Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQvesper píše:jitka0705 píše:moc děkuji
odkaz na kryt: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Neni zač, je to ale na XA, ale určitě to půjde vymyslet i na XQ
.
takze dnes sme mali premieru v nasom krasnom sportovom kociku xq jungle. mala mi vcera vo vanicka revala ako diva, tak som si povedala, ze je cas prejst na sportiak. zatial som veeeelmi spokojna a malinkej sa paci tiez, kukala a kukala,… ![]()
Super, tak snad další spokojená uživatelka
. Mi teď jezdíme se sedačkou opočenou po směru a malý se to moc líbí a je to lehčí na ovládání, jak se změnilo těžiště
.
jitka0705 píše:vesper píše:Neni zač, je to ale na XA, ale určitě to půjde vymyslet i na XQjitka0705 píše:moc děkuji
odkaz na kryt: http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
už jsem paní psala a dělá i na XQ..sice máme ještě čas,ale raději to objednám už teď,abych byla připravená,když to stojí pár korun…ikdyž nám tedy kočárek zatím čeká v krabici… ![]()
jitka0705 píše:
Super, tak snad další spokojená uživatelka. Mi teď jezdíme se sedačkou opočenou po směru a malý se to moc líbí a je to lehčí na ovládání, jak se změnilo těžiště
![]()
.
Ahoj, taky jsme ted o víkendu drnadili po směru a bylo to o něco lepší, pomalu a jistě si na kočárek zvykám
ted už bez toho sněhu je to fajn!
Ale stejně je nej, když mám Vojtíka natočeného k sobě, rád mi ukazuje co vidí ![]()
Jo a taky konečně přidávám slíbenou fotku, ale ještě ze zimi..
viktorinka píše:
andrejocka: přes to okýnko můžeš dát krytku z látky, šije to jedna paní na MMB, já bych bez toho v létě ani nevyšla
Ahojte holky, tak už taky jezdíme jak nadšený, XQ je super, jen se mi občas pěkně rozklepe na kočičích hlavách, na koskách, a to mě mrzí, chtělo by to gumový přední kolečko, no jo no, nic není perfektní..Koukám probíráte ten kryt, je opravdu zapotřebí? Že bych si ho taky objednala.. ![]()
Jo a taky se chci zeptet od kolika měsícu doporučujou sporták? Já jen že mám doma 3měsíčního lumpa a už chce koukat, vím že je brzo takže mu prostě otevřu boudičku a hotovo,ale je fakt že je radši v nosící tašce tam kouká, v kočárku se nudí.. ![]()
Já zatím kryt pořizovat nebudu, zatím nám sluníčko nevadí
. Co se týče kdy dítě do sporťáku, tak to asi záleží na každé mamince, mi jsme šli ve 4 měsících, neboť jsme byli a vlastně pořád jsme obříci
.
my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cm
teď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka ![]()
Jitu2 píše:
my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cmteď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka
On se malý zabrzdí, já jsem měla takhle kluka během prvních 6-ti týdnů nám vyrostl o 12 cm a ve třech měsících měl velikost 74. Pak se to ale zabrzdilo
. Malá ta jde zase do šířky a výšku moc nemění v 9-ti měsících máme velikost 74 nebo 80, ale to jenom kůli tomu že je to malej buřtík a určité věci jsou jí úzké
.
jitka0705 píše:Jitu2 píše:On se malý zabrzdí, já jsem měla takhle kluka během prvních 6-ti týdnů nám vyrostl o 12 cm a ve třech měsících měl velikost 74. Pak se to ale zabrzdilo
my asi půjdem do sporťáku brzy - Vojtík měl ve 3m 68cmteď bez fusaku se sice ještě jakš takš vejde, ale na moc dlouho to už nevidím. Máme holt superobříka
. Malá ta jde zase do šířky a výšku moc nemění v 9-ti měsících máme velikost 74 nebo 80, ale to jenom kůli tomu že je to malej buřtík a určité věci jsou jí úzké
.
To doufám
Už mě začíná unavovat, jak se mě všichni na to ptají nebo to komentují. Ale i kdybych chtěla, tak on si to svoje mlíčko stejně vzít nenechá
Ale je to šikulka, krásně se hýbe, tak o něj strach nemám ![]()
Neměj, já měla kluka tlusťocha a v 5-ti letech měl necelých 20kg, byl jak z koncentráku. Zato malá, to je strašnej otesánek, tu bude za chvilku lepší šatit než živit
.
Ahojte holky, dneska jsem byla v obchodě obhlídnout taky XQ 2011, měli jenom Ocean a Amethyst. Chci se zeptat…nemáte ho některá Energy a byla byste některá tak moc hodná a nafotila a poslala mi ho. Nikde už ho nemají, abych se na něho mrkla, tak aspoň ty fotky… Prosím prosím ![]()
A chci se ještě zeptat…není moc úzkej? Vy, co už máte větší dítka, vejdou se vám tam v pohodě? My máme teprve necelých 6 měsíců, takže se raději ptám ![]()
Měli tam i XA, celkem mě mrzí, že ten se nedá otočit, líbí se mi totiž víc
Ale tak co, hlavně že uvidím na malou ![]()
Kacenka20 píše:
Ahojte holky, dneska jsem byla v obchodě obhlídnout taky XQ 2011, měli jenom Ocean a Amethyst. Chci se zeptat…nemáte ho některá Energy a byla byste některá tak moc hodná a nafotila a poslala mi ho. Nikde už ho nemají, abych se na něho mrkla, tak aspoň ty fotky… Prosím prosím
A chci se ještě zeptat…není moc úzkej? Vy, co už máte větší dítka, vejdou se vám tam v pohodě? My máme teprve necelých 6 měsíců, takže se raději ptám
Měli tam i XA, celkem mě mrzí, že ten se nedá otočit, líbí se mi totiž vícAle tak co, hlavně že uvidím na malou
Já mám ten šeda fialový, ale ta Energy tady u nás jezdí na XA a je fakt moc pěkná. Není to klasická červená, ale spíš taková malinová (něco mezi růžovou a červenou). Já osobně ho budu nechávat malé do dvou let a pak už dojezdím s Jané Slalom, který budu mít od kamarádky, který jsem jí prodávala po prvním dítku
. Jestli je úzkej, tak to asi záleží na velikosti dítka, mě se nezdá, zatím tam máme prostoru dost, a to mám malýho otesánka v 9 měsících má tak 10kg
.
Pokud chceš nafukovací kola, tak bych fakt uvažovala o tom X-move
.
Je pravda že se do hluboký korbičky tohoto typu nevejde půlroční dítě i s fusakem?
Prý je to hodně těšné a nepohodlné pro mimi. prosím o info. Děkuji ![]()