Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
25.11.11 08:58

Holky, jak se dávají ty pásy na připoutání dítěte do toho fusaku??Dneska na to čumím jak kráva na nová vrata 8o jsem vytáhla sportovní kočár X3 poprvé a do háje, nejde mi to tam provlíknout :cert: a rozdělat taky ne :nevim: asi jsem levá a mám málo času :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.11.11 09:26

Nevím, jak mají pásy řešené jiné modely, ale u XQ se rozpnou ty chrániče přes ramínka a tam najdeš konec těch popruhů. Musíš to celé vyvléct, provlíkneš je fusakem a zase zpět spojíš stejným způsobem, jak to bylo. Mezi nožičkama je to jasný, tam problém určitě není.

Holky, obávám se, že prasklou slídu mi nikdo nevyreklamuje :think: Představa, že budu zase měsíc bez boudičky, tak ta je šílená!!! 8o 8o Ach jo, to je pech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
25.11.11 09:44

Upřímně, já se té slídy taky bojím… :think:

Jinak že existuje barva Artic ani nevím 8o je hezká, ale řekla bych, že dost nepraktická… Já vím jen o barvách-carbon, amethyst, desert, energy, forrest, jungle, ocean, rocky, volcano… Existuje ještě nějaká? Abych byla v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.11.11 13:13

Myslím, že už jsi vyjmenovala všechny. Já jsem původně chtěla Energy, ale bohužel jí už v Dětským ráji neměla a tak jsem vzala fialovou. Nakonec jsem spokojená, že jsem si jí vzala, protože je fakt nádherná :palec: .
Nutkani, nevím odkud kočárek máš, ale za každou cenu to stojí vyzkoušet. Já jsem u kluka taky měla vytrženou u Jané slídu a vyreklamovali mi to :nevim: . Je fakt, že jsem ale musela jezdit měsíc s golfkama a to stálo za prd :zed: . Pokus se spojit s prodejcem a domluvit se třeba na fotkách, je to prostě vada, takže by ti to měli vzít :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
25.11.11 13:22
Conny píše:
První je z netu a druhý od holky,co ho fotila doma - jaký je tedy ve skutečnosti,no je to síla 8o !!! Až když jsme ho viděli v reálu k obchodě,tak jsme si ho vůbec všimli!!!

Je krááásnej, taky jsemna něj koukala,ale je fakt že je hodně světlej, a moc se mi tam nelíbí ten oranžovej držák, nebo jak se to jmenuje ;) jinak si stejně mylsím že když ho mají mimča zapatlat tak to bude vidět jak na zeleným,črným nebo světlým…Takže bych se tý barvy nebála, a co jsi si objednla jen sporták??Napiš až ti příjde.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
25.11.11 13:25
Pihata píše:
Pelucita - tim u nas jsem myslela v mem okoli..po meste jezdi same zelene a u nasich na vesnici taky chjo :roll: proto jsem zelenou nevolila, jinak primo tahle x-landrovska zelena mi prijde jako nejhezci zelena, pac je tmavsi a „jina“, takze pokud v okoli nemas zelene kocary tak budete za hvezdy :palec:ijnak mame vcelku podobny termin porodu, ja mam sice 26.12., ale uz se oteviram a cipek je hodne povoleny, takze pocitam ze to bude driv a doufam ze uz budeme u stromecku tri :)

Jo jo já už se taky otvírám,, mimi je hodně usazený dole, tlačí hlavičkou na stydkou kost, tak trošku trpím,.ale vše ok, taky si mylsím že budeme rodit dřív :potlesk: A co čekáš? Máte už jmeno, my nic, ani nevíme co to bude ani nemáme jmeno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
25.11.11 18:39

Conny - kraaasny :potlesk: desert byl taky muj favorit, do te doby dokud jsem ho nevidela nazivo…je tmavsi nez byla ma predstava a dokonce jde semtam az do kaki a oranzove madlo me odradilo uz dokonale…ale jinak je to moc pekne..fakt zejo :) ja jsem proste nebarevny typ..nic si ze me nedelej :palec:

Pelucita - no jooo tak to budete mit prekvapenicko :) to je taky pekne hmmm..
ja jelikoz jsem tezce sptne barevny typ tak jsem to chtela vedet, fakt bych nesnesla aby mi vsichni nosili zelene a zlute oblecky protoze nebudu vedet co to je :D

takze my budem mit holcicku a jmeno vyhrala Johanka :*

JItka - no to si pis ze se tesim az uz to bude venku :D bricho mam jak velryba, kazdou noc bolesti .. hruza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
25.11.11 22:01

Pihata - o tom mega břiše bych mohla psát celý romány a to si nedělám prču :mrgreen: . Já jsem od 7. měsíce trpěla nespavostí a to byl teda fakt očistec :zed: . Kolikrát jsem psala příspěvky sem na emimino i ve 4 hodiny ráno ;) . Jinak Johanka je krásný jméno. Mi máme Dominka a Nikolku, já si prosadila kluka a holčičku si vybral manža (s mojí malou nápovědou :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
26.11.11 08:28

Jitka, teď jsi mě rozesmála „s mojí malou nápovědou“, ženská si vždy nenápadně prosadí své :pankac:

Johanka je krásné jméno, je neobvyklé, ale není praštěné, jako jiná jména…takže tomuto jménu fandím :pankac:

Taky bych nevydržela nevědět, co čekáme…byla jsem děsně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
26.11.11 10:14
pelucita píše:
Conny píše:
První je z netu a druhý od holky,co ho fotila doma - jaký je tedy ve skutečnosti,no je to síla 8o !!! Až když jsme ho viděli v reálu k obchodě,tak jsme si ho vůbec všimli!!!
Je krááásnej, taky jsemna něj koukala,ale je fakt že je hodně světlej, a moc se mi tam nelíbí ten oranžovej držák, nebo jak se to jmenuje ;) jinak si stejně mylsím že když ho mají mimča zapatlat tak to bude vidět jak na zeleným,črným nebo světlým…Takže bych se tý barvy nebála, a co jsi si objednla jen sporták??Napiš až ti příjde.. :hug:

:mavam

Ne ne,mám objednaný celý setík : korbička,vajíčko,sportˇák,fusak,přebal.taška,deštník,adaptéry,držák na nápoj ;) !Celé nás to došlo ještě se slevou na - 5% do 14tisíc ,platí to ovšem ale prarodiče :P ,tak mi to bylo fuk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
26.11.11 20:19

No jo to se někdo má, to my jsme museli sáhnout na uspory,ale co je to to jediný co jsme zainvestovali, zbytek mi nechali kamarádky, nebo nám darovali známí.. :potlesk: Nás ten set taky vyšel na 14 a něco, jsem za to opravdu ráda, tady jsou ceny děsný…Jinak já si taky mylsela že to nevydržím,ale ted jsem ráda že jsem si to nenechala žíct, bude to překvapení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.11.11 08:25

Překvapení na sále má taky něco do sebe. Obdivuji ty, co to vážně do toho porodu vydrží.

My si taky budem kočárek kupovat sami. Máme na mimčo vyhrazených x-korunek, takže snad v pohodě vyjdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.11.11 08:58

Pelucita,Roomci - jj,u nás bude překvápko na porodním ;) ,už neřeší ani můj přítel,který chtěl vědět,co to je…Já žádný pocit nemám,jen mi všichni říkají,že vypadám na holku :nevim: ,tak uvidíme 8o !Jinak - jediné,co jsem si nechala koupit,byl ten kočárek,jinak jsme všechno koupili sami nebo dostali od kámošek apod. ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.11.11 09:09

Mě kolegyně v práci říkaly, jak jsem se změnila a že určitě čekám holčičku… a ono prd, je tam klouček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
27.11.11 18:30

Čauky holky,
já jsem se změnila u obou dětí, jak kluka tak u holky. Podle toho se to posoudit nedá :,( .
Roomci, nebyli jste se dneska podívat na rozsvěcení stromčku? Tam bylo lidí jak blech :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí