Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQNo řekla, že sporťák zvlášť nekoupím
Ale to mi přišlo spíše k zasmátí ![]()
A koupily byste si ten „megaset“(deka, drzak, sedacka, korba, destnik,taska) nebo jen „malý set“(korba, sportak, drzák lahve, taska)
a kdybych koupila jen zvlast podvozek se sportákem, tak musim koupit potom zvlášt tasku ![]()
Myslím, že by ty korby měly být stejné. A určitě jde koupit jenom sporťák. Makyta z této diskuze si kupovala jenom sporťák
. Jen se nedej, chtějí jenom vydělat!
no bylo mi to jasný že jde koupit, vždyt je toho plný internet, ale jsem zvedava, co chytrého mi dnes paní sdělí ![]()
Tímhle myslím maly set
Kdybych šla do prvního v těhu, tak asi megaset, at mam pokoj, ale ted už chci jen sporták
Já když budu kupovat, tak jenom mini set! Autosedačku mám po prvním dítěti!
A teď BABO raď ![]()
Mám možnost pujčit si od kámošky korbu XA 2010.
Je to můj první kočárek. ZZase jsem ale chtela autoseedačku, kterou lze připojit systemem ISOFIX, to X-car není.
Takže Volba je u mě asi taky vlastně jasná, nevím na co se ptám. Sedačku MAxi-cosi, korbu pujčím, a koupim jen sporťák
ale ke sportáku musim teda přikoupit tašku, že?
Korba od xa na kočárek xq dát NEJDE!!! Korba na xq má jiný adaptéry speciálně jen k xq a xv! A u té 2011 je korba na xq i jiná, má okolo takový hliníkový lemy, ale xa je ta „normální“ s tím černým úchytem nahoře na střeše.
Být to moje první dítko koupím už megaset. A jak jeto s kompatibilitou tak to netuším, myslela jsem že je vše od x-landru kompatibilní se vším. ![]()
Děkuji za informaci.
Někde píšou kombinovatelné všechny, někde, ale jen minimalně ne!!
takže bude Megaset ![]()
ahoj,citala som tu ze si ides kupit x lande xq.nikoho nepoznam kto ma tento kocik,tak ak ho uz mas,mohla by si mi napisat aky je.diki
jitka0705 píše:
Já když budu kupovat, tak jenom mini set! Autosedačku mám po prvním dítěti!