Kočárek X-lander XQ 2011

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
17.3.12 10:45
vesper píše:
jitka0705 píše:
odkaz na kryt: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
moc děkuji :hug:

Neni zač, je to ale na XA, ale určitě to půjde vymyslet i na XQ :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.3.12 18:25

takze dnes sme mali premieru v nasom krasnom sportovom kociku xq jungle. mala mi vcera vo vanicka revala ako diva, tak som si povedala, ze je cas prejst na sportiak. zatial som veeeelmi spokojna a malinkej sa paci tiez, kukala a kukala,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.3.12 08:31

Super, tak snad další spokojená uživatelka :mrgreen: . Mi teď jezdíme se sedačkou opočenou po směru a malý se to moc líbí a je to lehčí na ovládání, jak se změnilo těžiště :palec: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
18.3.12 10:51
jitka0705 píše:
vesper píše:
jitka0705 píše:
odkaz na kryt: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
moc děkuji :hug:
Neni zač, je to ale na XA, ale určitě to půjde vymyslet i na XQ :palec: .

už jsem paní psala a dělá i na XQ..sice máme ještě čas,ale raději to objednám už teď,abych byla připravená,když to stojí pár korun…ikdyž nám tedy kočárek zatím čeká v krabici… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.3.12 09:21
jitka0705 píše:
Super, tak snad další spokojená uživatelka :mrgreen: . Mi teď jezdíme se sedačkou opočenou po směru a malý se to moc líbí a je to lehčí na ovládání, jak se změnilo těžiště :palec: :mrgreen: .

Ahoj, taky jsme ted o víkendu drnadili po směru a bylo to o něco lepší, pomalu a jistě si na kočárek zvykám :) ted už bez toho sněhu je to fajn!
Ale stejně je nej, když mám Vojtíka natočeného k sobě, rád mi ukazuje co vidí :dance:
Jo a taky konečně přidávám slíbenou fotku, ale ještě ze zimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.3.12 16:26
viktorinka píše:
andrejocka: přes to okýnko můžeš dát krytku z látky, šije to jedna paní na MMB, já bych bez toho v létě ani nevyšla :)

Ahojte holky, tak už taky jezdíme jak nadšený, XQ je super, jen se mi občas pěkně rozklepe na kočičích hlavách, na koskách, a to mě mrzí, chtělo by to gumový přední kolečko, no jo no, nic není perfektní..Koukám probíráte ten kryt, je opravdu zapotřebí? Že bych si ho taky objednala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
19.3.12 16:35

Jo a taky se chci zeptet od kolika měsícu doporučujou sporták? Já jen že mám doma 3měsíčního lumpa a už chce koukat, vím že je brzo takže mu prostě otevřu boudičku a hotovo,ale je fakt že je radši v nosící tašce tam kouká, v kočárku se nudí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.3.12 19:47

Já zatím kryt pořizovat nebudu, zatím nám sluníčko nevadí :mrgreen: . Co se týče kdy dítě do sporťáku, tak to asi záleží na každé mamince, mi jsme šli ve 4 měsících, neboť jsme byli a vlastně pořád jsme obříci :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
20.3.12 11:09

my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cm :nevim: teď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.3.12 21:44
Jitu2 píše:
my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cm :nevim: teď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka :lol:

On se malý zabrzdí, já jsem měla takhle kluka během prvních 6-ti týdnů nám vyrostl o 12 cm a ve třech měsících měl velikost 74. Pak se to ale zabrzdilo :mrgreen: . Malá ta jde zase do šířky a výšku moc nemění v 9-ti měsících máme velikost 74 nebo 80, ale to jenom kůli tomu že je to malej buřtík a určité věci jsou jí úzké :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
21.3.12 12:58
jitka0705 píše:
Jitu2 píše:
my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cm :nevim: teď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka :lol:
On se malý zabrzdí, já jsem měla takhle kluka během prvních 6-ti týdnů nám vyrostl o 12 cm a ve třech měsících měl velikost 74. Pak se to ale zabrzdilo :mrgreen: . Malá ta jde zase do šířky a výšku moc nemění v 9-ti měsících máme velikost 74 nebo 80, ale to jenom kůli tomu že je to malej buřtík a určité věci jsou jí úzké :mrgreen: .

To doufám :) Už mě začíná unavovat, jak se mě všichni na to ptají nebo to komentují. Ale i kdybych chtěla, tak on si to svoje mlíčko stejně vzít nenechá :lol: Ale je to šikulka, krásně se hýbe, tak o něj strach nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.3.12 19:07

Neměj, já měla kluka tlusťocha a v 5-ti letech měl necelých 20kg, byl jak z koncentráku. Zato malá, to je strašnej otesánek, tu bude za chvilku lepší šatit než živit :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.3.12 20:00

Ahojte holky, dneska jsem byla v obchodě obhlídnout taky XQ 2011, měli jenom Ocean a Amethyst. Chci se zeptat…nemáte ho některá Energy a byla byste některá tak moc hodná a nafotila a poslala mi ho. Nikde už ho nemají, abych se na něho mrkla, tak aspoň ty fotky… Prosím prosím :-)
A chci se ještě zeptat…není moc úzkej? Vy, co už máte větší dítka, vejdou se vám tam v pohodě? My máme teprve necelých 6 měsíců, takže se raději ptám :-)
Měli tam i XA, celkem mě mrzí, že ten se nedá otočit, líbí se mi totiž víc :-( Ale tak co, hlavně že uvidím na malou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
22.3.12 06:56
Kacenka20 píše:
Ahojte holky, dneska jsem byla v obchodě obhlídnout taky XQ 2011, měli jenom Ocean a Amethyst. Chci se zeptat…nemáte ho některá Energy a byla byste některá tak moc hodná a nafotila a poslala mi ho. Nikde už ho nemají, abych se na něho mrkla, tak aspoň ty fotky… Prosím prosím :-)
A chci se ještě zeptat…není moc úzkej? Vy, co už máte větší dítka, vejdou se vám tam v pohodě? My máme teprve necelých 6 měsíců, takže se raději ptám :-)
Měli tam i XA, celkem mě mrzí, že ten se nedá otočit, líbí se mi totiž víc :-( Ale tak co, hlavně že uvidím na malou :-)

Já mám ten šeda fialový, ale ta Energy tady u nás jezdí na XA a je fakt moc pěkná. Není to klasická červená, ale spíš taková malinová (něco mezi růžovou a červenou). Já osobně ho budu nechávat malé do dvou let a pak už dojezdím s Jané Slalom, který budu mít od kamarádky, který jsem jí prodávala po prvním dítku :mrgreen: . Jestli je úzkej, tak to asi záleží na velikosti dítka, mě se nezdá, zatím tam máme prostoru dost, a to mám malýho otesánka v 9 měsících má tak 10kg :mrgreen: .
Pokud chceš nafukovací kola, tak bych fakt uvažovala o tom X-move :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.3.12 13:43

Je pravda že se do hluboký korbičky tohoto typu nevejde půlroční dítě i s fusakem?
Prý je to hodně těšné a nepohodlné pro mimi. prosím o info. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4