Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
5.12.11 19:39
sestřičkaPavlinka píše:
Ahojky holky :)… Taky už jsem rozhodlá pro X-landera XQ, jen nikde na netu nemůžu sehnat vellký set Energy :(… Neviděla jste některá naživo tu fialovou, hlubokou korbu? :)… A co znamená partner plus, třeba v dětském ráji? :nevim: :*

Já mám tu fialovou ve sporťáku, ale dneska jsem viděla i hlubokou korbu akorát to bylo XA. Nevím co by jsi přesně potřebovala vědět. Je šedá jako sporťák a vnitřek má fialový :mrgreen: . Já jsem původně taky chtěla Energy, ale už jí v Dětském ráji neměli a tak jsem si vzala tu fialovou a jsem strašně spokojená a nadšená ;) .
Jinak program Partner plus znamená, že ti pomohou s reklamací a v případě nutnosti odvozu kočárku, ti zajistí svoz. Reklamace se řeší přednostně. Když si na to na internetových stránkách dětskýho ráje klikneš, tak se ti to zobrazí. Já jsem to vyzkoušela a opradu to funguje :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 20:41

Potřebovala bych vědět, jestli je ta šedá korba pěkná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.11 21:45
sestřičkaPavlinka píše:
Potřebovala bych vědět, jestli je ta šedá korba pěkná :lol:

Moooooc :mrgreen: ;) :palec: ! Vážně je moc pěkná, protože ta šedá má mírný nádech do fialova, takže to neni jen taková obyčejná šedá :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.12.11 20:16

Tak holky dneska jsem musela narychlo pořídit pláštěnku a koupila jsem nějákou univerzální, protože u nás jinou neměli. Docela tam sedí a na to že ji využiju jenom občas, tak zatím stačí.
Nedávno tady někdo psal, že na ten kočárek sedí pláštěnka od Jané, tak by mě zajímalo jaký typ. Koukala jsem na netu, že bych koupila už použitou, ale nevím jaký typ. Má jenom jeden nebo víc druhů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.12.11 08:59
Holky, jaká je váha kočárku
podvozek + korbička
podvozek + sporťák

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.12.11 11:26

Tak sporťák má 12,5 kg, alespoň podle toho co uvádějí na internetu. Odpovídat to podle mě bude, protože kamarádka má DorJan Dannysport a ten má 15kg a je to strašně znát. Roomci, jestli si chceš s kočárkem zkusit pojezdit i s dítětem, tak se můžem sejít na kafčo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.12.11 11:30

jitka, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.12.11 16:01

Prosím :oops: :mrgreen: Už jsme se celkem rozhoupala, jen bych potřebovala v tom sporťáku ještě vyfotit dítko, abych viděla nohy, jak je tam má poskládané-cca dvouleté dítko. Jak tam pak malý vleze či nevleze.

Děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.12.11 16:08

kamak, myslím, že už tu fotku někdo dával :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.12.11 17:45

Ano, ale nešly vidět nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.12.11 19:19

Pokusím se ti to jěště dodat, ale kamarádka má kluka nemocnýho, takže vůbec netuším kdy to bude. Měl ty nohy ale přesně k té kovové konstrukci. Podpěru na nohy jsem měla narovno, ale když se to sklopí dolu, tak tam bude místa víc. Jinak směrem k sobě ta podpěra nohou nejde dát úplně dolu (má to jenom dvě polohy a pak se to zastaví o nákupní vozík).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
8.12.11 19:57

A nebo třeba Tvoji malou vyfotit. Jen aT vím, jak to vypadá.

Ten dvouleták tam měl nohy normálně? neměl je moc pokrčené? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.12.11 22:42

Právě, že ten dvouleťák je tam měl natažený a akorát ke kovové konstrukci. Zítra ti vyfotím malou ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
8.12.11 23:29

Ahojte holky, tak jsem dneska zase okoukávala kočár, mám ho ještě zabalenej, tak jsem si ho rozbalila..Přemejšlím si prát nebo ne fusaky do kočárku taky tu deku, nevím, mno, :think: Je to zapotřebí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.12.11 09:13

Jitka - jojo vyfot nam malou :)

Pelucita - tyjo, ten fusak bych neprala, ale deku asi jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí