XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
8.6.11 09:22

Ahoj,tak měřím 182cm.a mám 98kg,vubec by mě nenapadlo že budu mít problém rodit.co přiberu v těhu no tak pak shodím vždyt jde o ty naše prcky né se nervovat,Bych řekla že mám dobrou postavu,velká prsa hezky se oblékám.a určitě bych nechtěla být hubená nervní ludra :wink: když se cítíte tlusté tak Vás i tak bere okolí.budte v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.6.11 09:27

ahoj mishel :mavam: nic si z toho nedelej. ja merim 172 vazim 110 jsem v 25 tt a žiju :mrgreen: doktoři jsou vstřícní a milí, nikdo mi kvuli váze nenadával. nemam vysoky tlak, nemam otoky, nemám křeče, nemela jsem nevolnosti. porod snad taky přežiju :lol: tak se nestresuj A UŽÍVEJ SI TĚHOTENSTVÍ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.6.11 09:30
lucienne píše:
ahoj mishel :mavam: nic si z toho nedelej. ja merim 172 vazim 110 jsem v 25 tt a žiju :mrgreen: doktoři jsou vstřícní a milí, nikdo mi kvuli váze nenadával. nemam vysoky tlak, nemam otoky, nemám křeče, nemela jsem nevolnosti. porod snad taky přežiju :lol: tak se nestresuj A UŽÍVEJ SI TĚHOTENSTVÍ :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
8.6.11 11:13
rozumbrada píše:
Copak ultrazvuk a nějaké poznámky… Ale s přirozeným porodem můžeš mít problém.
Však si o tom něco načti. Třeba tady

rozumbrado, myslím aby zakladatelka četla takovýto články není vůbec k ničemu. Pokud by byl císař, tak to rozhodnou lékaři před porodem, ale např. obávat se ho celý těhu není k ničemu dobrý. A hubnout v těhotenství by byla kravina, takže myslím že dobrá rada na h… :-) Promiň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
8.6.11 13:03

Potrefené husy laskavě nekejhejte :-D
Rozhodně zakladatelku nekritizuju za to, kolik váží, po tom je mi putna, protože ji neznám. Jen jsem si dovolila mít faktickou poznámku a to, že viditelnost mimina na ultrazvuku nebude problém a jestli má mít z něčeho obavy, tak spíš z průběhu porodu, viz článek.
Je důležité snažit se přibrat co nejmíň (o hubnutí taky nemluvím) a na životosprávu rozhodně nekašlat.
Jak se k tomu postaví - jestli si vyhledá nějaké informace o těhotenském jídelníčku, zajde se poradit k dietoložce, anebo se uchlácholí několik příspěvky odsud, že i s nadváhou se dá porodit v pohodě - to už je na ní.

Jsem zvyklá se vyjadřovat stručně, možná si k tomu někdo domyslí navíc kritický tón :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.6.11 13:09

už podle dotazu je vidět, že je z toho dost v háji, tak nevim na co ji děsit ještě porodem. s tim může mít problémy anorektička, normální ženská a i ženská s nadváhou ne? je možné že bude kvuli tomu držet nějakou připitomělou dietu, aby měla porod „v pohodě“ a stejně přibere a bude se stresovat ještě víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 13:53
Klementýnka píše:
Mh, všude se píše, že hlavním problémem není ultrazvuk, ale porod samotný.Já sama vážím polovinu při výšce 164 cm a nedovedu si vůbec představit, že bych vážila 2× tolik. Jak se k tomu člověk vlastně dostane? Nezdravé a na kalorie příliš bohaté stravování či špatný metabolismus nebo je zádrhel ještě někde jinde?

Já si zas nedovedu představit, že bych v dospělosti měla 164 cm :mrgreen:
Tady ta diskuze je snad o podpoře zakladatelky a ne o tom, že si něco nedovedeš představit :zed: Co s tím asi teď v těhotenství má dělat? :roll:
A to riziko komplikace při porodu - no nevím, komplikace mají i hubené ženy a studie byla prováděna v Brně v roce 2003. Vůbec tam není zohledněno, jaký byl přístup personálu k rodičce, jaké bylo vedení porodu, zda si rodička mohla volit polohy, či jak moc ji „buzerovali“ že je tlustá. Ta psychika je dle mých zkušeností (2 přirozené porody s nadváhou a bez komplikací) daleko důležitější než nějaké drobné fyzické indispozice. Takže zakladatelko, dobře si vyber porodnici, (ne že budeš doufat, že na tebe vyjde vlídný personál, pořádně si to ošéfuj) choď na kurzy přípravy k porodu, nejlépe k nějaké trochu alternativnější porodní asistentce, ne bábě, co nezná nic jiného než porod vedený komunistickým doktorem, popř. na těhotenské cvičení/plavání, které tě bude bavit a na nějaké strašení tady se vyprdni.

• Citovat
  • Upravit
880
8.6.11 13:59
rozumbrada píše:
Potrefené husy laskavě nekejhejte :-D
Rozhodně zakladatelku nekritizuju za to, kolik váží, po tom je mi putna, protože ji neznám. Jen jsem si dovolila mít faktickou poznámku a to, že viditelnost mimina na ultrazvuku nebude problém a jestli má mít z něčeho obavy, tak spíš z průběhu porodu, viz článek.
Je důležité snažit se přibrat co nejmíň (o hubnutí taky nemluvím) a na životosprávu rozhodně nekašlat.
Jak se k tomu postaví - jestli si vyhledá nějaké informace o těhotenském jídelníčku, zajde se poradit k dietoložce, anebo se uchlácholí několik příspěvky odsud, že i s nadváhou se dá porodit v pohodě - to už je na ní.Jsem zvyklá se vyjadřovat stručně, možná si k tomu někdo domyslí navíc kritický tón :nevim:

Nevím jestli jsem potrefená husa, možná jo, ale myslím že už prosba v článku zakladatelky je dost výmluvná.
Prosím ty „hubené“ aby mě ušetřily přednášek a pohrdavých zpráv. Už tak jsem dost v prdeli. Čímž nemyslím že ta zpráva byla pohrdavá, ale přednáška která ji může ještě víc rozhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.6.11 14:34

Tak jestli čtu dobře tak název je XXL těhule, takže vy hubený tu svojí zkušeností těžko přispějete.
A jestli někdo nechápe jak se druhej na tuto váhu může dostat tak ti to napíšu! Jsou tlustý protože se maji dobře!!! :lol:

JInak Bibi a Lucienne moc vám to sekne! Já se svou váhou spokojená nejsem, ale rozhodně to nebudu řešit v těhu, jedinejch 9 měsíců kdy se člověk může najíst bez špatnýho svědomí!! :palec: Už se těším jak se po porodu trochu zhubnu a dostanu se zase do pohody, tím ale nemyslím nákých 60kg.

Z porodu bych se fakt nestresovala, mám hodně silných kamarádek a všechny odrodily uplně v pohodě, já měla KP tak sem si to neodzkoušela, možná ted to půjde.

A ještě mi to nedá dodat, víte že jiné studie zase prokázaly že silnější ženy jsou mnohem více společenské a mají větší smysl pro humor :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 15:17

Rozumbrado, pobavila si mne :palec: za to ti děkuji :lol: Ach jo, ty polovičaté pravdy..To je jako kdybys prohlásila, že všichni kuřáci umřou na rakovinu plic, protože sis přečetla článek o výzkumu, kde byl vzorek kuráků co hulí 40 denně..Holky podle mír které tu udávají spadají dle BMI do pásma nadváhy nebo do počátečného pásma obezity, v žádném případě se nejedná o nadměrně/morbidně obézní…
Nechápu, proč si myslíš že těhotná holka xxl neví, že se má snažit přibrat co nejméně a cpát se zdravýma potravinama..to jsou opravdu užitečné rady..
Zajímal by mne výzkum zaměřený na rizkiko SC u drobných žen, nebo žen s úzkou pánví, nebo u krátkozrakých a porovnání výsledků tohoto výzkumu s „tvým“ výzkumem. Výsledek by dle mého dopadli tak, že riziko SC je podstatně menší u žen xxl než s jmenovanými skupinami.A kromě toho, co je na tom, že někdo porodí sekcí??Někdo to vyloženě požaduje, tak jaký pak problémy :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
75
8.6.11 15:49

Ahoj, taky nejsem žádný drobek :lol: , právě 15.týden. Nemám nahoře ani deko a na UZ bylo vidět vždy všechno. Doktoři ani sestřičky nikdy žádné připomínky neměli. To spíš já mám nutnost si dělat ze sebe srandu. Když jsem se ptala sestřičky jestli místo váhy nemá decimálku, koukala na mě jako na blázna s poznámkou, že jsou i větší maminy :mrgreen: Když nejsi lunt před těhu neznamená to automaticky, že nabereš dvacet kilo v těhotensví. Nic neřeš. Všecno je jen v hlavě :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.11 15:54

Tak já měla na začátku těhu 93 kg a na konci o 13 víc a jen 160 cm. Váha je po 4 měsících od porodu skoro stejná jak před těhu, těhotenství bylo naprosto v pořádku, dokonce jsem dělala věci, které dělají i hubení lidé :mrgreen: a porod byl normální bez komplikací :wink: .

• Citovat
  • Upravit
16136
8.6.11 16:31
Megii píše:
A ještě mi to nedá dodat, víte že jiné studie zase prokázaly že silnější ženy jsou mnohem více společenské a mají větší smysl pro humor :dance:

děkuji za pochvalu megii a s touto větou beze zbytku souhlasím :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.6.11 17:24
Megii píše:
Tak jestli čtu dobře tak název je XXL těhule, takže vy hubený tu svojí zkušeností těžko přispějete.
A jestli někdo nechápe jak se druhej na tuto váhu může dostat tak ti to napíšu! Jsou tlustý protože se maji dobře!!! :lol:

JInak Bibi a Lucienne moc vám to sekne! Já se svou váhou spokojená nejsem, ale rozhodně to nebudu řešit v těhu, jedinejch 9 měsíců kdy se člověk může najíst bez špatnýho svědomí!! :palec: Už se těším jak se po porodu trochu zhubnu a dostanu se zase do pohody, tím ale nemyslím nákých 60kg.

Z porodu bych se fakt nestresovala, mám hodně silných kamarádek a všechny odrodily uplně v pohodě, já měla KP tak sem si to neodzkoušela, možná ted to půjde.

A ještě mi to nedá dodat, víte že jiné studie zase prokázaly že silnější ženy jsou mnohem více společenské a mají větší smysl pro humor :dance:

Díky :oops: , :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
8.6.11 17:33
Megii Já se svou váhou spokojená nejsem, ale rozhodně to nebudu řešit v těhu, jedinejch 9 měsíců kdy se člověk může najíst bez špatnýho svědomí!!

Ach, děvčata, vy jste tak hloupá a zaostalá, svět se změnil, už nežijeme za Husáka. Toto tvrzení už dávno neplatí.
:kytka: :kytka:

Ale můžete se mi škodolibě smát, protože mně samotné ač bez nadváhy ten porod půjde velmi špatně, neb úzká pánev a velká krátkozrakost.

Já to ale s Vámi myslím dobře, s nadváhou se pracovat dá, zatímco s úzkou pánví a krátkozrakostí nikoliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky