XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
13.6.11 15:39

no já to mám cca od soboty… jinak teda, až na příšernou únavu a občasné pobolívání břicha žádné jiné příznaky nemám…
jéééé Luci, koukám, že už za 7 dní se dozvíte co to bude! Už se ti to krátí! :dance:

lucienne píše:
tak to mas docela brzy míno, mně to začlo až v 9 tt takova mensi kocovinka, zvracela jsem celkově jednou a jen kvuli tomu že jsem se rano nenajedla… tak ti přeju at to prožíváš co nejlépe. pro mě je to vážně zatím nejkrásnější období :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
13.6.11 15:41

jojo doufam že se už ukáže zlobítko. a v metříku mam fotky ze 3d ve 13 tt a neprijde mi že by to bylo nějak špatně vidět :nevim: takže zatim s tlouskou fakt zadne komplikace. zitra jdu na test na cukrovku a to se teda netesim :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.6.11 16:03

jde vidět krásně :potlesk: :potlesk: :potlesk:
test na cukrovku je prej děsně hnusnej… :poblion: já si to nedokážu představit, že to vypiju… co jsem těhu mám problém pozřít sladké… :poblion: :poblion: :poblion:

lucienne píše:
jojo doufam že se už ukáže zlobítko. a v metříku mam fotky ze 3d ve 13 tt a neprijde mi že by to bylo nějak špatně vidět :nevim: takže zatim s tlouskou fakt zadne komplikace. zitra jdu na test na cukrovku a to se teda netesim :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.6.11 16:06
mobifilinka píše:
No minimalne my tri :hug: zitra jdu na prvni kontrolu a desim se vazeni!!! to hlavne kvuli tomu, ze kdyz jsem se v dubnu hlasila k novemu mudr. tak jsem nahlasila 87kg v dobre vire, protoze to byla posledni vaha, kterou jsem si byla jista - a rikala jsem si, jak jsem uprimna (doma mi ve vaze dosly baterky a nejak jsem nepospichala s koupi novych) no a ted kdyz jsem si rekla, ze se zacnu vazit a merit, tak jsem zjistila, ze mam o krasnych 10kg vic!!! to jsem to pekne zmastila a ted nevim co mu zitra rict :oops:

hihi, ledovým klidem se tomu podivíš a řekneš to na sestru, že to blbě zapsala :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
13.6.11 16:14

teda holky, ted se citim fakt strasne! teda ne kvuli :poblion: , ktere me trapi od patku, ale kvuli tomu „lhani“. fuj, to je hnusny - ale ja jsem to fakt neudelala schvalne, proste jsem jen rekla co jsem naposled vedela a to jsem si rikala, jak jsem sikovna, ze jsem se tak krasne priznala… ty jo… ja mam fakt spatny svedomi!!! :roll: mno zitra jsem na sebe zvedava - jak tam budu blekotat kde jsem k tomu vlastne prisla, ted vypadam jak nejaka lharka :zed: skvely :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
13.6.11 16:17
burgundy píše:
mobifilinka píše:
No minimalne my tri :hug: zitra jdu na prvni kontrolu a desim se vazeni!!! to hlavne kvuli tomu, ze kdyz jsem se v dubnu hlasila k novemu mudr. tak jsem nahlasila 87kg v dobre vire, protoze to byla posledni vaha, kterou jsem si byla jista - a rikala jsem si, jak jsem uprimna (doma mi ve vaze dosly baterky a nejak jsem nepospichala s koupi novych) no a ted kdyz jsem si rekla, ze se zacnu vazit a merit, tak jsem zjistila, ze mam o krasnych 10kg vic!!! to jsem to pekne zmastila a ted nevim co mu zitra rict :oops:
hihi, ledovým klidem se tomu podivíš a řekneš to na sestru, že to blbě zapsala :palec: :mrgreen:

Tak toto me fakt nenapadlo! :hug: je fakt, ze je pani uz trosku postarsi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.6.11 16:20

a máš to vyřešené :kytka: :jazyk:
Tak ať KO dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
14.6.11 13:38

Ahoj holky
Tak ted mam chvilku-maly spi,tak mužu neco napsat o sobe
mam 2,5leteho capartika čertika a čekame dalšiho kluka,jsem 20.tyden-troškubyli problemy,tak snad už je to vše v pořadku,ješte velky ultr,a už pomalu začnu vše shanet,ja totiž skoro nic nemam. :roll: :think: :-?
Vždycky sem bojovala s menši nadvahou..meřim 163cm a když sem važila 64 kg,tak spokojenost nejvetši!!!po porodu sem nabehla na 74kg i pak na 82.. 8-o :roll: takže dietka..jenže mi začaly problemy s jatry a slinivkou,takže jo dietka,ale jist zdrave veci a v menšich porcich,takže mi tech 74kg zustalo,už sem chtela na jaro nabehnout na Kořinkovou..a našla sem na testiku // :-) takže ted nic..ted mam 82kg..ale vim že rodit určite pujdu s 95 kg najisto!!!a jentak neshodim!!!i ted vypadam spiš jako tlusta,než tehotna-a to břicho mam teda paradne obrovsky!!!
8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
14.6.11 16:45

ahoj holky! takze nakonec k vazeni vubec nedoslo a po vstupu do ordinace jsem si na to ani nevzpomnela! za 14 dni kontrola a vyzvednu si tehu prukazku, tak tam me to ceka!!! ale jsem z te dnesni kontroly tak nadsena (videla a slysela jsem :srdce: ) ze je mi to uplne jedno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.6.11 16:53

nadko to neni vubec zadna hruza, ale držim ti palce at jsi s vahou spokojena :) mobi gratuluju ti k srdíčku :palec: to jsi ho slyšela docela brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6265
15.6.11 08:43

ahoj děvčátka jdu vás pozdravit :mavam:

no já když poprvé hlásila váhu do těhu prukajdy tak jsem se taky styděla a řekla to tak potichu že sestra neslyšela tak jsme to musel znova říci nahlas :oops: :oops:
přístí týden jdu taky na kontrolu tak se sanžím aby ten váhový rust byl stále co nejmenší a nejlépe stejný :mrgreen:
jinak si taky ještě moc těhotně nepřijdu špíše tlustě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.6.11 08:44

tak ja byla včera na kontrole a mam stejne jako pred tehu. takze pro mě dost uspech na 26tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.6.11 08:46

Mě to čeká za 14 dní… to bude mazec :oops:

Liba12 píše:
ahoj děvčátka jdu vás pozdravit :mavam:no já když poprvé hlásila váhu do těhu prukajdy tak jsem se taky styděla a řekla to tak potichu že sestra neslyšela tak jsme to musel znova říci nahlas :oops: :oops:
přístí týden jdu taky na kontrolu tak se sanžím aby ten váhový rust byl stále co nejmenší a nejlépe stejný :mrgreen:
jinak si taky ještě moc těhotně nepřijdu špíše tlustě :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6265
15.6.11 10:40
lucienne píše:
tak ja byla včera na kontrole a mam stejne jako pred tehu. takze pro mě dost uspech na 26tt :dance:

jeeeee tak to ti moc závidím já mám nahoře 3-4 kg :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
15.6.11 10:46

to neni tak hrozne libo :) mne to taky ted uz pujde nahoru. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...