Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
14.12.11 12:34
roomci píše:
Hledala jsem právě parametry obou kočárků-sporťáků a našla jsem: šířka:
  • jané 31 cm
  • x-lander 32 cm

Což mi jako extra velký rozdíl nepřijde :think:
U jané je nevýhoda ta maličká korba- ta je fakt šílená, ale říká se, že jde nový model kombinovat se starým- takže nový podvozek+sporťák+stará korbička :think:
nebo vzít x-landera :think: Šmankote já se snad nerozhodnu, nejhorší je, že jsem nikde neviděla tyto tva kočárky vedle sebe, abych je mohla porovnat.
Neporadíte mi nějaký obchod???

Já vím, že to takhle píšou, ale dle mého názoru je X-lander lépe řešený v oblasti zádíček. Když se podíváš na Jané tak má hodně zvednuté ty boky u hlavičky a to bude ubírat prostor. Je to možná ale jenom můj pocit :nevim: .
Zkus zavolat do Lovelybaby do Jihlavy, tam prodávají i Jané i X-landra, třeba ti poradí :palec: . Unlimit jsem neviděla ale Slalom je fakt miniaturní, dokonce tady jeden jezdí po Pelhřimově, ve vínové barvě :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.12.11 13:09
pelucita píše:
Jo Jané, jsem už měla i dohodnutý tady u nás, je fakt že španělé neřeší velikost,. jelikož miminka jsou tady malinky a zima je lehká, mě se taky moc líbil,ale nakonec, rozhodla cena a velikost korbičky…Jsem za Xlandra ráda…Tady mají všichni Jané, takže jsem ráda že budeme jiný :potlesk:

Jaký je prosímtě rozdíl v cenách Janéček u nás a u vás ve Španělsku? To mě fakt zajímá a prosím zkus mi napsat jak se to ve skutečnosti vyslovuje. Mám takový pocit, že to tady asi moc lidí neví :mrgreen: a i já bádám, protože mi někdo tvrdil že je to „žané“ ale já říkám „chané“ :nevim: . To jsou otázky, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.12.11 13:10

Slalom a Unlimit by měly být úplně totožné- akorád jeden je čtyřkolka a druhý trojkolka… myslím :think:
Dneska jsem byla ve městě a to jsem se zase pokochala…takové hrůzy co tam jezdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.12.11 13:12

Já bych řekla, že by se to mělo vyslovovat „chané“… jako Don Juan- „donchuan“
Ale Pelucita nám dá jistotu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.12.11 15:43

Tak to já už se ani nekochám, protože ono opravdu neni čím! Samý Camrelo nebo DannySport. Čas od času se objeví nějáký hezký kočárek, ale těch je málo. Uvidíš, jak se rozhodneš, ale dej na první rozhodnutí. Já jsem taky měla vybraný X-lander a nakonec jsem si objednala jiný. Nemůžu říc, že bych ale nebyla spokojená, byl taky super, ale stejně došlo na vytoužené XQ. Horší vybírání kočárku je snad na druhé dítě, tam už víš co všechno potřebuješ nebo chceš a najdnou zjistíš, že prostě dokonalý kočár neni ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.12.11 15:55

V lednu se vydáme do té Jihlavy, tak je oba vyzkouším a bude jasno ;) aby už jsme tak na únor kočárek měli, kdyby se maličkému zachtělo na svět dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.12.11 22:34

Ahojte holky, tak já unlimid měla v ruce a je opravdu korbička menší a užší a sporták taky není nijak hluboký, tady trojkombi stojí od 800 do 1000 eu, přibližně :think: A jane se čte Chané,ale jsou i lidi který říkaj Žané,ale španěláci se drží Chané.. :palec:Já jsem zvolila Xlander a jsem strašně spokojená, to už se opakuju :jazyk: , jak korbička tak sporták mi připadají praktičtější a větší a taky byl rozdíl v ceně a krom toho má spoustu věcí okolo, fusaky, deštník, atd… :potlesk: Jinak kdybych nemohla vybírat tak unlimitd byl moje jistá volba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.12.11 22:34
roomci píše:
V lednu se vydáme do té Jihlavy, tak je oba vyzkouším a bude jasno ;) aby už jsme tak na únor kočárek měli, kdyby se maličkému zachtělo na svět dřív :lol:

Jen jeďte, alespoň mi řekneš jaké to tam je ;) . Já pořád jenom koukám na net, ale jěště jsem tam nebyla. Co vlastně čekáte, vite to nebo to bude překvapení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.12.11 08:15

Pelucita- právě k X-landeru máš x-dalších příslušenství a k Jané za 20 tis. nedostanu nic…takže se vše bude muset přikoupit, což vyjde na další prašulky :think:
Jitka- my čekáme kloučka, kdybych brala x-landera, tak chci tu barvu carbon, čekáme první dítko, tak nechci s barvičkami moc experimentovat.
Až do té Jihlavy pojedem, tak pak podám hlášení…bude to tak v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
15.12.11 10:52

Kočárků na skladě moc není, jsou rozprodané a už jsem mohla vybírat jen ze dvou barev 8o

Další barvy prý budou až v březnu, takže jsem si vybrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.12.11 10:56

Taky mě to napadlo,abych vůbec sehnala tu barvu co chci…jinou opravdu ne…takže bych musela vybrat třeba to jané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
15.12.11 11:07

Já už jsem nenarazila na tu červenou, tu jsem původně chtěla.
Roomci, jestli jsou ti jedno finance, tak můžeš vybírat z více možností. Já už jsem nechtěla moc na jedno dítě utráce. A kočár po klukovi jsem si nenechávala, protože jsem nevěděla, jestli vůbec budu druhé dítko mít. Moc se mi do toho nechtělo, ale když se přehoupla třicítka, tak mě přepadli druhé mateřské pudy a bylo vyřešno :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.12.11 11:12

Jitka…no jedno… 30.000,– bych za něj nedala  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
15.12.11 16:43

Holky já bych to prostě neřešila a koupila Xlander, je super a mylsím že kvalita a cena - jinej nenajdeš, tak pak už je to jen na tobě si chceš utratit víc za něco extra…I když já si mylsím že X lander je extra… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.12.11 19:22

Pelucita, hezky napsáno :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie