Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lukan tukan to me pobavilo
holcicka blondynka asi nebude (to by se manžel divil) ale kudrnka by to mohla být ![]()
No já mám kámošku brunetku, manžel černovlasej, oba hnědoocí a malá je modrooká blondýnka… ale tátu nezapře (teda až na ty vlasy a oči)
lucienne píše:
lukan tukan to me pobaviloholcicka blondynka asi nebude (to by se manžel divil) ale kudrnka by to mohla být
ahoj holky, zdravim vas pri patku!
tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole
asi to fakt bude tou pravidelnou stravou, protoze jinak si to vysvetlit neumim! dneska jsem byla poprve
a zrovna 3×!!! teeeeda, to nam to pekne zacina!
holky, preji krasny vikend!!! ![]()
Mobi gratulace veliká k úbytku ![]()
Já se teda na váhu vlézt neodvažuju, ale dle kalhot mi spadl pupek… asi fakt pravidelná strava ![]()
mobifilinka píše:
ahoj holky, zdravim vas pri patku!tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole
asi to fakt bude tou pravidelnou stravou, protoze jinak si to vysvetlit neumim! dneska jsem byla poprve
holky, preji krasny vikend!!!
a koukám, že jsme // našly ve stejný den!!!
![]()
mobifilinka píše:
ahoj holky, zdravim vas pri patku!tak ackoliv nevim jak jsem to udelala, mam 2 kg dole
holky, preji krasny vikend!!!
Mino dekuji! ono to fakticky potesi
jak se tak divam, tak tvuj mimisek je o 3 dny starsi ![]()
ahoj zakladatelko a holky ![]()
taky k této diskuzi něco přidám ![]()
já a muj celý život se točí kolem diet vždy se mi podařilo zhubnout pak zase nabrat a pořád dokola… mám doma šanon o dietách a mohla bych i přednášet ![]()
celkem se mi dařilo držet váhu cca 65 - 70 při 160 cm ( v rodině u nás jsou snad všichni prostě pěkný) nebyla jsme hubená ale ani nějak tlustá -no a před 2,5 lety jsem se rozhodla skoncovat s kouřením - no a to jelo ze 70 kg jsem přibrala cca 15 kg asi na 85 kg bylo to pro mě taky strašné… tak jsem si řekla že zase opráším ty svoje šanony a
pustít se do diety - od nového roku - takže zase jako předtím 5×denně málo cvičení atd zhubla jsem cca 5 kg..... no ale když to člověk nejméně čeká tak jsem 7/3 našla // a bylo po dietě a cvičení takže jsem se rozhodla ne že to přestanu řešit ale budu se snažit jíst normálně ale ne dietit - nyní mám nahoře 3,5 kg také se bojím kolik přiberu ale rohodně nehodlám být 9 měsíců zhroucená že jsem tlustá - však až ty naše prcky budeme mít v náručí lítat okolo nich v noci nespat trošku zase dietku tak to určitě zase půjde dolů…když už to šlo dřívě tak to musí pak jít taky ![]()
ono kritizovat umí každý ale třeba znám holky co byly jako lunt ale pro to aby otěhotněly musely do sebe rvát mraky hormonů atd a nabraly třeba 15 kg v těhu dalších 15 a co
hlavně že dočkali toho vytouženého uzlíčku. Takže závěrem buďte v pohodě a rádi že máme malý zázrak na cestě a kila budeme řešit až bude prcek venku to pak bude moooooooooooře času ![]()
Příspěvek upraven 10.06.11 v 15:44
lucienne píše:
libo gratuluju ti! pises to spravne, hlavne se nestresovat
Luci je to jak v životě přece nemáme hnedle všechno najednou co si přejeme
: čekat mimčo a být jak lunt … prostě vše postupně nejdříve krásné zdravé mimčo a pak v pořádku nežrat hejbat se a něco ze sebou dělat ale ted rozhodně ne ted si to budeme užívat
a budeme v klidu ![]()
mobifilinka píše:
Liba libi se mi tvuj nadhled… jen tak dal!
Mino a Mobifitinko: Tak to jsem ráda, že na Únorňátkách nebudu sama jediná s větší váhou.
Dost se děsím toho, co mi doktoři řeknou.
První těhu jsem začínala na 87 kg a dostala jsem se na 98 kg. Z porodnice jsem odcházela téměř na původní váze. Bohužel díky pobytu doma, nedostatku pohybu a nejspíš i rodové dispozici jsem se teď dostala zase na váhu 98 a to je tentokrát výchozí.
Minule mi nikdo nic neřekl a bylo to v pohodě. To jsem na tom ale při svojí výšce 180 cm nebyla tak zle. Tentokrát to búde horší.
V porodnici jsem jen zaslechla, jak se jedna PA rozčiluje nad pacientkou, že musí celou dobu na monitoru ležet, protože přes ty špeky nejde monitor natočit - tak toho se bojím nejvíc.
Co se týče případné nutnosti císaře, tak absolutně nechápu, co na tom je ke strašení. Já ho zažila, a můžu říct, že po hodinách nepostupujícího vyvolávaného porodu to bylo vysvobození a příště bych to všechno před ním raději přeskočila. Císař byl absolutně v pohodě - 16 hodin po něm jsem normálně přijímala návštěvy na chodbě a za 24 hodin jsem měla malého u sebe nastálo.