XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
13.7.11 15:41

Max je nádherné jméno… a bude to Maximilian nebo Max?

arcanobacterium píše:
Paji 500g ve 22 týdnu je v normě :-D (náš malý měl ve 23 týdnu 600g, pak ve 29t 1240g). Po sonu ve 30-32 týdnu se dá přibližně vypočítat porodní váha, takže já to budu vědet za týden. Malý se bude jmenovat Max. Vybírali jsme hodně dlouho a toto jméno se líbilo všem v rodině, tak už mu zůstalo. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.7.11 18:09

ahoj pajo! vitam te :palec: na vychrtly barbiny co nemaji nic jineho cim se chlubit nez postavu hod bobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.7.11 19:58

Míno, bude to Max. Dnes jsem celý den uklízela a jsem úplně zničená. Do toho to vedro. Zatím nemám oteklé nohy, ale ono to přijde.
Pajo, také gratuluji ke chlapečkovi. :potlesk:
Tak holky, všem přeji hezký večer a Hezké sny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.7.11 20:32

Ahojky všem těhulkám. My jsem po 2screeningu, máme skoro 2kg, ale pořád nevíme co čekáme…mimínek se schovává a nožky má do tureckýho sedu :nevim: , tak se asi necháme překvapit. Neni to tedy tím, že by nebylo dobře vidět, ale že mrnous dělá gymnastiku :wink: . Závidím Vám hoklky mateřskou..já jsem bohuel dopadla tak, že jsem otěhotněla a zkončila v práci, tím pádem jsem na úřadu práce a celou dobu vše táhne můj přítel. Po porodu mě čekají 4roka doma a podpora 4000,§katastrofa:( Tak se opaatrujte v tomhle teple a dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajalena
14.7.11 07:51

Max je hezké jméno :-) Jedna kolegyňka z předporodního kurzu taky čeká chlapečka a mají pro něj připravené jméno Max. My se s manželem už kdysi dohodli, že jméno pro kluka vybere on, takže zatím jméno nemáme :think: Ale vypadá to na něco tradičnějšího, možná rodinného :-P

Hanysek1 - Tak to čekáte malého/malou gymansta/ku :-D To s tou podporou mě mrzí, je to bída, tenhle systém. Měla jsi hned po odchodu z práce do 7 dnů nastoupit na nemocenskou (rizikové těhotenství),měla bys po celou dobu těhotenství aspoň nějaký příjem, a myslím, že by se ti pak mateřská vypočítávala z posledního zaměstnání… Každopádně vám držím palce, abyste to s přítelem zvládali, hlavně aby mimčo bylo v pořádku :-)

• Citovat
  • Upravit
20807
14.7.11 07:57
Max je nádherný jméno… taky je u nás mezi horkými favority… i když my určitě budeme mít tu vytouženou holčičku :pankac: :pankac: :pankac:
arcanobacterium píše:
Míno, bude to Max. Dnes jsem celý den uklízela a jsem úplně zničená. Do toho to vedro. Zatím nemám oteklé nohy, ale ono to přijde.
Pajo, také gratuluji ke chlapečkovi. :potlesk:
Tak holky, všem přeji hezký večer a Hezké sny. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
14.7.11 08:06

ahoj holky, omlouvám se že vám sem lezu :oops: :kytka: jen jsem se chtěla zeptat - jsem taky totiž XXL těhule :andel: :mrgreen: momentálně konec 14tt, a zajímalo by mě od kdy a kolik jste začaly přibírat na váze…já mám furt svoji výchozí váhu, někdy o kilo nebo dvě míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.7.11 08:10

hanysku at ti privydelek vyjde :palec: loka ja jsem 30tt a jeste jsem nepribrala :dance: tak ti preju at je prirustek co nejmensi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
14.7.11 08:12

lucienne je to je nádhera, no upřímě doufám že se vypní takové to pravdilo že když se v těhu silná holka nepřejídá že většinou přibere minimum a nebo nic, to by bylo úžasný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.7.11 08:15

ale ja vazim vazne hodne :( 110 kg, takže to by byla ostuda kdybych jeste pribrala treba 15 kg. mela bych se podle tabulek vejit do tech 7. to bych na sebe byla hrda. :) mimochodem jim mnohem casteji než dříve, coz je asi dobre, ale zachutnalo mi sladke :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.7.11 08:23

taky v to doufám… snad to klapne… zatím mám mínus 2 kila a to nezvracím a jím pravidelně. Občas si dám i zmrzku :oops:

loka píše:
lucienne je to je nádhera, no upřímě doufám že se vypní takové to pravdilo že když se v těhu silná holka nepřejídá že většinou přibere minimum a nebo nic, to by bylo úžasný :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.7.11 08:29

Ahoj holčiny
koukám, že se to tu zase rozjelo. Já jsem v 10. tt a zatím se mi teda podařilo nic nepřibrat. Podle toho, jak mi ale vylízá břicho, vypadám tak na 5.měsíc. Taky se držím toho, že snad přiberu co nejmíň. V minulém těhu jsem odcházela z porodnice s původní váhou.
Míno onehdy se po Tobě už sháněly holky na únoru, ale je možné, že jsi se tam už vyskytla, nemám čas dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.7.11 08:35

Ahoj Hanulko,
to jsem ráda, že tě vidím… taky mám pupčák jako v šestým :mrgreen: :mrgreen: ale naštěstí na váhu jsem nepřibrala, dokonce mám mínus dvě kilečka… tak doufám, že ani nepřiberu…
Na únor se mi nějak nechce… je tam moc holek a je to takové neosobní… krom toho mě tam některé děsně štvou, jak se sypou z každého prdu (s prominutím)… děsně mě nebaví číst koho kde píchlo a jak se z toho sype… jsou tam většinou mladý pipky a já jsem asi na jejich „oduševnělé“ diskuze příliš stará.
Ale tebe ráda vidím :hug: stejně tak jako třeba Mobifilinku… ta je taky fajn baba :palec:

Hanule79 píše:
Ahoj holčiny
koukám, že se to tu zase rozjelo. Já jsem v 10. tt a zatím se mi teda podařilo nic nepřibrat. Podle toho, jak mi ale vylízá břicho, vypadám tak na 5.měsíc. Taky se držím toho, že snad přiberu co nejmíň. V minulém těhu jsem odcházela z porodnice s původní váhou.
Míno onehdy se po Tobě už sháněly holky na únoru, ale je možné, že jsi se tam už vyskytla, nemám čas dočítat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
14.7.11 08:44

Ahoj Loka
Já už jsem tady psala, že jsem otěhotněla na 116kg (to jsem se právě s vervou pustila do hubnutí). Od 6-cca 21 týdne jsem zvracela (2 měsíce opravdu strašně 20-30×denně) a zhubla jsem 13kg. Momentálně jsem ve 32 týdnu a mám pořád 1-2kg minus, tak uvidime. Nebývá bohužel pravidlem, že XXL maminky naberou méně, ale pokud nebudeš cíleně mlsat a budeš jíst normálně, tak se to dá zvládnout. Porod nebývá problém, ale pokud má někdo nad 130kg (už jsem se setkala v praxi i s mnohem větší mamčou), tak může mít problém najít porodnici, kde porodí. Jedná se o to, že standardně mašiny na anestesii jsou do 130kg a porodnice nechtějí riskovat, že pokud by došlo k císaři, nebude mašina stačit a nekomu se ublíží.
Jinak gratuluji k těhotenství a přeji jen to nej. :kytka:
Míno: Max byla moje druhá volba. Chtěla jsem Olivera, ale manželovi se to nelíbilo.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
14.7.11 09:14

tak u Olivera bych měla strach, že mu budou říkat děcka Oline… to bych asi nedala… ale Max je super :palec: :palec: :palec:

arcanobacterium píše:
Ahoj Loka
Já už jsem tady psala, že jsem otěhotněla na 116kg (to jsem se právě s vervou pustila do hubnutí). Od 6-cca 21 týdne jsem zvracela (2 měsíce opravdu strašně 20-30×denně) a zhubla jsem 13kg. Momentálně jsem ve 32 týdnu a mám pořád 1-2kg minus, tak uvidime. Nebývá bohužel pravidlem, že XXL maminky naberou méně, ale pokud nebudeš cíleně mlsat a budeš jíst normálně, tak se to dá zvládnout. Porod nebývá problém, ale pokud má někdo nad 130kg (už jsem se setkala v praxi i s mnohem větší mamčou), tak může mít problém najít porodnici, kde porodí. Jedná se o to, že standardně mašiny na anestesii jsou do 130kg a porodnice nechtějí riskovat, že pokud by došlo k císaři, nebude mašina stačit a nekomu se ublíží.
Jinak gratuluji k těhotenství a přeji jen to nej. :kytka:
Míno: Max byla moje druhá volba. Chtěla jsem Olivera, ale manželovi se to nelíbilo. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí