Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQNeboj jěště pořád je to favorit, jenom jsem teď trochu na vážkách!
Jsem na tom taky stejně je třeba se přesvědčit že je X-lander ten pravý viď.
![]()
Je zajímavý, že do včerejška jsem o tom fakt byla přesvědčená! Já blbec už jsem se neměla na žádný kočárek koukat a hlavně jsem se neměla koukat na net
!
Tak jsem se dneska s pani v krámě domluvila, ať mi do pátka jěště počká, že to musím promyslet
!
Holky mojejá dnes byla na zkoušce šatů a jak jsem tam vešla tak tam byla ta paní co je strašně ochotná a už se vrátila z nemocenské bože jak mě se rozsvítily oči.Řekla jsem co mám za problém a ona no to musíte vypadat dobře a hlavně se cítit tak jdeme na to.Holky dala mi vyzkoušet vše co jsem chtěla a vybrali jsme tak super šaty, že mě nic netlačí a zepředu mi vůbec nejde vidět bříško to říkám protože budou super fotky a pak se budu fotit ze všech stran jupí dala mi i menši vyztužený kruh ať nejsem tak objemná no to ta koza předtím nedovedla pochopit co po ní chci a to je majitelka, no to mi dnes řekla ta paní co mě osluhovala no samo že jsem ji hned pochválila že je na svém místě profík.
![]()
Taky taky jenomže jak v
idím maminu s kočárkem tak moje oči lítaji a jak je něco na pohled super tak to hned musím pozjišťovat jestli to není to pravé. ![]()
gsimča píše:
Holky mojejá dnes byla na zkoušce šatů a jak jsem tam vešla tak tam byla ta paní co je strašně ochotná a už se vrátila z nemocenské bože jak mě se rozsvítily oči.Řekla jsem co mám za problém a ona no to musíte vypadat dobře a hlavně se cítit tak jdeme na to.Holky dala mi vyzkoušet vše co jsem chtěla a vybrali jsme tak super šaty, že mě nic netlačí a zepředu mi vůbec nejde vidět bříško to říkám protože budou super fotky a pak se budu fotit ze všech stran jupí dala mi i menši vyztužený kruh ať nejsem tak objemná no to ta koza předtím nedovedla pochopit co po ní chci a to je majitelka, no to mi dnes řekla ta paní co mě osluhovala no samo že jsem ji hned pochválila že je na svém místě profík.![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je bezva a jaký ty šatičky jsou? Máš foto?
pokusím se podívat na jejich stránky jesli je tam mají vystavené a jestli ne tak po svatbě foto doložím.
paní mi je tak super upravila a stáhla že tak jak ty šaty vidíš zepředu tak v tom vypadám taky okorát to je tak velikost 36 a já mám momentálně o něco více,ale tím že mi dala tu spodnici uzší tak jsem taková štíhlounka samozřejmě jen zepředu,a z boku jen takový náznak že jsem těhulka no super mi je teť tak super
![]()
Teda, jsou krásný. To budeš nádherná nevěsta
To jsem ráda, že sis vybrala. ![]()
Tak jsem se dívala na ten kočárek Coletto Giovani 2011 vypadá dobře u sporťáku leh do roviny aspoň to tam psali,ale neviděla jsem nikde tašku na rukojeť a přitom je v setu,potom jak ta holka pošle foto tak to sem hoď ať se pokocháme. Jinak díky za pochvalu šatů jsou fakt bomba ![]()
A ten kočárek ARO Team Dreamline 2011 je taky super je sice pohledově sporťák vysoko,ale není tam připnutá stříška tak možná by ro pohledově vypadalo líp,ale velké plus má rukojeť. ![]()
Jéé krásný šatičky taky bych se vdávala. Achjo škoda že to tak rychle uteče ten den si koukej krásně užít.
Jojo jen vybírejte ale pozor abyste nepřebraly
Já jsem taky váhala no chápu to, furt jsem špekulovala a dost dlouho ale když jsem ho viděla naživo v té cenové relaci do 9 tisíc nic lepšího nebylo. Měli i levnější ale ta kvalita
To se nemůže rovnat x-landru, tak mě taky napadlo že x-lander počítá s kompletní verzí celé soupravičky což je i slunečík atd. takže jsem dokoupila slunečník a uvidím třeba to stačí a nebudu muset tam nic našíva ani vlepovat na ten průzor, když tam půjde sluníkčo tak to natoším nad tu boudu a bude to, teda doufám. ![]()