Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, dekuji za tuto diskuzi!!! ani nevite, jak jste mne uklidnily!!! tehu jsem zjistila 27.5, takze hodne kratce, tak jako Zakladatelka
zacala jsem sportovat, upravila jidelnicek a ted je se vsim konec… tedy myslim s tim aktivnim sportovanim… mam 168cm a mam 99kg. kdyz jsem to cca pred tydnem zjistila, tak jsem se malem vyvratila… ale co! nebudu se prejidat, budu jist pravidelne a chodit s hafakem na prochazky a ono to nejak dopadne! ![]()
gratuluju mobi.
ja mam teda hrozny chute na sladky, to jsem předtim nikdy neměla, ale zatim mám o 2 kg míň než před těhu a jen tim že jím častěji ![]()
dekuji Luciene! takze se vlastne muzu tesit na to, ze diky tehu zhubnu, parada!!!
ja jsem prave mela velky problem se stravou - podnikam a tak na jidlo neni cas… ale ted uz je to jinak - kdyz mam hlad, tak mi neni OK, tak vim, ze musim alespon neco snist (jablko, BeBe susenky…) ![]()
mobi kazdy ma asi jiny metabolismus, ale pokud jsi jako ja jedla prvni jidlo v 1 a vecer ses nafutrovala po celodenim hladovění, a ted budes jist 5× denně, tak by se ti ta váha mela alespon zastavit ![]()
Ahoj zakladatelko, ahoj holky ![]()
ráda bych taky přispěla svou troškou do mlýna…
Před cca 14 dny jsem po roce snažení objevila na testu //. Radost ohromná
![]()
Ale pak mi to stejně jako zakladatelce začalo docházet… nejsem totiž taky žádný drobeček (a to jsem se vyjádřila velmi diplomaticky
)
První vážení mám sice ještě před sebou, ale snažím se jíst pravidelně. Pomáhá mi to i od nevolností. Naštěstí mám chutě spíš na maso, rybičky a podobné zvrhlosti ![]()
Na sladké vůbec… spíš mě z něj natahuje
Takže se snažím snídat, svačit, obědvat, svačit a večeřet s tím, že poslední jídlo mám tak kolem 18 hodiny a potom už nejím.
Před těhu jsem snídala kávu s cigaretou, obědvala kávu s cigaretou a večeřela všechno možné co jsem našla doma nejraději tak od 20 hod do půlnoci.
Takže u mě je nadváha způsobená špatným životním stylem a taky hodně jo-jo efektem z všemožných diet, které jsem za ty leta držela…
Teď jsem se na všechno dietování vykašlala… nasadila jsem pravidelnou stravu a pohyb - denně procházka se psem, 2 x týdně plavání a od ukončeného 3. měsíce se chystám 1 x týdně ještě na cvičení pro těhule… a uvidíme, nějak to dopadne… já teda doufám, že přiberu max. 10 kg… to že bych mohla v těhu i zhubnout, to mě hodně překvapilo a docela namotivovalo
![]()
Takže holky díky moc za tuto diskuzi
a z těch vyzáblejch kačen si nic nedělejte, ty si tady jen léčí svoje komplexy ![]()
ahoj míno! gratuluju ti
a přeju at si vahu držíš a moc nepřibereš, ono to tou pravidelnou stravou vážně jde
ja sem po zjisteni tehu kouřit přestala, tak sem se bala že přiberu hrozne, a zatim ticho po pěšině ![]()
Luci, díky moc… a díky za tvůj příspěvěk… motivovala jsi mě ![]()
taky jsem přestala kouřit… tak snad moc nepřiberu ![]()
lucienne píše:
ahoj míno! gratuluju tia přeju at si vahu držíš a moc nepřibereš, ono to tou pravidelnou stravou vážně jde
děkuju, tobě taky mooooc držím palce a přeju rychlý porod a zdravé miminko ![]()
PS: už víte co to bude?
lucienne píše:
moc ti držim palce. a hlavně at je mimi v poradku
díky míno. máme tip z 12 tt (ktery neberu nijak vazne) že kluk, ale na velkem ultrazvuku nechtel nic ukazat tak snad bude spolupracovat ted na tom 3d
a ty bys radeji holku nebo kluka nebo je to uplne jedno? ![]()
stydlín nebo stydlínka? na tom 3D to krásně uvidíte…viděla jsem 3D video kamoščiny malé a bylo to úžasné… taky si to necháme udělat
![]()
já hrozně moc chci holčičku ![]()
a co bys raději ty?
lucienne píše:
díky míno. máme tip z 12 tt (ktery neberu nijak vazne) že kluk, ale na velkem ultrazvuku nechtel nic ukazat tak snad bude spolupracovat ted na tom 3d![]()
a ty bys radeji holku nebo kluka nebo je to uplne jedno?
kluci jsou taky fajn a vždycky je lepší mít prvního kluka… starší brácha je super!
Už máš vybraný jména?
lucienne píše:
ja taky trosku radeji holcicku, ale asi to bude kluk
Lilien/Lukáš
jojo kluci jsou urcite fajn, když jsou starsi brachove ![]()
Krásné… Můj pubík je taky Luky… je to super jméno… dá se s ním skvěle pracovat… hlavně když jsem ho chtěla naštvat, když byl menší, tak jsem mu říkala Lukane tukane a podobně
![]()
Normálně mu říkám Luky… je to fakt nejhezčí jméno na kluka
a Lilien je taky moc krásné… takové romantické…
úplně vidím tu holčičku se zlatými vlásky a lokýnkami, jako andělíček ![]()
lucienne píše:
Lilien/Lukášjojo kluci jsou urcite fajn, když jsou starsi brachove