Kočárek X-lander XQ 2011

• Fotoalbum (100)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
12.4.12 15:15
@andrejocka píše:
Kacenka my mame NEoriginal z babypointu a je super. original vyzera strasne, ako kukla :D. a uz si prisla na to ako predlzit tie popruhy???

No, zjistila jsem, že se ty popruhy musí zapojit do sebe, jsem debil :)
A nemáte někdo tuto? Nebo nevíte aspoň, jestli by šla?

http://www.babyshopstonozka.cz/…tenka-emitex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.4.12 15:58

@roomci teď jsem si všimla, moc gratuluju k Ondráškovi!!
a přeju (nejen) pěkné poježdění!!

(jen mě trochu překvapuje, že nevěděli, že máš nepoměr dítě/pánev, mně pánev měřili i u druhého porodu, i když první už byl skoro 4kiláček, .. prý je to standard.. ?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
15.4.12 16:23
@Kacenka20 píše:
No, zjistila jsem, že se ty popruhy musí zapojit do sebe, jsem debil :)
A nemáte někdo tuto? Nebo nevíte aspoň, jestli by šla?http://www.babyshopstonozka.cz/…tenka-emitex

Ahoj, my máme tuhle http://www.detskyraj.cz/…-plastenka-2
ale na pohled vypadají hodně podobně, tak to snad půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.4.12 16:46

Nataša, děkuji :hug: no jo můj doktor je takový free :lol: žádný stres… ale příště už mám slíbeného císaře ;) I když mě pořád šíleně mrzí, že nikdy nezažiju ten pocit- porodit dítě… :,( Ale co se týče bolestí-zlatý císař…kontrakce už NIKDY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
24.4.12 20:13

tak dneska jsme poprvé vyzkoušeli kočárek a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 21:52

ahojky holky, tak my už taky jezdíme, máme XQ 2011 Amethyst, zatím hlubokou korbičku- malá teď bude mít 3měsíce… Chci se zeptat, co se dává do hluboké korbičky v létě? prostěradlo? Nějaká sada s maličkým polštářkem? Našla jsem u emitexu, ale nevím jakou barvu k tomu amethystu :(
Jinak jsme s kočárkem spokojení, super se ovládá a je lehoučký :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
7.5.12 18:52

@sestřičkaPavlin, já ve vedrech dala barevnou plínku :palec: Mám nakoupeny takové veselé s obrázky a měním je podle oblečení…abysme ladili :mrgreen:

Jinak s kočárkem jsem zatím moc moc spokojená. Jezdíme každý den a Ondráškovi se v něm moc líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
7.5.12 18:56

@sestřičkaPavlin, mám toto akorád pro kloučka…mohlo by se ti to hodit:
 http://www.malvik.cz/…90x100cm-5ks

http://www.malvik.cz/…vlnene-pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
7.5.12 21:11

já taky dávám barevné plínky a pak mám i prostěradlo do kočárku,dájí se sehnat různé barvy!

a s kočárkem jezdíme dva týdny a jsem opravdu spokojená :-) dneska jsem měla možnost srovnání s XA a to XQ mi přijde mnohem vymakanější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
7.5.12 21:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
9.5.12 13:17

Holky, používáte do sporťáku nějakou vložku, nebo jen tu originální? Jak je to s pocením? Brzo budem přesedávat, tak že bych případně něco rovnou pořídila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.5.12 14:07

Já mám jen tu originální, a malá je spocená jenom v místě, kde má opřenou hlavičku (bez čepičky) jinak je to v pohodě :mrgreen: . Chtěla jsem si objednávat jinou, ale zase originál je originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
9.5.12 16:18
@jitka0705 píše:
Já mám jen tu originální, a malá je spocená jenom v místě, kde má opřenou hlavičku (bez čepičky) jinak je to v pohodě :mrgreen: . Chtěla jsem si objednávat jinou, ale zase originál je originál.

dík :)
a jde dobře vyprat? máme rocky a na té žluté asi bude všechno vidět :think: (jinak jsem teda s tou šedou pořád moc spokojená)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
9.5.12 17:03

Přiznávám, že jsem jí jěště neprala, ale mám to tenhle týden v plánu (jen mi musí manžel zrovoznit pračku, protože jsem se stěhovali a pořád nefunguje). Jěště písnu, ale myslím, že s praním nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
11.5.12 10:46

Ahojte holky dlouho jsem tady nebyla..Jezdíme denně Xlander XQ, jsem nadmíru spokojená s vymakaností a možnostma který kočárek má,ale i přez to si musím postěžovat :( Přední kolečka jsou šílený, strašně mi v kočárku malej drncá a nadskakuje, což je mu nepříjemný a často se probudí když ho nevezu a jemně nenadzvednu přední kola, což je fajn na bicepsy ale mě to moc neba.. :roll: kk tomu ke všemu jsem poslední týdny řešila otlak na hlavičce kterej má diky jakémusi špuntu pod hlavičkou v korbičce(už jsem vyndala fusak a jezdíme s plenkou pod hlavou), takže budu muset vymyslet nějakej polštářek nebo něco na ten zpusob jinak bude mít malej do hlavy dulek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí