Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no já to mám cca od soboty… jinak teda, až na příšernou únavu a občasné pobolívání břicha žádné jiné příznaky nemám…
jéééé Luci, koukám, že už za 7 dní se dozvíte co to bude! Už se ti to krátí! ![]()
lucienne píše:
tak to mas docela brzy míno, mně to začlo až v 9 tt takova mensi kocovinka, zvracela jsem celkově jednou a jen kvuli tomu že jsem se rano nenajedla… tak ti přeju at to prožíváš co nejlépe. pro mě je to vážně zatím nejkrásnější období
jojo doufam že se už ukáže zlobítko. a v metříku mam fotky ze 3d ve 13 tt a neprijde mi že by to bylo nějak špatně vidět
takže zatim s tlouskou fakt zadne komplikace. zitra jdu na test na cukrovku a to se teda netesim ![]()
jde vidět krásně
![]()
test na cukrovku je prej děsně hnusnej…
já si to nedokážu představit, že to vypiju… co jsem těhu mám problém pozřít sladké…
![]()
lucienne píše:
jojo doufam že se už ukáže zlobítko. a v metříku mam fotky ze 3d ve 13 tt a neprijde mi že by to bylo nějak špatně viděttakže zatim s tlouskou fakt zadne komplikace. zitra jdu na test na cukrovku a to se teda netesim
mobifilinka píše:
No minimalne my trizitra jdu na prvni kontrolu a desim se vazeni!!! to hlavne kvuli tomu, ze kdyz jsem se v dubnu hlasila k novemu mudr. tak jsem nahlasila 87kg v dobre vire, protoze to byla posledni vaha, kterou jsem si byla jista - a rikala jsem si, jak jsem uprimna (doma mi ve vaze dosly baterky a nejak jsem nepospichala s koupi novych) no a ted kdyz jsem si rekla, ze se zacnu vazit a merit, tak jsem zjistila, ze mam o krasnych 10kg vic!!! to jsem to pekne zmastila a ted nevim co mu zitra rict
hihi, ledovým klidem se tomu podivíš a řekneš to na sestru, že to blbě zapsala
![]()
teda holky, ted se citim fakt strasne! teda ne kvuli
, ktere me trapi od patku, ale kvuli tomu „lhani“. fuj, to je hnusny - ale ja jsem to fakt neudelala schvalne, proste jsem jen rekla co jsem naposled vedela a to jsem si rikala, jak jsem sikovna, ze jsem se tak krasne priznala… ty jo… ja mam fakt spatny svedomi!!!
mno zitra jsem na sebe zvedava - jak tam budu blekotat kde jsem k tomu vlastne prisla, ted vypadam jak nejaka lharka
skvely ![]()
burgundy píše:mobifilinka píše:hihi, ledovým klidem se tomu podivíš a řekneš to na sestru, že to blbě zapsala
No minimalne my trizitra jdu na prvni kontrolu a desim se vazeni!!! to hlavne kvuli tomu, ze kdyz jsem se v dubnu hlasila k novemu mudr. tak jsem nahlasila 87kg v dobre vire, protoze to byla posledni vaha, kterou jsem si byla jista - a rikala jsem si, jak jsem uprimna (doma mi ve vaze dosly baterky a nejak jsem nepospichala s koupi novych) no a ted kdyz jsem si rekla, ze se zacnu vazit a merit, tak jsem zjistila, ze mam o krasnych 10kg vic!!! to jsem to pekne zmastila a ted nevim co mu zitra rict
![]()
Tak toto me fakt nenapadlo!
je fakt, ze je pani uz trosku postarsi… ![]()
Ahoj holky
Tak ted mam chvilku-maly spi,tak mužu neco napsat o sobe
mam 2,5leteho capartika čertika a čekame dalšiho kluka,jsem 20.tyden-troškubyli problemy,tak snad už je to vše v pořadku,ješte velky ultr,a už pomalu začnu vše shanet,ja totiž skoro nic nemam.
![]()
Vždycky sem bojovala s menši nadvahou..meřim 163cm a když sem važila 64 kg,tak spokojenost nejvetši!!!po porodu sem nabehla na 74kg i pak na 82..
takže dietka..jenže mi začaly problemy s jatry a slinivkou,takže jo dietka,ale jist zdrave veci a v menšich porcich,takže mi tech 74kg zustalo,už sem chtela na jaro nabehnout na Kořinkovou..a našla sem na testiku //
takže ted nic..ted mam 82kg..ale vim že rodit určite pujdu s 95 kg najisto!!!a jentak neshodim!!!i ted vypadam spiš jako tlusta,než tehotna-a to břicho mam teda paradne obrovsky!!!
![]()
ahoj holky! takze nakonec k vazeni vubec nedoslo a po vstupu do ordinace jsem si na to ani nevzpomnela! za 14 dni kontrola a vyzvednu si tehu prukazku, tak tam me to ceka!!! ale jsem z te dnesni kontroly tak nadsena (videla a slysela jsem
) ze je mi to uplne jedno
![]()
nadko to neni vubec zadna hruza, ale držim ti palce at jsi s vahou spokojena
mobi gratuluju ti k srdíčku
to jsi ho slyšela docela brzy ![]()
ahoj děvčátka jdu vás pozdravit ![]()
no já když poprvé hlásila váhu do těhu prukajdy tak jsem se taky styděla a řekla to tak potichu že sestra neslyšela tak jsme to musel znova říci nahlas
![]()
přístí týden jdu taky na kontrolu tak se sanžím aby ten váhový rust byl stále co nejmenší a nejlépe stejný ![]()
jinak si taky ještě moc těhotně nepřijdu špíše tlustě
![]()
tak ja byla včera na kontrole a mam stejne jako pred tehu. takze pro mě dost uspech na 26tt ![]()
Mě to čeká za 14 dní… to bude mazec ![]()
Liba12 píše:
ahoj děvčátka jdu vás pozdravitno já když poprvé hlásila váhu do těhu prukajdy tak jsem se taky styděla a řekla to tak potichu že sestra neslyšela tak jsme to musel znova říci nahlas
![]()
přístí týden jdu taky na kontrolu tak se sanžím aby ten váhový rust byl stále co nejmenší a nejlépe stejný
jinak si taky ještě moc těhotně nepřijdu špíše tlustě![]()
lucienne píše:
tak ja byla včera na kontrole a mam stejne jako pred tehu. takze pro mě dost uspech na 26tt
jeeeee tak to ti moc závidím já mám nahoře 3-4 kg
![]()