Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQJééé takže už kozoroh? Já četla že jste melancholický
, chtěla bych aby mimi bylo střelec, mám jich kolem sebe haldu a jsou super..Ale jestli říkáš že jste fajn
…
Mám i dva synovečky, co jsou kozorohové a švagrová říká…„narodili se mi poklady“ ![]()
Jo jo melancholie… No ale já si nestěžuji
možná jak jsem na hraně střelec/kozoroh…tak jsem trochu líznutá tím střelcem ![]()
Nám se má narodit beran…takže já doufám, že se maličký bude chtít podívat na svět o pár dní dříve, abysme stihli rybu ![]()
Pelucita, Ty už máš xq objednán?
jakou barvu? Já stále váhám nas těma barvama ![]()
Pokud to v tom našem obchodě bude za 7500, tak beru asi volcano-mám k tomu i tašku koneckonců. Pokud by ho měli za 8200 jako jinde, tak asi vezmu přes ten partnet plus z dětského ráje, ale nevím jakou barvu, tam jich mají na výběr více ![]()
Kamak, já objednávala už před třma měsícema,z dětskýho ráje, brala jsem trojkombinaci v barvě džungle, je super, vybral jí tatínek, jelikož nevíme co budeme mít, tak zelená je ok, taky bydlíme na samotě u lesa..Sice jsem měla z tý barvy strach ale nakonec, super, jsem nadšená
Přidám ti foto…
Je to trojkombi. mám k tomu haldu doplnku, je to fakt výhodná koupě, vzhledem k tomu že tady u nás takovýhle kočárky stojí okolo 1000eu ![]()
Ta zelená je super
, ale ony všechy ty barvy jsou pěkné. Jenom mám takový pocit, že už se tady řešila ta Artic, protože prodavačka v krámě mi říkala, že jsou na tom strašně vidět skvrny třeba od sněhu a soli. Jinak je ale taky moc pěkná, na nás ale moc světlá, protože třeba dneska mi mlaďas zlil boudu a nánožník Jupíkem
.
Jééé ten zelenej je taky úžasnej
Ty barvičky se jim vážně povedly
Teď jdu ale se špatnou informací
už před časem jsem tu psala, že mám pocit, jako by se mi v jednom místě ta slída více ohýbala a bála jsem se prasknutí a je to tu
A dokonce ve dvou místech
sice jsou to prasklinky asi 2mm, ale jsou
Teď přemýšlím, jest-li to mám podlepit izolepou, aby se to dále nerozjelo a nebo to nechat
…ach jo, to je úděl slíd v boudičkách. Kdyby tam nebyla, ničemu by to nevadilo
Kočárek nadměrně nevystavuji ani mrazům ani jiným extrémním podmínkám a stejně to prasklo ![]()
Nutkani - to ti snad museji zreklamovat..co by to byl za poradek..
k barvickam, ja uz sehnala v ARCTICu jen sportak, tak jsem vzala hlubokou korbu a autosedacku v cerne, pac nejsem holdujici v barvach..
me prijde ze zeleny kocarek ma u nas kazdy a naprosto nesnesu oranzovou barvu nebo do zluta…takze pro me byl vyber barev naprosto hrozny..
uprimne jsem velmi zvedava s cim prijdou v tom breznu ![]()
Pihatá, to jsi mě překvapila že všichni mají zelený kočárky, to tady budu snad jediná, proto jsem taky měla strach ho objednat, jelikož jsem ho nemohla vidět na vlastní oči, tak jsem se snažila sehnat ně´koho kdo ho má a bylo to nemožný, všichni měli artic, nebo modrou, nebo tu oranžovou,ale zelená se moc nelíbila…Já jsem moc spokojená, ještě aby se líbil mimi… ![]()
Pelucita - tim u nas jsem myslela v mem okoli..po meste jezdi same zelene a u nasich na vesnici taky chjo
proto jsem zelenou nevolila, jinak primo tahle x-landrovska zelena mi prijde jako nejhezci zelena, pac je tmavsi a „jina“, takze pokud v okoli nemas zelene kocary tak budete za hvezdy ![]()
ijnak mame vcelku podobny termin porodu, ja mam sice 26.12., ale uz se oteviram a cipek je hodne povoleny, takze pocitam ze to bude driv a doufam ze uz budeme u stromecku tri ![]()
Ty barvičky jsou fakt povedený
a je pravda, že i tady u nás jezdí některé kočárky hodně barvené anebo černé
. Mě se ta Artic líbila taky, ale radši tmavší, protože, jak už mám starší dítko, tak to je strašný. Věčně mi visí na kočárku a celý ho omatlává
a docela jasně si dovedu představit, jak by vypadal, až začněme jezdit na jaře zase na hřiště.
Nutkani, tu slídu vyreklamuj. Nevím kde jsi ho objednávala a za pokus to určitě stojí
.
Holky, tak to už se asi těšíte až to budete mít za sebou, protože nechme být, ale ten poslední měsíc je fakt protivný
.
Od pondělka máme objednaný X-Lander v dekoru Dezert…Musím upozornit,že barvy na netu totálně zkreslují!!!Tento dekor jsem na netu ani nezaregistrovala
,chtěla jsem původně Carbon,jenže přítel chtěl stůj,co stůj světlý kočárek,povolila jsem tedy dekor Rocky,ale neměli ho na kuknutí,takže vyhrál Dezert,tak jsem zvědavá
,ale zvykám si,bude holt světlý!!!
Conny píše:Od pondělka máme objednaný X-Lander v dekoru Dezert…Musím upozornit,že barvy na netu totálně zkreslují!!!Tento dekor jsem na netu ani nezaregistrovala
,chtěla jsem původně Carbon,jenže přítel chtěl stůj,co stůj světlý kočárek,povolila jsem tedy dekor Rocky,ale neměli ho na kuknutí,takže vyhrál Dezert,tak jsem zvědavá
,ale zvykám si,bude holt světlý!!!
Tak pak pošli fotečky, ať máme lepší představu
.
První je z netu a druhý od holky,co ho fotila doma - jaký je tedy ve skutečnosti,no je to síla
!!! Až když jsme ho viděli v reálu k obchodě,tak jsme si ho vůbec všimli!!!