Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
12.4.11 12:56

Neboj jěště pořád je to favorit, jenom jsem teď trochu na vážkách!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 14:49

Jsem na tom taky stejně je třeba se přesvědčit že je X-lander ten pravý viď. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.4.11 14:55

Je zajímavý, že do včerejška jsem o tom fakt byla přesvědčená! Já blbec už jsem se neměla na žádný kočárek koukat a hlavně jsem se neměla koukat na net :zed: :zed: :zed: !
Tak jsem se dneska s pani v krámě domluvila, ať mi do pátka jěště počká, že to musím promyslet :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 14:57

Holky mojejá dnes byla na zkoušce šatů a jak jsem tam vešla tak tam byla ta paní co je strašně ochotná a už se vrátila z nemocenské bože jak mě se rozsvítily oči.Řekla jsem co mám za problém a ona no to musíte vypadat dobře a hlavně se cítit tak jdeme na to.Holky dala mi vyzkoušet vše co jsem chtěla a vybrali jsme tak super šaty, že mě nic netlačí a zepředu mi vůbec nejde vidět bříško to říkám protože budou super fotky a pak se budu fotit ze všech stran jupí dala mi i menši vyztužený kruh ať nejsem tak objemná no to ta koza předtím nedovedla pochopit co po ní chci a to je majitelka, no to mi dnes řekla ta paní co mě osluhovala no samo že jsem ji hned pochválila že je na svém místě profík. :palec: :palec: :palec: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 14:59

Taky taky jenomže jak v :think: idím maminu s kočárkem tak moje oči lítaji a jak je něco na pohled super tak to hned musím pozjišťovat jestli to není to pravé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.4.11 15:02
gsimča píše:
Holky mojejá dnes byla na zkoušce šatů a jak jsem tam vešla tak tam byla ta paní co je strašně ochotná a už se vrátila z nemocenské bože jak mě se rozsvítily oči.Řekla jsem co mám za problém a ona no to musíte vypadat dobře a hlavně se cítit tak jdeme na to.Holky dala mi vyzkoušet vše co jsem chtěla a vybrali jsme tak super šaty, že mě nic netlačí a zepředu mi vůbec nejde vidět bříško to říkám protože budou super fotky a pak se budu fotit ze všech stran jupí dala mi i menši vyztužený kruh ať nejsem tak objemná no to ta koza předtím nedovedla pochopit co po ní chci a to je majitelka, no to mi dnes řekla ta paní co mě osluhovala no samo že jsem ji hned pochválila že je na svém místě profík. :palec: :palec: :palec: :pankac: :potlesk:

Tak to je bezva a jaký ty šatičky jsou? Máš foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 15:03

pokusím se podívat na jejich stránky jesli je tam mají vystavené a jestli ne tak po svatbě foto doložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.4.11 15:05

Jestli je tam nemaj, nevadí. Jsou to korzetky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 15:07

Našla jsem je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 15:11

paní mi je tak super upravila a stáhla že tak jak ty šaty vidíš zepředu tak v tom vypadám taky okorát to je tak velikost 36 a já mám momentálně o něco více,ale tím že mi dala tu spodnici uzší tak jsem taková štíhlounka samozřejmě jen zepředu,a z boku jen takový náznak že jsem těhulka no super mi je teť tak super :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.4.11 15:15

Teda, jsou krásný. To budeš nádherná nevěsta :dance: To jsem ráda, že sis vybrala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
12.4.11 15:21

Šatičky chválím, nádhera :palec: ! Já bych se vdávala, ach jo :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 15:29

Tak jsem se dívala na ten kočárek Coletto Giovani 2011 vypadá dobře u sporťáku leh do roviny aspoň to tam psali,ale neviděla jsem nikde tašku na rukojeť a přitom je v setu,potom jak ta holka pošle foto tak to sem hoď ať se pokocháme. Jinak díky za pochvalu šatů jsou fakt bomba :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
12.4.11 15:41

A ten kočárek ARO Team Dreamline 2011 je taky super je sice pohledově sporťák vysoko,ale není tam připnutá stříška tak možná by ro pohledově vypadalo líp,ale velké plus má rukojeť. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
12.4.11 15:53

Jéé krásný šatičky taky bych se vdávala. Achjo škoda že to tak rychle uteče ten den si koukej krásně užít.

Jojo jen vybírejte ale pozor abyste nepřebraly :mrgreen: Já jsem taky váhala no chápu to, furt jsem špekulovala a dost dlouho ale když jsem ho viděla naživo v té cenové relaci do 9 tisíc nic lepšího nebylo. Měli i levnější ale ta kvalita :zed: To se nemůže rovnat x-landru, tak mě taky napadlo že x-lander počítá s kompletní verzí celé soupravičky což je i slunečík atd. takže jsem dokoupila slunečník a uvidím třeba to stačí a nebudu muset tam nic našíva ani vlepovat na ten průzor, když tam půjde sluníkčo tak to natoším nad tu boudu a bude to, teda doufám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí