodla takhle :wink: ! Jo to je holt život :kytka: !
:lol: jojo to máš pravdu člověk míní a život mění :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 16:43

pro Flooa ahojky tak to máme za sebou vše super,počasí paráda a foto budu mít k dispozici večer na netu,ale nevím jestli je budu moct použit,protože to bude posílát fotografka a nevím jestli ty foto nebudou kodované,budou se teprve upravovat a nejsou zaplacené.My si je pro úpravu máme teprvé vybrat :-D.Tak ti přeji aby ti taky vše vyšlo a aby jste si užili každou vteřinu,protože vše rychle uteče. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 18:28

Ahoj Jitko tak jsem se dívala na kočárky třebas na ten co jsi vybrala ty Coletto Giovanni je moc pěkný,ale nenašla jsem nikde recenze co ty? :think: Dívala jsem se ještě na V-TRAVEL jezdi jich u nás dost…otočná korba i sportovní verze vše super,ale v jedne recenzi jsem četla že při poškrábaní rezaví podvozek,ale to mi nejde do hlavy když je to hliniková konstrukce. :think: Korba se da poskládat do placata super skladnost a ještě jde nastavit polohování hlavičky u mimi.Video jsem našla na You Tube i to skládaní korbičky.No a ještě jsem koukla na Espiro Atlantik bude nová verze u nás v obchodě od 20.4 a nemá takovou hnusnou stříšku u sporťáku jako ty starší verze.No a nakonec X-LANDER.Je třeba se vybouřit. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 18:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
17.4.11 18:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.4.11 18:54
gsimča píše:
Ahoj Jitko tak jsem se dívala na kočárky třebas na ten co jsi vybrala ty Coletto Giovanni je moc pěkný,ale nenašla jsem nikde recenze co ty? :think: Dívala jsem se ještě na V-TRAVEL jezdi jich u nás dost…otočná korba i sportovní verze vše super,ale v jedne recenzi jsem četla že při poškrábaní rezaví podvozek,ale to mi nejde do hlavy když je to hliniková konstrukce. :think: Korba se da poskládat do placata super skladnost a ještě jde nastavit polohování hlavičky u mimi.Video jsem našla na You Tube i to skládaní korbičky.No a ještě jsem koukla na Espiro Atlantik bude nová verze u nás v obchodě od 20.4 a nemá takovou hnusnou stříšku u sporťáku jako ty starší verze.No a nakonec X-LANDER.Je třeba se vybouřit. :lol: :dance:

S těma recenzema je to horší :think: . Tenhle kočárek je úplná novinka, šel na trh teprve až po veletrhu! Ani na veletrhu nebyl k vidění! Na značku Coletto jsem ale recenze našla a ženský si to docela chválily, jenom ty staré typy měly sportovní korbu nakláněcí jako kolíbku! No uvidíme, dám vědět až dorazí :wink: ! Mám z toho taky trochu strach, ale snad to bude OK :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.4.11 18:57
Makyta píše:
jitka0705 píše:
Makyta píše:
Víš co je největší sranda? Já už si ho šla v pondělí objednat a v úterý ráno jsem to letěla zrušit, protože jsem se dozvěděla tu novinku o stěhování. Tak jsem měřila a rozmýšlela, ale nakonec jsem se rohodla takhle :wink: ! Jo to je holt život :kytka: !
:lol: jojo to máš pravdu člověk míní a život mění :hug:
Makyta píše:
jito ale já s xq projedu i panel. vytahem, to budete mít teda pidi vytah :lol:

No to si piš, že jsou to pidi výtahy :roll: , kamarádka, když jede na návštěvu k jedný holce, tak musí u X landera vyndavat kolečko :zed: ! To víš, dneska se na prostoru šetří, by mě zajímalo, když tam narvu kočár, jestli tam narvu i sebe :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.4.11 18:58

Gsimča - tak jsem zkoukla videa a ty kočáry tady taky jezdí! Jenom bych asi nevyužila tu skádací korbu! Co se mi ale líbí je nánožník i na autosedačku, to je mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí