XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5256
8.6.11 22:05

ahoj holky, dekuji za tuto diskuzi!!! ani nevite, jak jste mne uklidnily!!! tehu jsem zjistila 27.5, takze hodne kratce, tak jako Zakladatelka :kytka: zacala jsem sportovat, upravila jidelnicek a ted je se vsim konec… tedy myslim s tim aktivnim sportovanim… mam 168cm a mam 99kg. kdyz jsem to cca pred tydnem zjistila, tak jsem se malem vyvratila… ale co! nebudu se prejidat, budu jist pravidelne a chodit s hafakem na prochazky a ono to nejak dopadne! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.6.11 22:29

gratuluju mobi. :kytka: ja mam teda hrozny chute na sladky, to jsem předtim nikdy neměla, ale zatim mám o 2 kg míň než před těhu a jen tim že jím častěji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
8.6.11 22:45

dekuji Luciene! takze se vlastne muzu tesit na to, ze diky tehu zhubnu, parada!!! :potlesk: ja jsem prave mela velky problem se stravou - podnikam a tak na jidlo neni cas… ale ted uz je to jinak - kdyz mam hlad, tak mi neni OK, tak vim, ze musim alespon neco snist (jablko, BeBe susenky…) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
8.6.11 22:50

mobi kazdy ma asi jiny metabolismus, ale pokud jsi jako ja jedla prvni jidlo v 1 a vecer ses nafutrovala po celodenim hladovění, a ted budes jist 5× denně, tak by se ti ta váha mela alespon zastavit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 07:48

Ahoj zakladatelko, ahoj holky :mavam:

ráda bych taky přispěla svou troškou do mlýna…
Před cca 14 dny jsem po roce snažení objevila na testu //. Radost ohromná :dance: :dance: :dance:
Ale pak mi to stejně jako zakladatelce začalo docházet… nejsem totiž taky žádný drobeček (a to jsem se vyjádřila velmi diplomaticky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
První vážení mám sice ještě před sebou, ale snažím se jíst pravidelně. Pomáhá mi to i od nevolností. Naštěstí mám chutě spíš na maso, rybičky a podobné zvrhlosti :mrgreen:
Na sladké vůbec… spíš mě z něj natahuje :poblion: Takže se snažím snídat, svačit, obědvat, svačit a večeřet s tím, že poslední jídlo mám tak kolem 18 hodiny a potom už nejím.
Před těhu jsem snídala kávu s cigaretou, obědvala kávu s cigaretou a večeřela všechno možné co jsem našla doma nejraději tak od 20 hod do půlnoci.
Takže u mě je nadváha způsobená špatným životním stylem a taky hodně jo-jo efektem z všemožných diet, které jsem za ty leta držela…
Teď jsem se na všechno dietování vykašlala… nasadila jsem pravidelnou stravu a pohyb - denně procházka se psem, 2 x týdně plavání a od ukončeného 3. měsíce se chystám 1 x týdně ještě na cvičení pro těhule… a uvidíme, nějak to dopadne… já teda doufám, že přiberu max. 10 kg… to že bych mohla v těhu i zhubnout, to mě hodně překvapilo a docela namotivovalo :hug: :palec:
Takže holky díky moc za tuto diskuzi :hug: a z těch vyzáblejch kačen si nic nedělejte, ty si tady jen léčí svoje komplexy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 07:52

ahoj míno! gratuluju ti :kytka: a přeju at si vahu držíš a moc nepřibereš, ono to tou pravidelnou stravou vážně jde :palec: ja sem po zjisteni tehu kouřit přestala, tak sem se bala že přiberu hrozne, a zatim ticho po pěšině :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 07:53

Luci, díky moc… a díky za tvůj příspěvěk… motivovala jsi mě :palec:
taky jsem přestala kouřit… tak snad moc nepřiberu :think:

lucienne píše:
ahoj míno! gratuluju ti :kytka: a přeju at si vahu držíš a moc nepřibereš, ono to tou pravidelnou stravou vážně jde :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 07:58

moc ti držim palce. a hlavně at je mimi v poradku  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 08:01

děkuju, tobě taky mooooc držím palce a přeju rychlý porod a zdravé miminko :andel:
PS: už víte co to bude?

lucienne píše:
moc ti držim palce. a hlavně at je mimi v poradku :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 08:23

díky míno. máme tip z 12 tt (ktery neberu nijak vazne) že kluk, ale na velkem ultrazvuku nechtel nic ukazat tak snad bude spolupracovat ted na tom 3d :palec: :dance: a ty bys radeji holku nebo kluka nebo je to uplne jedno? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 08:42

stydlín nebo stydlínka? na tom 3D to krásně uvidíte…viděla jsem 3D video kamoščiny malé a bylo to úžasné… taky si to necháme udělat :palec: :palec: :palec:

já hrozně moc chci holčičku :andel:
a co bys raději ty?

lucienne píše:
díky míno. máme tip z 12 tt (ktery neberu nijak vazne) že kluk, ale na velkem ultrazvuku nechtel nic ukazat tak snad bude spolupracovat ted na tom 3d :palec: :dance: a ty bys radeji holku nebo kluka nebo je to uplne jedno? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 12:46

ja taky trosku radeji holcicku, ale asi to bude kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 12:51

kluci jsou taky fajn a vždycky je lepší mít prvního kluka… starší brácha je super!
Už máš vybraný jména?

lucienne píše:
ja taky trosku radeji holcicku, ale asi to bude kluk :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 12:52

Lilien/Lukáš :mrgreen: jojo kluci jsou urcite fajn, když jsou starsi brachove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 12:58

Krásné… Můj pubík je taky Luky… je to super jméno… dá se s ním skvěle pracovat… hlavně když jsem ho chtěla naštvat, když byl menší, tak jsem mu říkala Lukane tukane a podobně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Normálně mu říkám Luky… je to fakt nejhezčí jméno na kluka
a Lilien je taky moc krásné… takové romantické… :andel: úplně vidím tu holčičku se zlatými vlásky a lokýnkami, jako andělíček :andel:

lucienne píše:
Lilien/Lukáš :mrgreen: jojo kluci jsou urcite fajn, když jsou starsi brachove :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí