Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQ@andrejocka píše:
Kacenka my mame NEoriginal z babypointu a je super. original vyzera strasne, ako kukla. a uz si prisla na to ako predlzit tie popruhy???
No, zjistila jsem, že se ty popruhy musí zapojit do sebe, jsem debil ![]()
A nemáte někdo tuto? Nebo nevíte aspoň, jestli by šla?
@roomci teď jsem si všimla, moc gratuluju k Ondráškovi!!
a přeju (nejen) pěkné poježdění!!
(jen mě trochu překvapuje, že nevěděli, že máš nepoměr dítě/pánev, mně pánev měřili i u druhého porodu, i když první už byl skoro 4kiláček, .. prý je to standard.. ?)
@Kacenka20 píše:
No, zjistila jsem, že se ty popruhy musí zapojit do sebe, jsem debil
A nemáte někdo tuto? Nebo nevíte aspoň, jestli by šla?http://www.babyshopstonozka.cz/…tenka-emitex
Ahoj, my máme tuhle http://www.detskyraj.cz/…-plastenka-2
ale na pohled vypadají hodně podobně, tak to snad půjde ![]()
Nataša, děkuji
no jo můj doktor je takový free
žádný stres… ale příště už mám slíbeného císaře
I když mě pořád šíleně mrzí, že nikdy nezažiju ten pocit- porodit dítě…
Ale co se týče bolestí-zlatý císař…kontrakce už NIKDY!
ahojky holky, tak my už taky jezdíme, máme XQ 2011 Amethyst, zatím hlubokou korbičku- malá teď bude mít 3měsíce… Chci se zeptat, co se dává do hluboké korbičky v létě? prostěradlo? Nějaká sada s maličkým polštářkem? Našla jsem u emitexu, ale nevím jakou barvu k tomu amethystu ![]()
Jinak jsme s kočárkem spokojení, super se ovládá a je lehoučký ![]()
@sestřičkaPavlin, já ve vedrech dala barevnou plínku
Mám nakoupeny takové veselé s obrázky a měním je podle oblečení…abysme ladili ![]()
Jinak s kočárkem jsem zatím moc moc spokojená. Jezdíme každý den a Ondráškovi se v něm moc líbí ![]()
@sestřičkaPavlin, mám toto akorád pro kloučka…mohlo by se ti to hodit:
http://www.malvik.cz/…90x100cm-5ks
já taky dávám barevné plínky a pak mám i prostěradlo do kočárku,dájí se sehnat různé barvy!
a s kočárkem jezdíme dva týdny a jsem opravdu spokojená
dneska jsem měla možnost srovnání s XA a to XQ mi přijde mnohem vymakanější ![]()
Holky, používáte do sporťáku nějakou vložku, nebo jen tu originální? Jak je to s pocením? Brzo budem přesedávat, tak že bych případně něco rovnou pořídila ![]()
Já mám jen tu originální, a malá je spocená jenom v místě, kde má opřenou hlavičku (bez čepičky) jinak je to v pohodě
. Chtěla jsem si objednávat jinou, ale zase originál je originál.
@jitka0705 píše:
Já mám jen tu originální, a malá je spocená jenom v místě, kde má opřenou hlavičku (bez čepičky) jinak je to v pohodě. Chtěla jsem si objednávat jinou, ale zase originál je originál.
dík ![]()
a jde dobře vyprat? máme rocky a na té žluté asi bude všechno vidět
(jinak jsem teda s tou šedou pořád moc spokojená)
Přiznávám, že jsem jí jěště neprala, ale mám to tenhle týden v plánu (jen mi musí manžel zrovoznit pračku, protože jsem se stěhovali a pořád nefunguje). Jěště písnu, ale myslím, že s praním nebude problém.
Ahojte holky dlouho jsem tady nebyla..Jezdíme denně Xlander XQ, jsem nadmíru spokojená s vymakaností a možnostma který kočárek má,ale i přez to si musím postěžovat
Přední kolečka jsou šílený, strašně mi v kočárku malej drncá a nadskakuje, což je mu nepříjemný a často se probudí když ho nevezu a jemně nenadzvednu přední kola, což je fajn na bicepsy ale mě to moc neba..
kk tomu ke všemu jsem poslední týdny řešila otlak na hlavičce kterej má diky jakémusi špuntu pod hlavičkou v korbičce(už jsem vyndala fusak a jezdíme s plenkou pod hlavou), takže budu muset vymyslet nějakej polštářek nebo něco na ten zpusob jinak bude mít malej do hlavy dulek ![]()