Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQHolky, jak se dávají ty pásy na připoutání dítěte do toho fusaku??Dneska na to čumím jak kráva na nová vrata
jsem vytáhla sportovní kočár X3 poprvé a do háje, nejde mi to tam provlíknout
a rozdělat taky ne
asi jsem levá a mám málo času ![]()
Nevím, jak mají pásy řešené jiné modely, ale u XQ se rozpnou ty chrániče přes ramínka a tam najdeš konec těch popruhů. Musíš to celé vyvléct, provlíkneš je fusakem a zase zpět spojíš stejným způsobem, jak to bylo. Mezi nožičkama je to jasný, tam problém určitě není.
Holky, obávám se, že prasklou slídu mi nikdo nevyreklamuje
Představa, že budu zase měsíc bez boudičky, tak ta je šílená!!!
Ach jo, to je pech ![]()
Upřímně, já se té slídy taky bojím… ![]()
Jinak že existuje barva Artic ani nevím
je hezká, ale řekla bych, že dost nepraktická… Já vím jen o barvách-carbon, amethyst, desert, energy, forrest, jungle, ocean, rocky, volcano… Existuje ještě nějaká? Abych byla v obraze.
Myslím, že už jsi vyjmenovala všechny. Já jsem původně chtěla Energy, ale bohužel jí už v Dětským ráji neměla a tak jsem vzala fialovou. Nakonec jsem spokojená, že jsem si jí vzala, protože je fakt nádherná
.
Nutkani, nevím odkud kočárek máš, ale za každou cenu to stojí vyzkoušet. Já jsem u kluka taky měla vytrženou u Jané slídu a vyreklamovali mi to
. Je fakt, že jsem ale musela jezdit měsíc s golfkama a to stálo za prd
. Pokus se spojit s prodejcem a domluvit se třeba na fotkách, je to prostě vada, takže by ti to měli vzít
.
Conny píše:
První je z netu a druhý od holky,co ho fotila doma - jaký je tedy ve skutečnosti,no je to síla!!! Až když jsme ho viděli v reálu k obchodě,tak jsme si ho vůbec všimli!!!
Je krááásnej, taky jsemna něj koukala,ale je fakt že je hodně světlej, a moc se mi tam nelíbí ten oranžovej držák, nebo jak se to jmenuje
jinak si stejně mylsím že když ho mají mimča zapatlat tak to bude vidět jak na zeleným,črným nebo světlým…Takže bych se tý barvy nebála, a co jsi si objednla jen sporták??Napiš až ti příjde.. ![]()
Pihata píše:
Pelucita - tim u nas jsem myslela v mem okoli..po meste jezdi same zelene a u nasich na vesnici taky chjoproto jsem zelenou nevolila, jinak primo tahle x-landrovska zelena mi prijde jako nejhezci zelena, pac je tmavsi a „jina“, takze pokud v okoli nemas zelene kocary tak budete za hvezdy
ijnak mame vcelku podobny termin porodu, ja mam sice 26.12., ale uz se oteviram a cipek je hodne povoleny, takze pocitam ze to bude driv a doufam ze uz budeme u stromecku tri
Jo jo já už se taky otvírám,, mimi je hodně usazený dole, tlačí hlavičkou na stydkou kost, tak trošku trpím,.ale vše ok, taky si mylsím že budeme rodit dřív
A co čekáš? Máte už jmeno, my nic, ani nevíme co to bude ani nemáme jmeno ![]()
Conny - kraaasny
desert byl taky muj favorit, do te doby dokud jsem ho nevidela nazivo…je tmavsi nez byla ma predstava a dokonce jde semtam az do kaki a oranzove madlo me odradilo uz dokonale…ale jinak je to moc pekne..fakt zejo
ja jsem proste nebarevny typ..nic si ze me nedelej ![]()
Pelucita - no jooo tak to budete mit prekvapenicko
to je taky pekne hmmm..
ja jelikoz jsem tezce sptne barevny typ tak jsem to chtela vedet, fakt bych nesnesla aby mi vsichni nosili zelene a zlute oblecky protoze nebudu vedet co to je ![]()
takze my budem mit holcicku a jmeno vyhrala Johanka ![]()
JItka - no to si pis ze se tesim az uz to bude venku
bricho mam jak velryba, kazdou noc bolesti .. hruza ![]()
Pihata - o tom mega břiše bych mohla psát celý romány a to si nedělám prču
. Já jsem od 7. měsíce trpěla nespavostí a to byl teda fakt očistec
. Kolikrát jsem psala příspěvky sem na emimino i ve 4 hodiny ráno
. Jinak Johanka je krásný jméno. Mi máme Dominka a Nikolku, já si prosadila kluka a holčičku si vybral manža (s mojí malou nápovědou
).
Jitka, teď jsi mě rozesmála „s mojí malou nápovědou“, ženská si vždy nenápadně prosadí své ![]()
Johanka je krásné jméno, je neobvyklé, ale není praštěné, jako jiná jména…takže tomuto jménu fandím ![]()
Taky bych nevydržela nevědět, co čekáme…byla jsem děsně zvědavá ![]()
pelucita píše:Conny píše:Je krááásnej, taky jsemna něj koukala,ale je fakt že je hodně světlej, a moc se mi tam nelíbí ten oranžovej držák, nebo jak se to jmenuje
První je z netu a druhý od holky,co ho fotila doma - jaký je tedy ve skutečnosti,no je to síla!!! Až když jsme ho viděli v reálu k obchodě,tak jsme si ho vůbec všimli!!!
jinak si stejně mylsím že když ho mají mimča zapatlat tak to bude vidět jak na zeleným,črným nebo světlým…Takže bych se tý barvy nebála, a co jsi si objednla jen sporták??Napiš až ti příjde..
:mavam
Ne ne,mám objednaný celý setík : korbička,vajíčko,sportˇák,fusak,přebal.taška,deštník,adaptéry,držák na nápoj
!Celé nás to došlo ještě se slevou na - 5% do 14tisíc ,platí to ovšem ale prarodiče
,tak mi to bylo fuk!
No jo to se někdo má, to my jsme museli sáhnout na uspory,ale co je to to jediný co jsme zainvestovali, zbytek mi nechali kamarádky, nebo nám darovali známí..
Nás ten set taky vyšel na 14 a něco, jsem za to opravdu ráda, tady jsou ceny děsný…Jinak já si taky mylsela že to nevydržím,ale ted jsem ráda že jsem si to nenechala žíct, bude to překvapení ![]()
Překvapení na sále má taky něco do sebe. Obdivuji ty, co to vážně do toho porodu vydrží.
My si taky budem kočárek kupovat sami. Máme na mimčo vyhrazených x-korunek, takže snad v pohodě vyjdem ![]()
Pelucita,Roomci - jj,u nás bude překvápko na porodním
,už neřeší ani můj přítel,který chtěl vědět,co to je…Já žádný pocit nemám,jen mi všichni říkají,že vypadám na holku
,tak uvidíme
!Jinak - jediné,co jsem si nechala koupit,byl ten kočárek,jinak jsme všechno koupili sami nebo dostali od kámošek apod.
!
Mě kolegyně v práci říkaly, jak jsem se změnila a že určitě čekám holčičku… a ono prd, je tam klouček ![]()
Čauky holky,
já jsem se změnila u obou dětí, jak kluka tak u holky. Podle toho se to posoudit nedá
.
Roomci, nebyli jste se dneska podívat na rozsvěcení stromčku? Tam bylo lidí jak blech
.