Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
9.3.12 21:17

Takže díky všem za doporučení, já jsem dnes konečně vyrazila s malou na odzkoušení obou dvou do obchodu a musím říct, že nakonec jsem oželela otočný sedák, malá má už stejně 13m a zvítězila velká kola do naší trnité zahrady, ale hlavně byla holka v XQ v zimním oblečení ne uplně jak sardinka, ale bojím se na další zimu už by nevlezla. Naproti tomu XA je pohodlně širší. Jen mi vyfoukli poslední stříbrno-fialový, hned jsem objednala v e-schopu, tak ani nedýchám jestli vůbec příjde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.3.12 22:13

Tak kdybych měla dítě už 13-ti měsíční, tak bych už asi otočný sedák taky neřešila, ale já jsem věděla, že do storťáku půjdeme na podzim a tak to pro mě byla rozhodující otočná sportovní nástavba.
Pegii, já zatím jezdím s malou zatím otočnou k sobě. Jenom ve středu jsem jí otočila na chvilku po směru, chudinka nevěděla co se děje, ale pak se jí to líbilo. Tak jsem zvědavá, jak se mi bude sjíždět po směru jízdy (hned jak to zkusím tak písnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
10.3.12 19:09
Pegii píše:
pep píše:
Pegii píše:
Neluš píše:
Holky prosím, kdo máte XQ, můžete napsat jak se vám jezdí v terénu? Já zvažuju mezi XQ a XA, a teď nevím čemu dám přednost jestli otočné sedačce nebo nafukovacím kolům. Jezdíme více méně po cestě, ale teď začnu jezdit na stavbu. Ještě chci koupit ze staré kolekce, ta nová se mi moc nelíbí a taky ta cena… Díky za všechny odpovědi.
Ahoj Neluš, já měla nejdříve xa a ted mám xq..
Takže co se týká terénu, tak vřele doporučuji xa, terén, město, bahno, kořeny či sníh zvládá dobře a ani mi nijak nedrncal, prostorný taky dost..
Upřímě musím říct, že mě xq dost zklamalo, co se týká jízdních vlastostí, sníh hrůza, musíš tlačit jako das abys projela, bahno a kořeny či horší cesta, nic moc sekají se kolečka a když chci sjet jen s chodníku tak si musím pomoct, tak že strčim nohou do spodku abych to sjela a dítě nevyklopila 8o
Vadí mi že i takové to banální a každodenní manévry tento kočár nezvládá, nevím čím to, že holky jsou tak spokojené, asi jsem nějaká náročná, či co nebo jestli to dělá i váha dítěte, mi už máme 12 kg, holky mají myslim lehčí děti..
A když zajíždím do naši kočárkarny, no děs, vždy musím nadzvedávat na zadní abych vjela do dveří, jelikož tam máme cca. 3 cm rozdíl mezi venkem a dlažbou.. Takovéto věci jsem s xa nikdy neřešila, tam mi jen vadilo že nevidím na Vojtíka!
Kdybych tak rycle neprodala to xa tak snad střelim to xq..
No snad jsem ti nějak poradila ;)
No já musím souhlasit, ta přední kolečka opravdu do terénu nejsou a i po městě jsem s tím měla problém, nejvíc mne štvalo,jak se ta kolečka pořád zasekávala :cert: . Já jsem ten kočárek prodala a jsem ráda :)
Ahoj a můžu se optat co sis pak pořídila?

No nakonec jsem skončila u kombinace Mutsy Urban rider do terénu a na zimu a do města a na léto mám golfkosporťák Casualplay Vintage 3. Já těch kočárků vystřídala několik, než jsem našla takové, které mají pro mne a dceru nejméně much :lol: jinak pro mne byla vždycky důležitým kritériem otočnost sedáku. Dcera má 15m a stále ji vozím čelem k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.3.12 08:36

Já koukám, jaké nespokojené maminky tu máme :D …ale jo, kočárek má i své muchy, ale o těch se tu už dříve mluvilo. Je fakt, že váha dítěte je hodně rozhodující. Naše Kačka má už skoro 12kg a když v kočárku spinká směrem ke mě, tak při sjíždění a najíždění na chodník musím být opatrná, ale i tak to stojí zato, já jsem nadšená z vnitřního prostoru, který je i pro moji 19ti měsíční holčičku stále dostačující a to, a že na ni můžu stále koukat. Kočárkovací období už se blíží ke konci, tak si to užívám na maximum. Dodám i fotečku, jak se naší velké slečně v kočárku stále daří. Jo a projíždím i horším terénem, polňačkou, rozbitou silnicí a i rozbředlím sněhem a v pohodě. Čekala jsem horší jízdu :lol: Mimo XQ jsem pořídila PP Pliko a steně všude tahám XQ :mrgreen: V Pliku na malou nevidím a je mi to tak nějak líto, v tomhle jsem asi fakt blázen :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
16.3.12 09:03

Tady jsou fotečky. V kočárku chrupká „miminko“ s mírama 88cm a 11,6kg 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
16.3.12 09:25

Ježiš ten kočárek je tak pěkný! Já už chci taky vozit…ale to bych nejdřív musela porodit!!!!! Já se snad nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.3.12 10:05

baby prosim vas, ktore pouzivate uz sportovu cast. Nevadi detickam to kukatko so sietkou na strieske? mozu v klude spavat? nerusi ich to??? nesvieti im slniecko do oci? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
16.3.12 10:24

Roomci, neboj dočkáš se!
andrejocka - některé maminky to tady řešlily slunečníčkem. Já jsem zatím teda nepostřehla že by to nějk malé vadilo, spíš naopak, koukám tím ven. Uvídíme, jak to bude v létě :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.3.12 11:35

já už chci taky vozit:-)) v týdnu jsem potkala poprvý ten samý co máme my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
16.3.12 13:56

andrejocka: přes to okýnko můžeš dát krytku z látky, šije to jedna paní na MMB, já bych bez toho v létě ani nevyšla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.3.12 17:31

dakujem viktorinka, akurat dnes som to objavila. usijem si to sama, nie je to take zlozite a je to riadne dobry napad. akurat neviem ako sa to da upevnit na nas tip xq, lebo tam ma vzor na XA, ale ja na to pridem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.3.12 20:05
viktorinka píše:
andrejocka: přes to okýnko můžeš dát krytku z látky, šije to jedna paní na MMB, já bych bez toho v létě ani nevyšla :)

a nebyl by nějaký bližší kontakt na tu paní z MMB,nebo aspoň jak jí tam najde? sice máme na sporťák ještě čas,ale abych byla vybavená :palec:
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
16.3.12 21:51

andrejocka: jj myslím, že se to zvládnout dá, akorát já nejsem tak šikovná .-) na koncích je suchý zip, který mám omotaný okolo konstrukce boudičky, myslám, že na to přijdeš, jinak to asi ani nejde .-)
vesper: kupovala jsem to od ní minulý rok v létě, takže si to už nepamatuju, zkus pohledat .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
17.3.12 06:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
17.3.12 09:06
jitka0705 píše:
odkaz na kryt: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4