Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQjé Pihatá gratulujeme, a jaký to bylo, mě to ještě čeká stále jsem v jednom, už jsem týden po termínu, tak uvidíme co se bude dít..
Napiš po procházce…Pošli fotečku ![]()
Pihatá, VELKÁ GRATULACE
![]()
Pelucita, takže teď jsi na řadě ty a to každým dnem ![]()
Pihata, moc gratuluju
.
Tak hlavně že jste to zvládli v pohodě, kojení se upraví, snaž se tomu dát jenom nějáký režim. U kluka jsem s tím taky bojovala, ale spíš protože jsem ho překrmovala a on řval, protože ho bolelo břicho. Pak mi prostě sestra řekla, ať mu nedávám dřív než za 2 hodiny. A u holky úplně v pohodě, ale ona byla opravdu strašně klidná a hlavně já už věděla co mě čeká. Uvidíš, klidně si napiš i o rady, pokusíme se ti pomoct
.
Pelucita, já mm obě děti vyvolávané, protože se jin nechtělo na svět
, tak držím palečky ať to zvádnete v pohodě.
Jo a hlavně to chce fakt klid, mě po prvním porodu málem hráblo
.
Holky, tak u nás se cosi děje, snad se to nezabrzdí, ranní nevolnost jako před menstruací a intenzivní vyprazdnování mi dávají zabrat, do toho občasný bolavý kontrakce, tak že by?!!!
Dám vám vědět, jestli se něco děje… ![]()
Pelucita…jůůůůůůůůůůů, další miminko se pomalu dere na svět
Držím palečky ať je to „ONO“ a přeji rychlý a pohodový porod!!!!
Jitka… mě už pomalu hrabe teď
vůbec mi to neutíká…odpočítávám každý den…a že jich ještě mám před sebou ![]()
Hned po Novém roce jedem skouknout do Jihlavy (LovelyBaby) kočárky…už se nemůžu dočkat ![]()
Pelucita, tak se drž, to vypadá, že se ti to rozjede. Já ti nemůžu říct, jak začíná porod, mám je oba vyvolávané a každžý probíhal jinak, ale se stejným koncem
. Držím palečky
.
Roomci, na kdy že to čekáš? Buď ráda, že je v bříšku a je všechno v pořádku, pak už lehárko přestane
. Mě se teď děti střídají v nemocích. Prvně to byl kluk, pak malá a teď už zase kluk, jěště že jsem na mateřský. To by mi žádný zaměstnavaltel netrpěl
.
Jitka, já čekám až na 20.3. (24.3.)
miminko má ještě čas, ale kdyby se mu zachtělo o 14 dní dříve ![]()
Proč ti vyvolávali porody?
Děkuju holky, jsem nedočkavec nedočkavej a to mi porodní řekla že takhle mužu bejt i dva dny, no téééda
, tak uvidíme co bude mnooo
Ale už se tak těším až si oňuchňám mimi ![]()
roomci píše:
Jitka, já čekám až na 20.3. (24.3.)miminko má ještě čas, ale kdyby se mu zachtělo o 14 dní dříve
Protože já rodím obříky, malý měl 4,05 kg a malá 4,33 kg a oba 52 cm. Už u kluka mi řekli, že to bylo na hranici a u Nikolky mě ukliňovali, že je to holčička a ta tak veliká nebude. Ha ha, když mě viděl Dr. Antoš 2 dny po termínu, tak mě hnal hned druhý den na vyvolání, z důvodu, že to bude veliké miminko
a měl pravdu
.
roomci píše:
Jitka, já čekám až na 20.3. (24.3.)miminko má ještě čas, ale kdyby se mu zachtělo o 14 dní dříve
Mě taky říkali že to bude dřív, ale bohužel mi to neni souzený, já vždycky po termínu
.
pelucita píše:
Děkuju holky, jsem nedočkavec nedočkavej a to mi porodní řekla že takhle mužu bejt i dva dny, no téééda, tak uvidíme co bude mnooo
Ale už se tak těším až si oňuchňám mimi
Drž se
.
Ahoj holky, kupoval jste tady někdo celou trojkombinaci kočárku? Váhám hlavně nad autosedačkou- je kvalitní, bezpečná? nebo jste kupovali jinou? třeba Maxi Cosi
Já mám jenom sporťák
. Jestli by ti ale šla nacvaknout na podvozek ta MaxiCosi
.