XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
13.7.11 08:32

Mobi: úplně přesně vím, jak se cítíš. Já jsem začala zvracet v 6 týdnu a zvracela jsem až do 21 týdnu. První 2 měsíce cca 1-2× za hodinu, i v noci, byla jsem vyčerpaná, zhubla 13 kg (jaký paradox, musím být těhu, abych zhubla :think: ). 2 týdny jsem vůbec nic nedala do pusy a byla na kapačkách. Mám výhodu, že jsem gynekoložka, takže jsem se léčila doma, jinak bych byla ve špitále. Po 2 měsících jsem začala zvracet tak 5×denně, to jsem se vracela do práce, a pak po 1 měsíci jen 1×denně vždy večer. Torecan mi nepomáhal, nakonec jsem skončila u injekčního Deganu, který není moc v těhu dobrý, ale vzhlede k tomu, že mi šlo o život, tak na noc jsem si ho pichla, abych se alespoň vyspala. Nechci strašit, můj případ bych opravdu maligní zvracení jak z učebnice. Nedá se nic dělat, jenom vydržet. I já jsem manželovi říkala po 3 dnech, že to nedám a zvládla jsem to.

Lucko: máš krásné bříško. Na mně to pořád není moc vidět, všichni si myslí, že jsem jenom tlustá a to jsem trošku víc těhu než ty. :zed:

Jo a pokud by jste někdo měl blízko do Nemocnice Ostrov, máme taky krásné pokojíky na šestinedělí. Také max 3 maminky, TV, lednice, internet za jednorázový poplatek 100kč, na každém pokoji WC+sprcha a 4 nadstandardy, kde je jenom 1 mamča. Také porodnici máme po rekonstrukci. J8 budu rodit tady, protože jsem tam tvyklá na personál. Tak zatím papa, držím všem palce. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 08:33

dělám u zahraniční firmy ekonomickou a personální ředitelku.
Nebooooj, o mimi bude skvěle postaráno… mamča mi nastoupila v dubnu do předčasného důchodu a drahý si může taky práci přizpůsobit svému času, takže když budu v práci, tak s mimískem bude máma a nebo drahý…
Bohužel nejde, abych zůstala doma… máme velkou hypotéku, leasing na auto atd… však to znáš… a kdybychom čekali, až to splatíme, tak budu v přechodu… už i tak jsem na mimčo docela stará a fakt se to nedalo odkládat :nevim:

lucienne píše:
ooooooooou a co delas za praci? :( a kde budes mit mimco?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 08:50

arcan dekuji. :) je to akorat dobry strih satu, ktery to brisko zvyrazni a ostatni zase neni videt :dance: teda cetla jsem jak sis uzivala s tim zvracenim. to musela byt hruza. ja zvracela dvakrat celkove. míno tak to je fajn ze si to babicka tak zaridila. urcite se moc tesi vid :dance: my mame teda taky plno placeni, zatim se spoleham na manzela a uvidime jak to pujde. treba si najdu nejakou brigadku nebo zacnu prodavat obrazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.7.11 08:55

No my máme také hypotéku, takže se po mateřské musím alespoň částečně vrátit do nočních služeb. Už to vidím, odejdu odpoledne z domu, celou noc budu makat a pak od rána zase s malým. No nedá se nic dělat. Hypotéka se platit musí, manžel nevydělává tolik, abychom to zvládli pouze z 1 platu a při rodičáku to je hrůza. Bohužel rodiče mám na Slovensku a od manžela na moravě a já žiju u Karlových Varů, takže s hlídáním dost problém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 09:09

je to ted tezky no :( snad to nejak obstojne zvladnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 09:18

Luci, jasně, že se babi těší… je úplně posedlá… bude to její druhé vnouče po 17ti letech a asi i poslední, protože segra děti nechce… krom toho jsem když se mi pubík před sedmnácti lety narodil žila do jeho 3 let v zahraničí, takže si miminka moc neužila… tak se na to to doslova třepe :lol:

S těma hypotékama je to maso holky… ale tak někde bydlet musíme, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Arcano, to tě lituju, že nemáš babičky po ruce… já to znám, když jsem byla poprvé těhotná a narodil se pubík. Žila jsem v zahraničí, mamka byla daleko, tchýně nefunkční, byla jsem na všechno sama… byl to masakr… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 09:19

jo jo, rodičák je almužna… a i když drahý vydělává docela dobře, tak ten můj plat by nám fakt chyběl… a taky chceme mimískovi něco dopřát a něco našetřit, takže se to fakt nedá z jednoho platu… to by bylo fakt jen z ruky do huby a to se mi teď v mých 37ti letech fakt už nechce :think:

lucienne píše:
je to ted tezky no :( snad to nejak obstojne zvladnete :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 09:32

jee tak to se bábi vyřádí :) moje tchyne je ucitelka ve skolce takze pres prazdniny je celou dobu na chalupe. :palec: juuu už se moc tesim na Lili, pěkně mě tu okopává a ráno měla škytavku chudinka. jeste 2 mesice a kousíček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 09:35

to je krása Luci :srdce: :srdce: už se taky těším až mě (doufám, že Emmička) poprvé nakopne :srdce: :srdce: :srdce:

lucienne píše:
jee tak to se bábi vyřádí :) moje tchyne je ucitelka ve skolce takze pres prazdniny je celou dobu na chalupe. :palec: juuu už se moc tesim na Lili, pěkně mě tu okopává a ráno měla škytavku chudinka. jeste 2 mesice a kousíček :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 10:02

je to vazne krasny pocit. :) moc ti holcicku preju když už jednoho pubertaka doma mas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 10:31

já už ani napamatuju jaký to je pocit, když tě miminko nakopne… ale tak snad bude u nás všechno ok a za pár týdnů taky dostanu pěknej kopaneček :andel: :srdce:

Luci, děkuju… hrozně moc si přeju holčičku… a drahý taky… o babičce ani nemluvím :lol:

lucienne píše:
je to vazne krasny pocit. :) moc ti holcicku preju když už jednoho pubertaka doma mas :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 10:33

my si taky prali hodne holcicku, pak nam to bylo jedno, jen jsme to chteli vedet :D porad se schovavala mrška. no jsem zvedava jestli je ted na utz ve 30 tydnu neco nepřiroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 10:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak snad néééééé… budu ti držet palečky Luci :palec:
Holky tady říkaly, že při dobré konstalaci by to mohl dr. vidět už na NT screeningu… ten mám za 14 dní, tak jsem napjatá :think:

lucienne píše:
my si taky prali hodne holcicku, pak nam to bylo jedno, jen jsme to chteli vedet :D porad se schovavala mrška. no jsem zvedava jestli je ted na utz ve 30 tydnu neco nepřiroste :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 10:51

míno ja bych na ten tip z NT moc nedala. mne rekli na NT kluka a ve 20 nebylo nic videt a ve 27 jasna holcicka :mrgreen: takže rozhodne nejit ve 12tydnu nakupovat pouze modrou nebp ruzovou (ale ja to vydrzela pouze proto ze jsem stale doufala v holcicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.7.11 11:08

tak pokud by mi teď řekli kluka, tak jim stejně neuvěřím… a do porodu budu doufat, že se spletli a bude to ta holčička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale zvědavá jsem jako stará opice :think:

lucienne píše:
míno ja bych na ten tip z NT moc nedala. mne rekli na NT kluka a ve 20 nebylo nic videt a ve 27 jasna holcicka :mrgreen: takže rozhodne nejit ve 12tydnu nakupovat pouze modrou nebp ruzovou (ale ja to vydrzela pouze proto ze jsem stale doufala v holcicku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí