Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQMalá mi v kočárku nelítá, protože XQ má super odpružené zadní kolečka. Není to houpací, ale neni to úplně natvrdo
. Ta malá kolečka vepředu zase tak malinkatý nejsou, ono to tak vypadá, protože X-landery mají ty zadní kolečka větší (navím jak jinak bych to vysvětlila). Sama uvidíš, já problém nemám projet u nás cokoliv i bahno
.
Jo a jestli si budete zakládat výrobu kočáků, tak já se hlásím do party
!
nataša, já ti dávám s výrobou ZELENOU Kdy začneš, byla bych první zákaznice ![]()
Posílám nějákou inspiraci, to jsem jen tak narazila na netu a prostě mě to zaujalo:
http://www.kocarky-matous.cz/…xl-2012.html
http://www.kocarky-matous.cz/…al-2010.html
http://www.kocarky-matous.cz/…sy-2011.html
Tak a tady je teď moje nová láska, ale to nemůžu doma ani říct, protože by mě vykostily zaživa
. Pořád uvažuju o nějách golfkách, ale pořád jěště nejsem rozhodnutá, jestli vzít větší golfáč a nebo jenom takové ty přejezdovky. Asi mě doma zabijou
: http://www.youtube.com/watch?…
Jitka, díky za typy… Ta tvoje nová láska, je fakt pěkná (až na ty kolečka)
![]()
Já jsem zvědavá, co zítra vyberem. Odpoledne na mě myslete, aby to tam se mnou nešlehlo ![]()
Jasný užijte si výlet a pořádně to okoukni a nech si to všechno pěkně předvést
. Pak se na to vyspinkej a hned objednej, protože jinak se ti to jěště rozleží v hlavě a uděláš blbost
.
jj, užijte si to, hlavně se na všechno vyptej, dobré si i udělat dopředu poznámky, co chceš všechno vidět. v dětském ráji je fajn prodavač, aspoň na mě byl milý a ví toho dost, má výrazné akné ve tváři, mladý kluk. xlandery má v malíčku!! i autosedačky ![]()
a objednejte až z domova, pěkně večer, nebo druhý den..
Jitka - pliko je pěkný. s tímhle jsem ještě nejezdila,a le obecně jednoduchá kola jsou super!!!
bohužel, vybrat si poměrně novinku není dobrý, nejsou jeté, jinak se plika dají kupovat dobře přes bazar a ani by tě nikdo nekostil ![]()
jinak hartany jsou fajn. mě se moc líbí pevná 4kolka, ne designem, ale vlastnostmi..
já zas narazila na nové hoco, kombinované golfky, otočné sezení, kombinovatelné s korbou a maxi cosi autosedačkou, ideální kočár do města, resp. do auta.
výrobu asi nerozjedu, i když by nás to asi vyšlo levnějc
vzhledem k výbavě, kterou jsem už vystřídala, nebo mám. ale pravda, na některé rekordmanky odsud nemám.. ![]()
Já právě teď tak trochu přemýšlím, jak to udělám s golfkama. Zatím jsem rozhodnutá pořídit si starší Cybex Calistto, ale až na jaře. Pořád přemýšlím co pořídit, větší golfky nebo fakt jenom ty lítačky do auta. Pořád se nemůžu rozhonout, ale jěště mám čas. Mám golfky po klukovi Patronky, ale jsou modré a zrovna tak blbě (světle i tmavě modrý) a hlavně toužím mít spojenou rukoteď se skládáním do deštníku. Manža už ani nechce slyšet, ale až na to přijde, tak já si to nějak dobře odůvodnim. Jenom teď ale potřebuju prodat starý kočár a pak začnu zase vymýšlet
tak callisto ti schvaluju všema deseti!!!!
je to bezvadnej kočár, super ovladatelnost, já si ho pořídila jako druhý kočár a nakonec jsem s korbou jezdila jen s ním, speedho jsem vytáhla pár víkendů, kdy jsme jeli terén, ale po městě jsem jezdila se cybexem.
to pliko otočné je těžší.. třeba CC vynesu i s 10kg pořízkem a věcma v košíku po schodech i dvě patra. pravda, mám trénink.. starší má skoro 20kg a když někde usne..
ale dobře se nosí, dobře se s ním cestuje, a je pohodlný pro dítě, ..
to PP je zas vyšší kategorie, ta otočná sedačka přidá na váze, já bych u golfek otočnou nechtěla, spíš u sporťáku,golfky mají být skladné a lehké.. jo, v CC jsem vezla i svého 4letého pořízka a dobrý.. ![]()
Nataša píše:
tak callisto ti schvaluju všema deseti!!!!je to bezvadnej kočár, super ovladatelnost, já si ho pořídila jako druhý kočár a nakonec jsem s korbou jezdila jen s ním, speedho jsem vytáhla pár víkendů, kdy jsme jeli terén, ale po městě jsem jezdila se cybexem.to pliko otočné je těžší.. třeba CC vynesu i s 10kg pořízkem a věcma v košíku po schodech i dvě patra. pravda, mám trénink.. starší má skoro 20kg a když někde usne..
ale dobře se nosí, dobře se s ním cestuje, a je pohodlný pro dítě, ..
to PP je zas vyšší kategorie, ta otočná sedačka přidá na váze, já bych u golfek otočnou nechtěla, spíš u sporťáku,golfky mají být skladné a lehké.. jo, v CC jsem vezla i svého 4letého pořízka a dobrý..
Jsem zrovna zjitila, že jsi majitelkou, protože jsem pročítala diskuzi. No uvidíme, do jara mám čas a pak to nějak vymyslím. Já už to chci jenom jako doplňkový kočár, sporťák mám XQ a měnit určitě zatím nebudu, takže určitě lehké golfky. Jěště se mi líbí Pliko Mini, ale mám takový pocit, že ten bude opravdu mini.
Holky, vy máte takový přehled
vás nikdo v obchodě nemůže napálit.
Už se vidim, že v tom obchodě budu tak natěšená, že si kočárek budu chtít hned odvést
Ale když se rozhodnu pro XQ, tak asi budu muset vzít ten velký set, protože mi napsaly, že nic jiného už není
To mě štve, chtěla jsem autosedačku jinou (Cybex nebo Maxi Cosi)… no uvidím, třeba to nějak půjde.
Nejdřív zajedem do AAA kočárků, protože tam mají jak Jané tak XQ takže si je porovnám a když se rozhodnu pro XQ pojedem do Dětského ráje a koupíme tam, když to jsou experti.
Pak bych ještě chtěla stihnout Malvík a dokoupit si tam ostatní věcičky pro mimíska… To bude maraton, snad z toho neporodím ![]()
Neporodíš neboj, já jsem v sedmém měsíci naháněla kluka na Osvobození na sídlišti, protože mi ujel na koloběžce a to jsem se teda proběhla a neprodila jsem
.
Jinak hlavně opatrně, manža jel dneska do Jihlavy a říkal, že cesta stojí za prd! Užijte si nákupy a doře si vyber
.
Tak hádejte, co jsem vybrala…no jasně - zařadila jsem se mezi majitelky X-landeru XQ barva carbon + autosedačka Maxi Cosi
![]()
Když jsem viděla Jané Slalom pro- totálně mě sklamal. Jezdit se s ním musí výborně, to musím uznat. Prostorný je fakt hodně (oproti Jané Slalom reverse- to je kočárek na panenky), ale nakrklo mě, že ve stříšce u sporťáku není průhled, takže na dítko člověk vůbec nevidí.
Nakonec jsme se rozhodovali mezi XA a XQ - manžel chtěl kvůli podvozku XA, ale já si uhádala otočnou sedačku, takže jsme vzali XQ- jen doufám, že ty kolečka budou OK a prostor na nožičky u sporťáku bude taky OK - tam je to fakt blbě řešené
Škoda, že nestihleme tu novou řady Move, kde bude zkombinován XA a XQ.
Tak to jsem ráda, že jste to pořádně zkoukli. Neboj ty kolečka jsou fakt v pohodě, nemám problém ani s náměstím. Na kostách ti bude drncat stejně všechno, ale já jsem opravdu spokojená. Až budeš mít mimi, tak se určitě budeme potkávat, tak se poznáme podle kočárků
.
U těch starých typů to okýnko Slolom měl. Slalom reverse je fakt maličký, že jo? Ono se to na fotkách nezdá, ale ve skutečnosti je to drobek
.
Nikdy neříkej nikdy na Move, třeba se na podzim zblázníš a pořídíš nový sporťák
.
Mám z toho kočárku fakt radost!!! Akorát ta autosedačka tam jde dost blbě nacvaknout…nevím jestli to sama zvládnu, když někam pojedu bez manžela…no budu muset trénovat. Kočárek jsme zatím nechali u rodičů (jsem pověrčivá).
Nechápu, jak si někdo může koupit to jané reverse- to se fakt nedá.
My se teď budeme stěhovat do baráčku, takže v PE už nebudem, proto jsem taky zvažovala ty nafukovací kolečka, ale i na venkově máme supr chodníky a do lesa s kočárkem nepůjdu, nechodím tam normálně natož s kočárkem.
Tak to jsem ráda, mi měli kočárky taky u rodičů. U nás je pověrčivý hlavně manžel, ale vždyť je to valstně jedno kde je. To s tou sedačkou natrénuješ, já to moc nevyužila, protože manžel používá auto služebně a když jsme jeli do nějákýho nákupku, tak se mi nechtělo malou nechávat dlouho v sedačce a brala jsem stejně celý kočár
. Teď už nám bude vajíčko stejně malý, tak budeme přecházet na větší sedačku.