XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
9.6.11 13:27

lukan tukan to me pobavilo :mrgreen: holcicka blondynka asi nebude (to by se manžel divil) ale kudrnka by to mohla být :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 13:34

No já mám kámošku brunetku, manžel černovlasej, oba hnědoocí a malá je modrooká blondýnka… ale tátu nezapře (teda až na ty vlasy a oči)

lucienne píše:
lukan tukan to me pobavilo :mrgreen: holcicka blondynka asi nebude (to by se manžel divil) ale kudrnka by to mohla být :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.6.11 13:40

to by me asi zavrazdil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.6.11 13:48
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lucienne píše:
to by me asi zavrazdil :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
10.6.11 12:11

ahoj holky, zdravim vas pri patku! :mavam: tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole :pankac: asi to fakt bude tou pravidelnou stravou, protoze jinak si to vysvetlit neumim! dneska jsem byla poprve :poblion: a zrovna 3×!!! teeeeda, to nam to pekne zacina! :zed: holky, preji krasny vikend!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.6.11 12:13

gratuluju k ubytku mobi. :) a at je ti lepe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.6.11 12:18

Mobi gratulace veliká k úbytku :dance:
Já se teda na váhu vlézt neodvažuju, ale dle kalhot mi spadl pupek… asi fakt pravidelná strava :dance:

mobifilinka píše:
ahoj holky, zdravim vas pri patku! :mavam: tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole :pankac: asi to fakt bude tou pravidelnou stravou, protoze jinak si to vysvetlit neumim! dneska jsem byla poprve :poblion: a zrovna 3×!!! teeeeda, to nam to pekne zacina! :zed: holky, preji krasny vikend!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.6.11 12:19

a koukám, že jsme // našly ve stejný den!!! :dance: :dance: :dance:

mobifilinka píše:
ahoj holky, zdravim vas pri patku! :mavam: tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole :pankac: asi to fakt bude tou pravidelnou stravou, protoze jinak si to vysvetlit neumim! dneska jsem byla poprve :poblion: a zrovna 3×!!! teeeeda, to nam to pekne zacina! :zed: holky, preji krasny vikend!!! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
10.6.11 13:02

Mino dekuji! ono to fakticky potesi :dance: jak se tak divam, tak tvuj mimisek je o 3 dny starsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6265
10.6.11 13:46

ahoj zakladatelko a holky :mavam:
taky k této diskuzi něco přidám :mrgreen:
já a muj celý život se točí kolem diet vždy se mi podařilo zhubnout pak zase nabrat a pořád dokola… mám doma šanon o dietách a mohla bych i přednášet :mrgreen:
celkem se mi dařilo držet váhu cca 65 - 70 při 160 cm ( v rodině u nás jsou snad všichni prostě pěkný) nebyla jsme hubená ale ani nějak tlustá -no a před 2,5 lety jsem se rozhodla skoncovat s kouřením - no a to jelo ze 70 kg jsem přibrala cca 15 kg asi na 85 kg bylo to pro mě taky strašné… tak jsem si řekla že zase opráším ty svoje šanony a 8-o pustít se do diety - od nového roku - takže zase jako předtím 5×denně málo cvičení atd zhubla jsem cca 5 kg..... no ale když to člověk nejméně čeká tak jsem 7/3 našla // a bylo po dietě a cvičení takže jsem se rozhodla ne že to přestanu řešit ale budu se snažit jíst normálně ale ne dietit - nyní mám nahoře 3,5 kg také se bojím kolik přiberu ale rohodně nehodlám být 9 měsíců zhroucená že jsem tlustá - však až ty naše prcky budeme mít v náručí lítat okolo nich v noci nespat trošku zase dietku tak to určitě zase půjde dolů…když už to šlo dřívě tak to musí pak jít taky :palec:
ono kritizovat umí každý ale třeba znám holky co byly jako lunt ale pro to aby otěhotněly musely do sebe rvát mraky hormonů atd a nabraly třeba 15 kg v těhu dalších 15 a co 8-o hlavně že dočkali toho vytouženého uzlíčku. Takže závěrem buďte v pohodě a rádi že máme malý zázrak na cestě a kila budeme řešit až bude prcek venku to pak bude moooooooooooře času :pankac:

Příspěvek upraven 10.06.11 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.6.11 13:54

libo gratuluju ti! pises to spravne, hlavne se nestresovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6265
10.6.11 13:58
lucienne píše:
libo gratuluju ti! pises to spravne, hlavne se nestresovat :palec:

Luci je to jak v životě přece nemáme hnedle všechno najednou co si přejeme 8-o : čekat mimčo a být jak lunt … prostě vše postupně nejdříve krásné zdravé mimčo a pak v pořádku nežrat hejbat se a něco ze sebou dělat ale ted rozhodně ne ted si to budeme užívat :palec: a budeme v klidu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
10.6.11 15:15

Liba libi se mi tvuj nadhled… jen tak dal! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6265
10.6.11 15:47
mobifilinka píše:
Liba libi se mi tvuj nadhled… jen tak dal! :palec:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
13.6.11 14:41

Mino a Mobifitinko: Tak to jsem ráda, že na Únorňátkách nebudu sama jediná s větší váhou.
Dost se děsím toho, co mi doktoři řeknou.
První těhu jsem začínala na 87 kg a dostala jsem se na 98 kg. Z porodnice jsem odcházela téměř na původní váze. Bohužel díky pobytu doma, nedostatku pohybu a nejspíš i rodové dispozici jsem se teď dostala zase na váhu 98 a to je tentokrát výchozí.
Minule mi nikdo nic neřekl a bylo to v pohodě. To jsem na tom ale při svojí výšce 180 cm nebyla tak zle. Tentokrát to búde horší.
V porodnici jsem jen zaslechla, jak se jedna PA rozčiluje nad pacientkou, že musí celou dobu na monitoru ležet, protože přes ty špeky nejde monitor natočit - tak toho se bojím nejvíc.
Co se týče případné nutnosti císaře, tak absolutně nechápu, co na tom je ke strašení. Já ho zažila, a můžu říct, že po hodinách nepostupujícího vyvolávaného porodu to bylo vysvobození a příště bych to všechno před ním raději přeskočila. Císař byl absolutně v pohodě - 16 hodin po něm jsem normálně přijímala návštěvy na chodbě a za 24 hodin jsem měla malého u sebe nastálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí