Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
7.1.12 19:36
roomci píše:
Tak holky jsem totálně ale totálně nasr… U našich jsme složili kočárek a nádšení z něj mě hned přešlo, protože jsem našla 3 vady!!!!!
1. chybí krytka šroubu u zadního kola
2. u tašky je rozbité nacvakávání poutka (na funkčnosti to nevadí, ale je to zkrátka rozbité)
3. teď to nejhorší: u korbičky je rozbitý zip- když chci zapnout ten horní díl, tak na korbě je u toho zipu ulomená jedna pacička, takže zip se celý rozjíždí!!!!Hned zítra tam volám a doufám, že mi to vymění… jsem z toho docela zoufalá :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

to je hrůůza!!! :poblion: :poblion: :poblion:
vyměnit ti to musí!!!! jsou tomu povinni, podle zákona, !!
vada objevená do 6m od zakoupení = vada existující v okamžiku koupě = povinnost prodejce vyměnit za bezvadný kus či vrátit peníze, o tom není žádný spor!!

ale je to na nic, když se něco takového stane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
7.1.12 20:05

Nataša- to mi povídej… jsem z toho taková smutná. Měla jsem z toho kočárku takovou radost…doufám, že si ale tu smůlu vyberem takhle a už se s ním pak nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
7.1.12 22:27

Roomci, já jsem taky měla tu praslou sedačku a vyměnily mi to v pohdě. Jenom se mě zeptal, jestli neni poškozený potah a poslali mi kus za kus. Neboj to bude v pohodě! Co na něj říkala švagrová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.1.12 07:47

Švagrové (je to ta, co mi pořád nutila Jané) se moc líbíl, prý jsem vybrala dobře! Ona sama má X-landera trojkolku z roku 2009 a je z ní taková otrávená, tak uznala, že za ty dva roky udělali fakt pokrok.

Doufám, že mi taky vymění kus za kus :andel: , hned v 9:00 tak volám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.1.12 08:49

Volej až v 10:00, dřív tam nikdo neni :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.1.12 08:50

V neděli by měli mít od 9:00 do 15:00, mají to na webu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.1.12 09:29

Tak na třetí pokus jsem se dovolala…
Korbičku i tašku jim pošlu a oni mi zboží obratem vymění, vše mají na skladě…UFFFF…už jsem klidnější, ale stejně mě to štve- akorád starosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.1.12 16:28

A to jim to budeš posílat poštou? Mě pro to přijela dodávková služba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.1.12 17:33

Jo jo budu jim to posílat poštou, to už je jedno, chci to mít vyřízený co nejdřív a dál jsem se s nima nechtěla dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.1.12 19:27

Tak to budeš mít aspoň vyřízené a v klidu se budeš těšit na mimi :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
8.1.12 19:40

Právě kopíruji záruční list a čeho jsem si nevšimla!!! :cert:
Máme tam zapsanou špatnou barvu korby, my máme Carbon a v záručáku je zapsaná barva Amethyst…JE TOTO MOŽNÉ???? Takže tam zítra opět volám a doufám, že nebudou dělat problémy.(U sporťáku už to máme v pořádku, tam je barva Carbon) To je první a poslední věc, co jsem koupila v Dětském ráji :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.1.12 08:40

Ta to snad nebude problém. Je to zvláštní, ale já mám zase jenom dobré zkušenosti a to už jsem tam kupovala čtyři věci a vše až proběhlo v pořádku a bez problémů. Asdi záleží, komu se dostaneš do ruky :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
9.1.12 08:44

Jitka, no my měli vyloženě smůlu…ale ani se nedivím…já jsem taková pověrčivá baba a zrovna před Novým rokem se nám podařilo perfektně prodat byt (až neuvěřitelné štěstí) a tak si říkám: teď můžu čekat okamžik, kdy se to obrátí a začne se smůla lepit na paty…no moc dlouho to netrvalo a je to tu :cert:
Nakonec jsme se rozhodli do té Prahy znovu dojet, při té příležitosti se stavíme v Ikee a koupíme postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.1.12 10:15

roomci, určitě je lepší jet tam osobně!
a Ikea, to je super volba, :) taky máme postýlku z ikei, už slouží druhé období,.. mám i povlečení (super prostěradla), osušky, plínky barnslig, spousty hraček,nádobí pro děti .. no, máme ikeu 30min autem, tak si to asi dovedeš představit :) :mrgreen:
jo a taky mají super jídlo.. :) teď maj 30% slevu v obchodě ikea food :) mají třeba mraženého uzeného lososa, 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
9.1.12 10:28

Ještě jsem tam dnes pro jistotu volala, ohledně toho záručáku, aby vše bylo OK. Tak mě ujistili, že vše vymění a opraví. Tak jsem klidnější…ale můžu vám říct- stresovat takhle těhulku ve 30.tt- to je hazard se životem :mrgreen:

Koukala jsem na web, jaké mají matrace, ale já bych chtěla kombinaci-kokos+pohanka a to tam nemají :think: Ale určo tam ještě něco vyberem, se znám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí