Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQDneska jsem se trošku uklidnila ten účes byl super a ty šaty vyzkouším a nějak to všechno překonám nebudu to hrotit přece si tu svatbu nezkazím.
Ono mi se začíná zdát že ten můj začíná byt nějaký nervozní no to by ještě scházelo,zítra mu upeču něco dobrého na nervy chi chi ![]()
Neboj, já mám taky strach z nervozity. Zatím nic, ale ono to příjde ![]()
gsimča píše:
Dneska jsem se trošku uklidnila ten účes byl super a ty šaty vyzkouším a nějak to všechno překonám nebudu to hrotit přece si tu svatbu nezkazím.![]()
Ono mi se začíná zdát že ten můj začíná byt nějaký nervozní no to by ještě scházelo,zítra mu upeču něco dobrého na nervy chi chi
Tak to já bych musla píct něco pořád, sice neni nerovozní ze svatby, ale pro změnu z práce. Máme to ženský ale život!!! ![]()
Tak pro změnu jsem se teťka nevyspala já honili mě ve snu ještěři no hrůza a to břevalování s břichem no chudáček malý.
Práci řešíme doma každý den,ale v klidu my pracujem oba ve stejne firmě a jsme mistři takže jsem s ním hned hotová.
![]()
ahok Makytko chtěla jsem se zeptat tak jak se ti jezdí, co terén ok
my jsme tady rozjeli trošku jiné téma tak snad se na nás nezlobíte
![]()
a dneska ve větru a sluníčku se boudičkaosvědčila na jedničku ![]()
Denny, jen se chlub! Ta barvička je úžasná, a kočárek samozřejmě taky
! Na kolik vyjde nový? Já jsem jěště neporodila a už se začínám zajímat o golfky (jsem střelená
)! No vlastně nemám doma jěště ani XQ, ale už se to blíží! Jestli mi příští týden nedá pani v krámě cenu
, tak jedu směr Praha
! Když už jsem jí otravovala, tak ať jí dám aspoň nějáký ten čas na vyřízení
!
Nemůžu už se dočkat, až si XQ přivezu, ale jelikož manža je pověrčivý, tak budu muset kočárek nechat do porodu u rodičů
! Se nebudu moc kochat
!
Tyhle byly už ve výprodeji, loňská kolekce. A mám pocit, že jsme snad chytla poslední červenou barvu v ČR. Jinak už jsou jen zelené a oranžové. Tyhle vyšly na 4.600. Jsem z nich nadšená.
Jooo, a dneska jsem konečně prodala Concorda. Sice se strátou, ale prodala…UF ![]()
Ahoj vůbec to nějak nestíhám tak sem moc nechodím , ale kočárek je super i v terénu pohoda. Já jsem teda spokojená. Jen jsem přišla na jednu věc co mě teda štve. Ale to mají všechny x-landři. Na boudičce jak je ten sítkovaný otvor , tak tím tam svítí sluníčko to je tak blbý si pamatuju že jsem to řešila i u toho xa jako jsem tam přest to házela plínu no a to pak kočárk ztratí šmrnc. Ajeto trapný. ALe jako když svítí jako že většinou asi bude jaro léto atd. tak toje teda fakt blbý
Ahojky denny kočárek je super hlavně ta bouda no paráda
Ahojky Makytko s tím sluníčkem je to na prd,ale bez něho nemůžem být a mi by teť tak bodlo a venku je jak na podzim,dneska byla zima a foukal vítr. ![]()
Makytko, to mě taky napadlo, že ta síťka nejde ničím přikrýt…ale šikovné maminky na MMB šijí u starších kolekcí Janéček přes tu slídu černou látku ( šusťák ). A tam je to ještě horší, protože ta slída nemá ani tu síťku co má Xlander
Co vím, tak to maminky hodně využívají
…nebo něco zevnitř
![]()
Jinak díky holky za pochvalu kočárku
![]()
Denny píše:
Makytko, to mě taky napadlo, že ta síťka nejde ničím přikrýt…ale šikovné maminky na MMB šijí u starších kolekcí Janéček přes tu slídu černou látku ( šusťák ). A tam je to ještě horší, protože ta slída nemá ani tu síťku co má XlanderCo vím, tak to maminky hodně využívají
…nebo něco zevnitř
![]()
Jinak díky holky za pochvalu kočárku
![]()
Tak teĎ jsem vůbec nepochopila co myslíš
jak to tam dáš? To právě nejde
gsimča píše:
Ahojky denny kočárek je super hlavně ta bouda no parádaAhojky Makytko s tím sluníčkem je to na prd,ale bez něho nemůžem být a mi by teť tak bodlo a venku je jak na podzim,dneska byla zima a foukal vítr.
Jo to sluníčko je užasný ale do kořárku když jí svítí do obličeje at leží či sedí tak to už užasný není když ti dítě v kočárku řve že se mu tam nelíbí žemu svítí k čemu mi to je že de stáhnout dolu bouda když jí to tam svítí horem do očí
když leží a když sedí tak musí mít staženou boudu až dolu takže nic nevidí takže taky řve noto nejde žejo. Proč to tam proboha furt dělají navíc jí tam tudy i svítí jak sedí na hlavičku takže není chráněná před sluníčkiem jako to je debilní to je jediná věc co mě natom teda pěkně točí.
Makytko, myslela jsem prostě našít to tam
Nějakou clonu, kterou můžeš odepnout nebo připnout…nebo minimálně ohrnout, mám to u těch golfek… Prostě něco, protože věřím, že jinak je ta super bouda na nic, když tam na malou svítí sluníčko a to je léto před námi
opět bych vznesla větu: kdo tohle vymyslel
![]()