Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
7.4.11 21:07

Dneska jsem se trošku uklidnila ten účes byl super a ty šaty vyzkouším a nějak to všechno překonám nebudu to hrotit přece si tu svatbu nezkazím. :roll: :pankac: Ono mi se začíná zdát že ten můj začíná byt nějaký nervozní no to by ještě scházelo,zítra mu upeču něco dobrého na nervy chi chi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
8.4.11 08:53

Neboj, já mám taky strach z nervozity. Zatím nic, ale ono to příjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.4.11 09:28
gsimča píše:
Dneska jsem se trošku uklidnila ten účes byl super a ty šaty vyzkouším a nějak to všechno překonám nebudu to hrotit přece si tu svatbu nezkazím. :roll: :pankac: Ono mi se začíná zdát že ten můj začíná byt nějaký nervozní no to by ještě scházelo,zítra mu upeču něco dobrého na nervy chi chi :lol:

Tak to já bych musla píct něco pořád, sice neni nerovozní ze svatby, ale pro změnu z práce. Máme to ženský ale život!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
8.4.11 10:36

Tak pro změnu jsem se teťka nevyspala já honili mě ve snu ještěři no hrůza a to břevalování s břichem no chudáček malý. :-? Práci řešíme doma každý den,ale v klidu my pracujem oba ve stejne firmě a jsme mistři takže jsem s ním hned hotová. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
8.4.11 10:45

ahok Makytko chtěla jsem se zeptat tak jak se ti jezdí, co terén ok :palec: my jsme tady rozjeli trošku jiné téma tak snad se na nás nezlobíte :lol: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 18:42

ahoj :wink: tak se jdu pochlubit :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 18:43

a dneska ve větru a sluníčku se boudičkaosvědčila na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.4.11 18:52

Denny, jen se chlub! Ta barvička je úžasná, a kočárek samozřejmě taky :palec: ! Na kolik vyjde nový? Já jsem jěště neporodila a už se začínám zajímat o golfky (jsem střelená :mrgreen: )! No vlastně nemám doma jěště ani XQ, ale už se to blíží! Jestli mi příští týden nedá pani v krámě cenu :pocitac: , tak jedu směr Praha :wink: ! Když už jsem jí otravovala, tak ať jí dám aspoň nějáký ten čas na vyřízení :roll: !
Nemůžu už se dočkat, až si XQ přivezu, ale jelikož manža je pověrčivý, tak budu muset kočárek nechat do porodu u rodičů :zed: ! Se nebudu moc kochat :cert: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 19:28

Tyhle byly už ve výprodeji, loňská kolekce. A mám pocit, že jsme snad chytla poslední červenou barvu v ČR. Jinak už jsou jen zelené a oranžové. Tyhle vyšly na 4.600. Jsem z nich nadšená.
Jooo, a dneska jsem konečně prodala Concorda. Sice se strátou, ale prodala…UF :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
8.4.11 20:04

Ahoj vůbec to nějak nestíhám tak sem moc nechodím , ale kočárek je super i v terénu pohoda. Já jsem teda spokojená. Jen jsem přišla na jednu věc co mě teda štve. Ale to mají všechny x-landři. Na boudičce jak je ten sítkovaný otvor , tak tím tam svítí sluníčko to je tak blbý si pamatuju že jsem to řešila i u toho xa jako jsem tam přest to házela plínu no a to pak kočárk ztratí šmrnc. Ajeto trapný. ALe jako když svítí jako že většinou asi bude jaro léto atd. tak toje teda fakt blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
8.4.11 20:31

Ahojky denny kočárek je super hlavně ta bouda no paráda :palec: Ahojky Makytko s tím sluníčkem je to na prd,ale bez něho nemůžem být a mi by teť tak bodlo a venku je jak na podzim,dneska byla zima a foukal vítr. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
8.4.11 21:04

Makytko, to mě taky napadlo, že ta síťka nejde ničím přikrýt…ale šikovné maminky na MMB šijí u starších kolekcí Janéček přes tu slídu černou látku ( šusťák ). A tam je to ještě horší, protože ta slída nemá ani tu síťku co má Xlander :roll: Co vím, tak to maminky hodně využívají :wink: …nebo něco zevnitř :think: :?:

Jinak díky holky za pochvalu kočárku :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
9.4.11 08:34
Denny píše:
Makytko, to mě taky napadlo, že ta síťka nejde ničím přikrýt…ale šikovné maminky na MMB šijí u starších kolekcí Janéček přes tu slídu černou látku ( šusťák ). A tam je to ještě horší, protože ta slída nemá ani tu síťku co má Xlander :roll: Co vím, tak to maminky hodně využívají :wink: …nebo něco zevnitř :think: :?:Jinak díky holky za pochvalu kočárku :huban: :wink:

Tak teĎ jsem vůbec nepochopila co myslíš :think: jak to tam dáš? To právě nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
9.4.11 08:36
gsimča píše:
Ahojky denny kočárek je super hlavně ta bouda no paráda :palec: Ahojky Makytko s tím sluníčkem je to na prd,ale bez něho nemůžem být a mi by teť tak bodlo a venku je jak na podzim,dneska byla zima a foukal vítr. :twisted:

Jo to sluníčko je užasný ale do kořárku když jí svítí do obličeje at leží či sedí tak to už užasný není když ti dítě v kočárku řve že se mu tam nelíbí žemu svítí k čemu mi to je že de stáhnout dolu bouda když jí to tam svítí horem do očí :zed: když leží a když sedí tak musí mít staženou boudu až dolu takže nic nevidí takže taky řve noto nejde žejo. Proč to tam proboha furt dělají navíc jí tam tudy i svítí jak sedí na hlavičku takže není chráněná před sluníčkiem jako to je debilní to je jediná věc co mě natom teda pěkně točí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.4.11 08:45

Makytko, myslela jsem prostě našít to tam :wink: Nějakou clonu, kterou můžeš odepnout nebo připnout…nebo minimálně ohrnout, mám to u těch golfek… Prostě něco, protože věřím, že jinak je ta super bouda na nic, když tam na malou svítí sluníčko a to je léto před námi :roll: opět bych vznesla větu: kdo tohle vymyslel :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí