Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
29.11.11 09:38

Sedačka/vajíčko - máme originál ze setu a pak ještě jednu maxi-cosi darovanou od kámošky…Taky jsem tedˇ řešila jak mimi do toho navlíct,jestli s fusakem nebo jenom s kombinézkou :nevim: …No nevím teda hlavně jak vézt miminko z porodnice,jestli stačí jen kombinézka s dekou :nevim: ???Nebudeme samozřejmě dlouho venku a v autě taky ne,máme to autem z porodky nějakých 5 minut…ale bude LEDEN :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.11.11 10:19

Já myslím, že když bude mít nějakou kombinézu a než půjdete ven, dáte na něj deku až k obličeji, tak by to mělo být ok, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.11.11 10:25
kamak píše:
Já myslím, že když bude mít nějakou kombinézu a než půjdete ven, dáte na něj deku až k obličeji, tak by to mělo být ok, ne? :nevim:

Děkuju,to si právě myslím taky…uvažovala jsem o závince do vajíčka,ale přijde mi to zbytečné,když máme kombinézku a při nejhorším jde i ten fusak Emitex 3v1 dát v poho do sedačky,má 5 dírek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.11.11 10:29

Tak já myslím, že s malým-malou (promiň, nevím, co čekáte :oops: někdo se tady nechává překvapit a mám v tom zmatek), tak když s malou asi moc ven s autosedačkou chodit nebudeš, tak to je fakt zbytečné. Za to můžeš koupit něcojiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.11.11 10:33
kamak píše:
Tak já myslím, že s malým-malou (promiň, nevím, co čekáte :oops: někdo se tady nechává překvapit a mám v tom zmatek), tak když s malou asi moc ven s autosedačkou chodit nebudeš, tak to je fakt zbytečné. Za to můžeš koupit něcojiného :palec:

:mrgreen: Tak zrovna my to nevíme,ale pravděpodobně holčička - jak dál hezky píšeš stejně o „malé“ ;) !!!
Navíc se dá z toho fusaku vydělat jen ta fleesová vložka,což mi přijde jako ta závinka,ale děkuju moc za uklidnění a za typ!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.11.11 15:02

Jo holky já si taky mylsím že kombinézka je ok, a pak nějaká dečka a hotovo..Jinak k tomu vajíčku, mám kamarádku která mi tvrdí že nebude kupovat klasic.kočár, že prej vajíčko a pak sporták, si mylsím že to není moc dobrý na zadíčka,ale ona tvrdí že je tam mimi jako v bříšku :think: Já teda doufám využít všechny tři části ;)Já už se tak těšímmmm :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.11.11 15:13
pelucita píše:
Jo holky já si taky mylsím že kombinézka je ok, a pak nějaká dečka a hotovo..Jinak k tomu vajíčku, mám kamarádku která mi tvrdí že nebude kupovat klasic.kočár, že prej vajíčko a pak sporták, si mylsím že to není moc dobrý na zadíčka,ale ona tvrdí že je tam mimi jako v bříšku :think: Já teda doufám využít všechny tři části ;)Já už se tak těšímmmm :hug:

Tak to není dobré ani náhodou :evil: !!!Je normální 8o ???To je teda síla :zed: !!!
Miminko se do vajíčka vůbec nedoporučuje na delší dobu dávat - např na spaní apod.,je to jen na krátkodobý převoz miminka autem apod.!!!Tý jó,někdy mi hlava nebere,co lidi vymyslí :pocitac: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.11.11 15:25

Conny, jsem s tebou za jedno,ale co mužeš komu vysvětlovat, když si myslí že to bude to nejlepší :? Já se jí to snažila vysvětlit,ale jedním uchem tam druhým ven…Já budu mimi vozit vr vajíčku nanejvíš do krámu na nákup,ale jinak vidím logický položit ho na rovnou plochu..Jinak mám v plánu v březnu letět do čr, tak tam hned obhlídnu kočárky jestli opravdu je ten x lander tak známej..tady letí buga boo a chico…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
29.11.11 15:28

diky holky, necham sakumpak (kombinezku) s dekou a hotovka

Pelucita - mam stejny pocit jako ty, taky bych nenechavala mimi dlouho ve vajicku..to je prece nezdrave na zadicka..no evidentne ti kazdy rekne neco jineho..chjo, aby se v tom prase vyznalo..

ale logicky, potrebuje rust ne? tak kdyz bude mimi skrcene ve vajicku celou dobu tak bude mit malo mista ne? jen tak uvazuju.. :think:

dnes mi delali poprve monitor..kraaasa :palec: byla jsem dojata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.11.11 15:38

v kolikátým jsi Pihatá? Já dneska 36+4, mě monitor budou dělat až skoro ve 40tt, tady se nedělají jako v čr každejch 14 nebo 7dní…ach jo, taky bych mimi ráda viděla slyšela,furt mě okopává pravý žebro a přitom cítím pohyb y nalevo, tak nevím jak je tam zkroucený.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
29.11.11 15:52

Pelucita - ja bych mela byt 35+neco, ale bricho uz jak balon, otoky, nizky tlak..hruza uz bych chtela rodit!! koupila jsem si caj z malinikovych listu tak snad to trosku pomuze a prej jeste skorice by mela stimulovat delozni stahy, tu miluju takze zacnu zkouset pomalinku..
to je skoda ze vam nedelaji ty monitory..jako ja mela ultrazvuky taky jen tri za cele tehotenstvi, ale ten monitor me dneska dostal :D ty hormony se mnou mavaji no :D

jinak kopance v celem brichu..taky se obcas divim jak tohle muze zvladnout jen jedno dite :mrgreen: vzdyt ma jen dve nozicky ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
29.11.11 16:55

Pihata-věřím, že monitor musel být užasný! Já včera byla na kontrole, těšila jsem se na UTZ, protože mi ho Dr. zatím dělal pokaždé, ale místo toho mi k bříšku přiložil jakýsi přístroj a bylo slyšet srdíčko-taky jsem byla celá dojatá :lol:

Jinak k tomu vajíčku, taky plánuju používat ho jen na nutný převoz v autě a nebo když se půjde jednou za čas do obchoďáku, ale jinak ne-korbička je určitě lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.11.11 16:59

Jééé,tak vidím,že tu nejsem sama,kdo není v ČR!Ikdyž já se chystám porodit v ČR a jsem vlastně už tady…taky mi dělali jen 3povinné UTZ a poradna ze začátku jednou za 2,tedˇjednou za 1 měsíc…do porodky nastupuju pak kolem 35.tt na monitory atd.,ještě ani nevím jak často budu chodit,ale asi 1×týdně je to :nevim:
Jinak Buga Boo letí fakt světem,což nechápu,bo je přízemní a pak hodně vidím i Maxi-cosi,ten byl můj favorit,ale kvůli velikosti a pršulům sem se rozhodla hledat jiný…

Pohyby - mám taky vpravo od pupku nahoru (nožičky) a pak dole vlevo (ručičky) ;) ,naštěstí mi nedošáhne na žebra,takže je to fakt pohůdka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
29.11.11 17:13

Tak koukám, že pohyby cítíme skoro všechny stejně-já taky nejvíce vpravo nahoře a pak takové šimráni vlevo dole. Srdíčko nám Dr. našel na pravé straně bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
29.11.11 19:54
roomci píše:
Tak koukám, že pohyby cítíme skoro všechny stejně-já taky nejvíce vpravo nahoře a pak takové šimráni vlevo dole. Srdíčko nám Dr. našel na pravé straně bříška.

Šimrání pacénkama - to je přesné :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí