Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
29.11.11 20:48

tak vidím, že diskuze žije :potlesk:
k tomu převozu, staršího jsem vezla jen ve fleesovém oblečku a přikrytého na |4složenou dekou. a v pohodě. byl sice listopad, ale tehdy Martin fakt na bílém koni přijel :)
na druhé jsem měla fusak do sedačky, ale proto, že jsem jezdila do školky, tak jsem jen přes overálek hodila chlupatku, do sedačky a fusaku a jelo se :palec:
lae mít jen jedno, rozhodně zbytečná věc..

místo kompatibilní sedačky na podvozek jsem měla golfky s vložnou taškou, cybex, a úžasná věc. :palec: výhody golfek, skladné do auta, a dítko jsem přendala v minutě..

tak doufám, že budete s kočárem spokojené!! a těším se na reference z provozu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.11.11 01:21

Jé holky jsem ráda že to taky cítíte tak, já už jsem měla strach že je tam mimi nějak divně posazený, nožičky vpravo nahoře a ručičky vlevo dole, což asi znamená že je zádíčkama napravo :think: ..občas se až divím co jsou to za pohyby, kopance.. :hug: Už aby mimi bylo v kočárku, at na něj pěkně vidíme, jelikož x lander se dá otočit pro a proti jízdě :lol: CONNY a od kad jsi přijela rodit do čech?To já si to porodím tady u nás ve španěl, žiju tady takže mi to ani nepřipadá divný..Když všechno bude ok, budeme rodit doma u krbu :hug: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.11.11 06:47

Pelucita - domaci porod ti zavidim, bohuzel v nasich podminkach neni vubec podporovany..na druhou stranu ja osobne bych mela obavy, nekdy je kazda minuta draha..ale rodit v pohode ve znamem prostredi,s lidma ktere znam nebo predpokladam ze s dulou je muj sen, bohuzel pro me neuskutecnitelny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.11.11 07:30
pelucita píše:
Jé holky jsem ráda že to taky cítíte tak, já už jsem měla strach že je tam mimi nějak divně posazený, nožičky vpravo nahoře a ručičky vlevo dole, což asi znamená že je zádíčkama napravo :think: ..občas se až divím co jsou to za pohyby, kopance.. :hug: Už aby mimi bylo v kočárku, at na něj pěkně vidíme, jelikož x lander se dá otočit pro a proti jízdě :lol: CONNY a od kad jsi přijela rodit do čech?To já si to porodím tady u nás ve španěl, žiju tady takže mi to ani nepřipadá divný..Když všechno bude ok, budeme rodit doma u krbu :hug: ..

Pelucia - jj,u nás máme zádíčka rozhodně vlevo,bo je cítím jak je to tam tvrdé :mrgreen: ! Porod- vzhledem k tomu,že z Rakouska na JM je to opravdu ,co by kamínkem dohodil,rodím v ČR,navíc by mimísek nedostal v Rak. příjmení přítele,leda by ho adoptoval,takže i proto ;) !A na porod doma bych si asi fakt netroufla - zdr.sestřička,no :oops: …Tak držíme paceny,atˇ to klapne bez problémků a vše proběhne v pořádku :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.11.11 08:45

Holky držím vám všem palečky s porodama, já už to mám 2× za sebou. S kočárkem jsem zatím strašně spokojená a každý mi ho obdivuje :palec: . Jsem zvědavá na vaše postřehy :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.11.11 09:52
jitka0705 píše:
Holky držím vám všem palečky s porodama, já už to mám 2× za sebou. S kočárkem jsem zatím strašně spokojená a každý mi ho obdivuje :palec: . Jsem zvědavá na vaše postřehy :mrgreen: .

Díky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.11.11 12:45

Jé holky děkuju, tady je porod doma docela normál, není s tím problém :potlesk:Conny jak to že by mimi nedostalo tatínkovo příjmení? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
30.11.11 20:28

JItka - joo stesti se nam bude hodit :D my budeme mit macicka, mala ma uz ted 3 kila prej… :think: bojim se cisare..

delali nekomu z vas pred porodem UTZ? na kontrolu jak je mimi otocene, pupecni snura atd..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.11.11 21:13
pelucita píše:
Jé holky děkuju, tady je porod doma docela normál, není s tím problém :potlesk:Conny jak to že by mimi nedostalo tatínkovo příjmení? 8o

Je na to takový zákon,dítě svobodné matky nese výhradně její příjmení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.11.11 21:21

Pole mě by to mělo být po matce :nevim:

Spolubydlící od bráchy toho strašně lituje, že je dcera po otci. Rozešli se a teď už to změnit nejde. Nebýt vdaná, tak je malý taky po mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.11.11 22:06
kamak píše:
Pole mě by to mělo být po matce :nevim:Spolubydlící od bráchy toho strašně lituje, že je dcera po otci. Rozešli se a teď už to změnit nejde. Nebýt vdaná, tak je malý taky po mě…

Asi právě proto,to tak mají zařízené/zákonem pojištěné :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
30.11.11 22:11

Tady u nás je to super, mimi má příjmení jak´po otci tak po mamince, takže si klidně mužeš vybrat jaký první a když se vdáš tak si příjmení neměníš… :palec: Jen moje mimi když bude kluk tak bude příjmením -OVÁ, hii, což je zvláštnost… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
1.12.11 07:46

Mě ani nevadilo, že jsem si po svatbě vzala manželovo příjmení-přijde mi to takové hezké gesto-jako že přijímám jeho rodinu a oni mě do své rodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.12.11 21:55
Pihata píše:
JItka - joo stesti se nam bude hodit :D my budeme mit macicka, mala ma uz ted 3 kila prej… :think: bojim se cisare..delali nekomu z vas pred porodem UTZ? na kontrolu jak je mimi otocene, pupecni snura atd..?

Mě dělali u holky UTZ, měsíc před porodem, protože malá byla otočená hlavou nahoru a pak jěště 14 dní před porodem, kůli váhovému odhadu. Tam mi zjistili, že mám špatné půpečníkové průchody a tak mě za 2 dny hnali znovu na UTZ. No a pak mě hnali jěště jednou 4 dny před porodem a tam mi dělali váhový odhad 3,95 kg a to už jsem začala mít strach a pořád je umlouvala na vyvolání na termín (11.6.2011). Nakonec mě vyvolávali až 14.6.2011 a holka měla 4,33 kg a 52 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
1.12.11 21:56
roomci píše:
Mě ani nevadilo, že jsem si po svatbě vzala manželovo příjmení-přijde mi to takové hezké gesto-jako že přijímám jeho rodinu a oni mě do své rodiny :palec:

Taky jsem klidně převazala manželovo příjmení a vůbec jsem na tím nepřemýšlela. Je pravda, že kdyby jsme nebyli svoji, tak chci aby se dítě jmenovalo po mně :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí