Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
30.5.11 11:20

U XQ jak už tady psala Makytka si musíš pořídit i ten slunečník,psala že ji přes stříšku svítí na mimi sluníčko a pry to vyřešila právě tím slunečníkem.Jinak pokud se doopravdy to zapinání odepíná tak bych apelovala na prodavačky ať to okomentují je to divné převážně je to věc na kterou výrobce dbá aby byla bezpečnost mimi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 11:23

Tady by byla dobrá rada od makytky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 11:36

slunečník jsem pořizovala i k XA, takže to je v pohodě :palec: Problém se sluníčkem vyřešen, ikdyž dítko má občas pocit, že je slunečník výborná hračka. Pořád za něj tahá a okopává ho. Že ji u toho pere sluníčko do „ksichtíku“ ji sice vadí, ale nedochází ji, že když ten nebohý slunečník nechá být, nebude na ni svítit.
Ten Coletto je vážně moc hezký, už jsem ho taky okukovala, ale pro mě má nevyhovující rukojeť. Potřebuju kloubovou, ne jen teleskopickou. Prostě se mi ty kočárky s teleskopy špatně ovládají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 11:40

S tou rukojeťi to jsem měla taky trošku obavy manža je vysoký a já takový střed tak jsem nevěděla jestli nám to bude vyhovovat,ale zatím vše v poho,ale jak říkám zatím jsme nevyjeli do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 11:43

Všimla jsem si že holky pokud to na kočárcích mají tak to dost často dávají v klobu dolů je to asi pohodlnější.Švagrová to taky má a využila jsem to když jsem seděla na venku u stolu a uspávala malého…nemusela jsem mít vysoko ruku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
30.5.11 12:29

teď jsem nějak zmatená. Koukám na oficiální fota kočárku XQ a pásy mají kryté zapínání, v tom obchodě co jsme byli to bylo bez krytí :nevim: A taky ta část pod nohama se zdá být z nějakého plastu, podle lesku, ale v obchodě to bylo s jakousi divnou tuhou látkou :nevim:
Asi budu muset vyrazit do nějakého jiného obchodu a zjistit skutečný stav věci.
Ach jo, už abych měla vybráno, tohle tápání mě ubíjí. Až vyberu a koupím, tak bude další úkol - prodat stávající XA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
30.5.11 13:03

vyzkoušej jiný obchod to bude nejlepší aspoň budeš vědět na čem jsi.Ja ho nikdy neviděla na vlastní oči tak nemohu poradit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
5.6.11 16:06

Ahoj, tak má někdo tenhle kočárek? Pročetla jsem celou tuhle diskuzi (ufff) a na začátku ho vychvalujete do nebes, ale na konci jste si ho skoro žádná nekoupila :roll: :think: N Tak najde se tu někdo další, kdo ho má a je (ne)spokojený? Zítra jedu do obchodu omrknout ho a pokud ho nebudou mít vystavený, stejně ho asi objednám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.6.11 17:53
viktorinka píše:
Ahoj, tak má někdo tenhle kočárek? Pročetla jsem celou tuhle diskuzi (ufff) a na začátku ho vychvalujete do nebes, ale na konci jste si ho skoro žádná nekoupila :roll: :think: N Tak najde se tu někdo další, kdo ho má a je (ne)spokojený? Zítra jedu do obchodu omrknout ho a pokud ho nebudou mít vystavený, stejně ho asi objednám :nevim:

Já ho mam používam ho jen týden s hlubokou korbou a zatím jsem spokojená. Ještě jsem na něm nešla žádné mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
5.6.11 20:26

Děkuji :wink: A kde s ním jezdíš? Já sice nepotřebuju kočárek do terénu, ale v našem městě je docela dost rozdrncaných chodníků a centrum města je plné kočičích hlav a jiných záludností… Myslíš, že ta plastová kolečka vepředu to zvládnou? Já už mám z těch kočárků hlavu jak balón, tak doufám, že neudělám chybu když ho prostě objednám (a konečně budu mít pokoj od všech kočárků, ha :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.6.11 20:38

Já mám xq jezdím sním už třetí měsíc. A jsem spokojená a jak už jsem tu psala, problém se sluníčkem vyřešil slunečník a jinak je super. Jezdím vmírném terénu i na silnici chodnících atd. je prostě lepší než xa jsem spokojená. A barvičku si měnit jak chci vložkama takže já jsem naprosto spokojená v této cenové ralaci jsem lepší neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
5.6.11 20:43

řešily jste tu zapínání, jako já jsem sním spokojená jeto vymakanější než u XA právě proto že to seto zandává zvlášt a rozepout seto musí smáčknutím obou čudlíku najednou a vyskočí to jedna dvě stím jsem max. spokojená a chráněné to je aby to nedřelo pod tím je látka a nic semi nesesunuje ani nerozepíná. Nenašla jsem žádnou velikou vadu která by mi vadila nic semi nesune, nerozepíná, jak jí přikurtuju tak to drží žádný problém nevidím. Jen mi trošku táhne do strany ale to je holt takový malá vada. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.6.11 09:49

Já jezdim po městě, taky tu máme skoro samé kočičí hlavy a je fakt, že raději vybírám asfaltový chodník. Ve srovnání s kočárem se všema nafukovacíma kolečkama samozřejmě drncá víc, ale nechá se to vydržet. Zase ve srovnání s golfkama ze kterých mě uplně brněli ruce je to paráda. Já bych taky neměnila, za ty prachy super kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
6.6.11 13:19

tak jsme ho nakonec taky koupili. Vyzvedli jsme ho v pátek. O víkendu jsme ho měli možnost vyzkoušet jen minimálně, takže tento týden se chystám na zátěžový test.
Z toho mála co jsme vyzkoušeli, mě překvapilo, jak vrže pérování u zadních kol, ale snad se to vychodí. Kočárek je také trochu užší než XA, měli jsme docela makačku tam nasadit autosedačku maxi-cosi :-? U XA to šlo naprosto v pohodě.
Ale jsem nadšená z otáčecí sportovní sedačky, kvůli které jsem kočárek chtěla. Ikdyž dítě sedí, není problém sedačku otočit :palec:
Jo a ještě je mnohem skladnější do kufru auta, to si zase nemohl vynachválit manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
6.6.11 17:54

Tak už ho mám objednaný, tže za týden bych ho měla mít, ještě jsem se dívala na mutsy, ale ve stejné výbavě by mě vyšel asi na 14tis., což na kočárek, jen sporťák prostě nedám :-? Snad budu spokojená, vybrala jsem si carbon, mějte se pěkně ať se vám skvěle jezdí :pankac: Dám vědět, jak se osvědčil, páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí