Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
1.12.11 22:39

Jelikož se zatím neplánuju vdávat, tak to moc neřeším,ale vlastně je mi to jedno jestli mi zustane moje příjmení nebo převezmu jeho,ale tím že tady to prostě funguje tak že ti zustává tvoje, tak to respektuju.. :palec: No a mimi bude mít obě, tak super :hug: Holky okolo mě se to roztočilo, tady chodí těhotnejch a kočáááárku, krásnejch ale žádnej jako ten náš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
2.12.11 07:22

no ja prave resim prijmeni, my nejsme vziti, ale bydlime spolu a planujem se nekdy snad vzit, ale on trva na tom aby se prijmneim jmenovala po nem…me to pripadne nefer a chci aby mela mala moje prijmeni, jenze..kdyz dam po me, tak chlap bude nasrany, budu to mit na taliri v jednom kuse a to nevim jestli chci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
2.12.11 08:50

Pihata, pokud opravdu máte v plánu se někdy vzít, tak bych neváhala a dala miminku příjmení po něm. Vy se pak vezmete a vaše dítě bude mít jiné příjmení? Nebo jak to funguje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
2.12.11 11:42

Pokud bych za něho nebyla provdaná, tak bych vždycky nechala dítěti jméno po mě. Nikdy nevíte, co se může stát a kolik je svobodných matek a dítě má jméno po otci a tak když někam ejde matka s dítětem, tak se každý jmenuje jinak :nevim: Po svatbě dítě dostane jméno jako matka,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
2.12.11 11:52

Jsem učitelka a u nás ve škole se běžně dětem po rozvodu rodičů měnila jména-matky je nechávaly pojmenovávat po sobě. Nebo dokonce si matka měnila své jméno, které měla jako svobodná a svému dítěti to udělala stejně tak. Ovšem nevím, co tomu vždy předcházelo-zřejmě musí být souhlas otce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.12.11 15:34
roomci píše:
Jsem učitelka a u nás ve škole se běžně dětem po rozvodu rodičů měnila jména-matky je nechávaly pojmenovávat po sobě. Nebo dokonce si matka měnila své jméno, které měla jako svobodná a svému dítěti to udělala stejně tak. Ovšem nevím, co tomu vždy předcházelo-zřejmě musí být souhlas otce :think:

Jsi učitelka? A co učiš, jestli se můžu zeptat ;) .
S tím příjmením to teda taky nevím, ale určitě bude muset být souhlas obou zákonných zástupců. Nevím jak je to ale se zákonným zástupcem, když se rozvedou, jsou pořád oba nebo jenom ten kdo má svěřené dítě do péče! Asi oba, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.12.11 15:36

Jo tak to je jiná :think: To nevím asi bych mimi nechala moje příjmení,ale jestli se chcete brát v blízké době, tak na to prd a dej mimi jeho příjmení,musíš vědět ty jestli je to mezi váma vážně vážný :lol: ..V tom mám štěstí, bude mít moje i přítelovo příjmení,takže tak jak jsem si vždycky přála :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
2.12.11 17:49

Jitka, před nemocenskou jsem učila zeměpis a angličtinu. Vystudovala jsem ale francouzštinu + zeměpis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.12.11 19:45
roomci píše:
Jitka, před nemocenskou jsem učila zeměpis a angličtinu. Vystudovala jsem ale francouzštinu + zeměpis :mrgreen:

Tak to tě obdivuju :palec: já jsem na jazyky antitalent a lenoch a o zeměpisu ani nemluvím. Učila jsi na základce nebo střední. Já jenom že mi půjde příští rok kluk do školy, tak jestli na teb třeba nenarazíme (v budoucnu :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.12.11 23:29

S přítelem nejsme vzití, máme dvě holčičky a obě mají příjmení po tatínkovi. Přijde mi to přirozené, že má dítě příjmení po otci. Té starší už jsem to vysvětlovala, proč se jmenuji jinak, jako ony a tatínek. „Prostě já jsem holčička mého tatínka, tak se jmenuji po něm a ony jsou holčičky svého tatínka, tak se taky jmenují po něm“ :D A vůbec mi nevadí, když mě ve školce, u doktora a tak oslovují příjmením mých dětí, nějak to neřeším. Vdávat se nechci, mám ze svatby fóbii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
5.12.11 08:59

Jitka, učila jsem na ZŠ na 2.stupni - puberťáčky :mrgreen: ale učila jsem mimo PE.

Nutkani, krásné vysvětlení dětem :palec: to by mě nenapadlo :lol: Jinak já to měla opačně-svatba byla jeden z mých nejkrásnějších dnů v životě, ale nedá se to porovnat s dnem kdy jsem na testu našla //…na to nezapomenu nikdy v životě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.11 10:23

Roomci, tak to musel být asi mazec, co? Když si představím dnešní puboše, tak tě obdivuju jěště víc :palec: :potlesk: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
5.12.11 10:37

To víš, nastoupila jsem hned po VŠ plná ideálů a nadějí…o ty jsem přišla první měsíc, co mi děti dali pěknou čočku :mrgreen: během půl roku jsme se sehráli a teď když jsem po třech letech odcházela, tak mě nechtěli pustit (někteří) :lol: Místo mě nastoupila další mlaďounká učitelka po VŠ a kluci z devítky už se na ni těšili se slovy: „Dáme jí ze začátku zabrat a uvidíme, jak se osvědčí.“ Když jsem jim řekla, že tohle se nedělá, tak mi na to odpověděli, že já jsem si autoritu a respekt musela, taky vybojovat! … jsou to hajzlíci a když je člověk fakt nezaujme (především spravedlností a všeobecným přehledem), pak je to o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.11 12:07
roomci píše:
To víš, nastoupila jsem hned po VŠ plná ideálů a nadějí…o ty jsem přišla první měsíc, co mi děti dali pěknou čočku :mrgreen: během půl roku jsme se sehráli a teď když jsem po třech letech odcházela, tak mě nechtěli pustit (někteří) :lol: Místo mě nastoupila další mlaďounká učitelka po VŠ a kluci z devítky už se na ni těšili se slovy: „Dáme jí ze začátku zabrat a uvidíme, jak se osvědčí.“ Když jsem jim řekla, že tohle se nedělá, tak mi na to odpověděli, že já jsem si autoritu a respekt musela, taky vybojovat! … jsou to hajzlíci a když je člověk fakt nezaujme (především spravedlností a všeobecným přehledem), pak je to o nervy.

Tak to ti věřím :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 14:00

Ahojky holky :)… Taky už jsem rozhodlá pro X-landera XQ, jen nikde na netu nemůžu sehnat vellký set Energy :(… Neviděla jste některá naživo tu fialovou, hlubokou korbu? :)… A co znamená partner plus, třeba v dětském ráji? :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí