Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy, jsem v 29ýdnu, mám kolem 120kg a jsem štastná. samozřejmě, že doktoři si komentář neodpustí, ale to i kdybych měla jen zlomený kotník
natohle jsou pitomí!! těhotenství zvládám v pohodě, přibrala sjem asi jen 5kg, takže dobrý, zatim. Chodim na plavání pro těhu a snažím se jen neležet, což ani nejde. Takže nervy strano, to neni dobré pro miminko. Jediné co mě mrzí, že nevíme pohlaví, miminko je sice vidět, ale nenatočí se aby bylo vidět. Ze začátku Ti budou řikat, že je špatná viditeknost abla bla bla, ale nato kašli, ono se ukáže až bude chtít. Máme krásnou fotku ze 4D a video, takže to jde i nám XXL
Jste některá z KLadna? Užívejte si těhulkování ![]()
ahoj hanýsku a gratuluju mooooooc ![]()
Hanysek1 píše:
Ahoj maminy, jsem v 29ýdnu, mám kolem 120kg a jsem štastná. samozřejmě, že doktoři si komentář neodpustí, ale to i kdybych měla jen zlomený kotníknatohle jsou pitomí!! těhotenství zvládám v pohodě, přibrala sjem asi jen 5kg, takže dobrý, zatim. Chodim na plavání pro těhu a snažím se jen neležet, což ani nejde. Takže nervy strano, to neni dobré pro miminko. Jediné co mě mrzí, že nevíme pohlaví, miminko je sice vidět, ale nenatočí se aby bylo vidět. Ze začátku Ti budou řikat, že je špatná viditeknost abla bla bla, ale nato kašli, ono se ukáže až bude chtít. Máme krásnou fotku ze 4D a video, takže to jde i nám XXL
Jste některá z KLadna? Užívejte si těhulkování
Taky se přídávám k XXL těhulím
Ve středu jsem byla u Dr. a pří vážění sem sebou málem sekla
za 27.týdnů 10KG nahoře a to poslední 3kg jen za 3týdny - trochu jsem se „rozpapala“
Takže finální váha zatím 99kg - otřesné, ale když ten hlad je taková svinuchaaaa
![]()
tak holky dneska jsem byla na kontrole. 27 tt a minus 2 kg oproti pred otehotnenim
![]()
Děkuju, taky gratuluju k těhotenství. Zeptám se,trochu mám obavy z porodu, jako silnější prvorodička, máte nějaká zkušenosti? Někdo řiká, že se hůř rodí silnějším a někdo , že se hůř rodí hubeným, tak asi jak komu…? ![]()
Hanysek1 píše:
Děkuju, taky gratuluju k těhotenství. Zeptám se,trochu mám obavy z porodu, jako silnější prvorodička, máte nějaká zkušenosti? Někdo řiká, že se hůř rodí silnějším a někdo , že se hůř rodí hubeným, tak asi jak komu…?
Taky jsem to slyšela, ale podle mně je to blbost. Nejvíc záleží na šířce pánve a můžeš mít malou když jsi silná a velkou když jsi štíhlá
A taky jsem slyšela, že je to rodové - pokud tvoje mamča neměla s porodem problém s největší pravděpodobností ty ho mít taky nebudeš ![]()
funny ono je hodne aspoktu co to ovlivnuje
na to rodove moc neverim. a i ženy s velkou panvi muzou mit klidne problemy. dulezity je se zbytecne nenervovat ![]()
lucienne píše:
funny ono je hodne aspoktu co to ovlivnujena to rodove moc neverim. a i ženy s velkou panvi muzou mit klidne problemy. dulezity je se zbytecne nenervovat
Tak komplikace můžou vzniknout i u obyčejné injekce do prdky…jak říkáš zbytečně se nenervovat - a tím pádem já věřím v to rodové, protože moje mamka měla porod mě i bráchy uplně pohodovej, takže já doufám, že to zdědím a bude vše faajn. Je důležité věřit v pozitiva ![]()
moje mama me prenasela 14 dni a pak se mi nechtelo ven ani po 3 vyvolavackach, takze ja neverim
![]()
Luci, gratulace k úspěšné kontrole! Je super, že je vše OK a ty kila dolů ti závidím… já jsem 9+1 a mám +4 kg…
![]()
Když mně přejdou nevolnosti jen když se najím… takže pořád něco požírám… ach jooooo… snažím se nejíst nic moc kalorického a vůbec nemám chuť na sladké, ale většinou se láduju rohlíkama… z těch je mi nejlíp… tak snad už mě ty nevolnosti přejdou a budu moct přestat rohlíkovat a nebudu tak přibírat… ach jooooo
![]()
jak komu, kámoška se 115 kg porodila jako prvorodička za 3 hodiny a druhá 65ti kilová se trápila 24 hodin a pak musela stejně na císaře… takže jak píšou holky o tloušťce to není… prostě je to ženská od ženský jiný… takže klííííííííííd
![]()
Hanysek1 píše:
Děkuju, taky gratuluju k těhotenství. Zeptám se,trochu mám obavy z porodu, jako silnější prvorodička, máte nějaká zkušenosti? Někdo řiká, že se hůř rodí silnějším a někdo , že se hůř rodí hubeným, tak asi jak komu…?
Míno nestresuj se, hlavne ze je mimčo v poradku. ja na zacatku taky pribrala ze stejneho duvodu jako ty - jidlo zahanelo nevolnosti. a zase jsem pak shodila
![]()
fakt? no tak to mám hned vidinu lepších zítřků
![]()
a jak ti je? jak se cítíš v těch vedrech?
lucienne píše:
Míno nestresuj se, hlavne ze je mimčo v poradku. ja na zacatku taky pribrala ze stejneho duvodu jako ty - jidlo zahanelo nevolnosti. a zase jsem pak shodila![]()