Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTak určitě já můžu říct, že mi spousta lidí obdivuje a ti co se vyznají v kočárkách, tak se diví co je to za tip X-lanera, že ten neznají.
Já jsem jěště koukala na Gesslein F1, ten je trochu dražší, ale můžeš si ktomu nakombinovat i kolečka. Takž na léto přední otočná a v zimě vepředu pevná velká kolečka. Jukni třeba sem http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?….
Taky zajímavý kočárek a hlavně bude asi praktický, ono je hezký mít luxusní na pohled hezký kočárek, ale důležitá je praktičnost
, mimochodem což mi XQ splňuje.
Jitka, díky za typ! Stejně ale asi vyhraje x-lander. Sice ještě tak měsíc budu vymýšlet kraviny…ale pak koupím XQ ![]()
Uvidíš jak se vám bude zdát to Jané. Já to znám, na poslední chvíli jsem to vymyslela jinak (trochu mě donutili okolnosti) a nakonec stejně došlo na XQ. Uvidíš sama, ale fakt dej na první vysněný kočárek
!
Holky, kočárek už mám doma ![]()
Nicméně jsem od něj čekala asi více ![]()
Nevím, co si představuješ pod pojmem více?
Já jsem dneska prubla jízdu ve sněhu a zatím úplně bez problémů. Sice toho sněhu neni moc, ale zkoušela jsem si najížděť do napadanýho sněhu 2-3 cm a zatím bez problémů.
Možná jen nejsem tak nadšená, jak jsem si představovala ![]()
Hýbe se Ti ta sedačka, když ji máš nasazenou? Mi trošku ano
Jinak teda ještě nemám zmáknuto skládání
Než jsem na to přišla
Ale už dobrý, jen mi není jasno jak pořádně složit tu rukojeť, když jsem ji dala jakoby pod košík, tak mi to křivilo košík.
Ale jako dobrý
Jen jsem byla plná očekávání a pak jsem si řekla, hm, hezký ![]()
Jen si teda nejsem jistá, jak dlouho tam malý vydrží (jak dlouho tam vleze)
Ty nohy mi přijdou, že ještě porostě tak max. 20 cm a už se tam nevleze
ale asi se mi to jen zdá
Snad to bude ok, ať manžel není naštvaný ![]()
Ještě s ním ven teda nepojedu-musím si koupit fusak. Myslela jsem si, že budu fusak přehazovat, ale to ani omylem. Vyndávat to z těch pásů a tak, to by mě zabilo ![]()
Jaké máte fusaky? Dopporučte nějaký…
Já mám Emitex ten, co se dá prodloužit.
To se divím, že nejsi nadšená, já jsem byla jak malá když jsem ho otevřela, a jakou máš barvu??Jsi si objednala trojkombi?? No to skladání je fakt že se musíš zaučit, haha, my taky bojovali,a sedačka se houpe naschvál, tvrdí to na internetu, je to protinárazový, nebo co, jako že ten pohyb je normál..
Tak hlavně aby sloužily, holky, já už v pátek 40tt, tak doufám že brzičko odskoušíme jízdní vlastnosti!!! ![]()
Pelucita, tak se moc těším až budeš psát zážitky z prvních cest ![]()
A jinak KLIDNÝ A POHODOVÝ porod ![]()
Kamak, já mám taky Emitex, ten nastavovací. Zatím používám jen zkrácenou délku, ale už budu muset prodloužit, protože jsem prostě veliký a malá už to má jen tak tak. Teď bych si ale už pořídila tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a nebo se mí líbí ušitý tento http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Ještě se mi líbe tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale ta cena je strašná. Ta sedačka se hýbe schválně, je to snad u všech kočárků, které mají takovýmto způsoben otočnou sedačku.
Tu rukojeť ohni až po složení, bude ti to zabraňovat rozložení kočárku a lépe se ti to zvedat třeba do auta. S těma nožičkama neměj strach, protože oni ti špunti, když začnou chodit, tak je mají stejně pořád někde v luftu. Mi jsme u kluka věčně jezdili a měl nohy na madle a nebo prostě někde nahoře. Až potom ohneš nožičky dolu, tak se ti ta délka prodlouží. Uvidiš, že to bude stačit, ale hlavně když budeš chtít hledat negativa, tak je vždycky najdeš a budeš z toho otrávená
.
Pelucita, i já jsem byla jako malá holka a měla jsem z něho strašnou radost, možná je to tím, že jsem ho prostě viděla naživo a věděla jsem do čeho jdu. Jinak už se taky těším na tvoje první dojmy z jízdy a přeju rychlý a pohodový porod
.
Děkuju holky, už se těšíme na mimi,ale vypadá to nemá na spěch…
Jinak dneska chci vyzkoušet jestli mi kočárek vejde do auta bez složení, máme fiat doblo, taky chci vyzkoušet připoutat sedačku, prostě tak nějak začít zkoušet co to bude obnášet jezdit ted s mimi v autě.. ![]()
holky tak mala se nam narodila 13.12.
o 14 drive, mame problemy s kojenim, pac nemam dost mlicka, ale bojujeme.
planujeme v sobotu vythanout kocarek konecne, tak uz se nemuzu dockat, doufam ze budou prijatelne teploty ![]()
Pihata, moc gratuluji
Jak se malá jmenuje? A kdy jsi měla termín? Až po Novém roce?
S kojením to byl boj
Já ze začátku taky moc mléka podle mě neměla, takže jsem odsávala, nahřívala a dělala všechno možné a nakonec se to dost dobře rozjelo
Takže snad to u Vás bude ok
Když tak hoď fotku.
To jste museli mít krásné Vánoce s takovým drobečkem ![]()