XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
27.7.11 08:43

Pajo
Ty body jsou fakt luxusní. Já jsem z finančních důvodů nakoupila od kamarádek a nějaké nové kousky jsem si koupila v Tescu (1 body mě vyšlo jenom na 50Kč).

Jinak s podprdama je to fakt kříž. Když už mají větší košíček než D, tak nemají k tomu obvod. Já normálně nosím 95F, kupuji pouze v Triumphu, ale tam mi řekli, že kojící dělají pouze do velikosti 95E (nechápu). Koukala jsem i na net, jednu jsem si objednala, je úplně obyčejná, stála mně 280Kč a celkem sedí. Ale chtěla bych alespoň jednu další. No nic, když na něco narazím, dám tady odkaz.

Tuhle jsem si koupila já, černou 100G
http://www.sexypradlo.cz/…naturana-37/

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.7.11 09:01

Dobré ranko všem :mavam:
K těm podprdám - zkuste pohledat podprdy od Anity. Mají kojící tuším do košíčku I a docela hezký a prý i dobře sedí. Jen jsou dražší, tuším kolem 1000, ale prý zas vydrží. Já mám ještě dvě po dceři a jednu novou taky tu Naturanu 95/G bílou. Ale asi je budu používat jen na doma a na noc. Stejně jsem s dcerou nikdy venku nekojila a když tak určitě ne na veřejnosti a tam se to dá i s normální podprdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
27.7.11 09:05

S podprsenkama je to obtíž. Naturanu jsem měla minule, a na to, že je bavlněná, tak vydržela nejvíc. Já ale nepotřebuju žádné extra číslo. Měla jsem minule myslím 90D. Myslím, že ji donosím ještě i teď.
S bodyčkama jsem se byla pomazlit dneska ráno v Tescu. Už se těším, až začnu nakupovat.
Multipaky z Tesca jsou super. Občas mají i v akcích. Je to pěkná silná bavlna, nemají tendence se vytahovat, párat. Za ty ceny fakt super kvalita. Malý snad ani jiný neměl. Totéž platí i u overálků. I velikostně sedí, a vždy vydržely dýl. Celkově oblečení pro děti je tam super. Navíc jsem dneska koukala, že už mají i jiné než, bílé, modré a růžové, takže se těším. Po malém jsem prakticky všechno prodala, nebo rozdala, takže budu nakupovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.7.11 09:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.7.11 11:02
arcanobacterium píše:
Ty body jsou fakt luxusní. Já jsem z finančních důvodů nakoupila od kamarádek a nějaké nové kousky jsem si koupila v Tescu (1 body mě vyšlo jenom na 50Kč).

Baru - jojo, ty ceny jsou vyšší než v Tescu. Ale říkala jsem si, že nějaké hezké kačátkové bych mohla pořídit :wink: V Tescu už mám taky něco vyhlídnuté :oops: Ale bojím se už něco kupovat,abych to nezakřikla :-(

Pár oblečků jsem podědila od sestry, takže základní výbavička by být měla. Tedy kromě zimních věcí (fusak, kombinéza atd.), sestra má děti vždycky v létě :roll:

Díky za tipy na kojící podprsenky, asi vyberu něco přes net a objednám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
27.7.11 11:34

Pajo
Já bych si klidně kačátkové také koupila, možná na větší mimi, protože na nejmenší už toho mám hodně. Mně se tam líbí i se žabičkou, no jsou rozkošné. Já jsem si věcičky koupila postupně od 20 týdne, kámošky už neměli doma místo a chtěli se toho zbavit.
Z tesca jsem si nedávno koupila kopmlet 5 body s krokodýlem, také úžasné.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.7.11 11:54

:dance: Baru, přesně tu kolekci 5 bodýček s krokodýlkem z Tesca mám taky vyhlídnutou :dance:

Budeme mít fešáky :pankac:

Hm, já jsem teď ve 25.tt, ale jsem taková pověrčivá… Před měsícem mi umřela babička :cry:

A to nám dva dny před tím řekli, že se její stav stabilizoval a můžeme si ji vzít domů… :cry: Takže se teď extra hodně bojím, abych něco nezakřikla… Bojím se těšit a tak.

Navíc si teď vyčítám, že jsem pořád taková smutná a vystreslá, že to mrňous cítí a bude z něj neurotik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
27.7.11 12:10

Neboj, já mám občas také depky a skoro 6 měsíců jsem prozvracela, takže doufám, že na malém to nezanechalo stopu.
Já jsem také nechtěla mít něco doma moc brzo, ale pak kámošky chtěli už prodat, kočár bych právě ve slevě a tak, takže teď už mám skoro všechno doma v ložnici a nestresuji. Člověk se musí těšit, i po těžké situaci, kterou ti nezávidím.
Já už do tesca ani nechodím, protože jsem vždycky skončila u oblečků a nemohla oedjít bez toho, abych něco nekoupila.

:srdce: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
27.7.11 17:07

ahojte holky! tak mam za sebou NT Screening, vse je ok, ale to cekani bylo desny! celkem jsem tam stravila 5hod, otlacena snad uplne vsude… na 90% cekame holcicku, tak se tesim a vysledky jsou taky dobre, jen nechapu, kde vzali muj vek 28let kdyz je mi 25, asi devcata neumi pocitat z rodneho cisla :lol:

Manza byl se mnou a poprve mrnouska videl, byl z toho takovy rozpacity a rikal, ze to bylo zvlastni. me to vysetreni chvilkama i bolelo, MUDr. se s tim teda fakt neparala, ale tak pry byla zhorsena viditelnost :nevim: no, kazdopadne je to za nama. jeste musim chvilku vydrzet a pak hura na nakupy :dance: v Tescu se mi taky par vecicek libi, tak asi nejvetsi utrata oblecku bude tam. jeste uvidim jestli si od nekoho neco vemu, v rodine mimco krome svagrove, ktera ceka ted v srpnu, nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
27.7.11 17:09

ahoj holky,

tak jsem dneska byla na NT screeningu… UTZ byl prej v pořádku, nosní kůstka byla a projasnění taky ok… jen samozřejmě špatná viditelnost přes špeky. Kvůli věku mi dr. doporučila genetiku a odběr plodovky v 17. týdnu. A že mi budou ještě volat ohledně krve. Takže jsem jela domů, docela v pohodě. Na tu plodovku a genetiku jsem se samozřejmě objednala.
Před chvílí mi však volala dr. kvůli krvi a prej jedna hodnota je hraniční a na tu plodovku mám přijít o týden dřív. Docela mě vyděsila. Prej mám kouknout na net na výsledky. Tak jsem koukala a vím z toho prd. Jsem docela vyděšená, že je něco špatně.

Baru, prosím Tě mohla bys mi pomoct se v těch výsledcích zorientovat? Moc moc moc Ti děkuju :hug:

Nosní kost přítomna
CRL 60 mm 12+5
NT ( nuchal translucency )1,8 mm 1,15 MoM
Papp –A : 1,06 mlU/ml 0,52 MoM
FBhCG: 26,96 ng/ml 2,02 MoM

Věk matky v termínu porodu : 37 let
Riziko M. Down odpovídající věku matky:1/98
Termín porodu: 3.2.2012
Morfologické anomalie:Nenalezeny

Závěr screeningu :
Kombinované riziko T21 z výsledků 1. trimestu : 1/230
Screening pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
27.7.11 17:41

Mína : Tak držím palce aby bylo vše v pořádku…Jinak já hlásím změnu..zítra nastupuju do porodnice a v pátek se bobek narodí :-)))) trochu mě to šokovalo, když mi dneska volali, že kvůli dovoleným nám musí termín posunout už na pátek a tak jsem taková celá nervozní a začínám mít trochu obavy aby to všechno dopadlo..nějak si to pořád neuvědomuju :-) takže na mě v pátek ráno myslete..ozvu se bohužel až z domu, protože nebudu mít jak…takže zatím se loučím, ještě nahlídnu zítra ráno. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
27.7.11 18:44

Míno
Ničeho se neboj, pravděpodobně nejde o nic, ale chtějí mít jistotu. Po plodovce (alespoň to budeš vědět dřív) bude určitě vše v pořádku. Ty sono výsledky jsou úplně krásné a laboratorní výsledky (PAPP nádherné) také nejsou špatné.
Zatím jsou to jenom čísla, tak udělají rozbor chromozomů. Hrozně držím palce, ale opravdu se neboj, ty výsledky podle mně neukazují na něco špatného.
Katko
Držím palečky, alespoň to už budeš mít za sebou. Trošku ti závidím, já už se cítím jako slon a už bych to také chtěla mít za sebou.

:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
27.7.11 18:49

Baruško, moc ti děkuju :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: … uklidnila jsi mě trochu… na tu plodovku a genetiku bych šla vzhledem k věku stejně… ale tohle mě docela zaskočilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
27.7.11 18:52

Katy, děkuju :hug:
Tobě držím moc palečky, ať je všechno v pohodě a máš to rychle za sebou… dívej se na to pozitivně… aspoň budeš mít broučínka dřív u sebe :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
Budu na tebe myslet a čekat, až se ozveš… a s fotečkou :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
27.7.11 18:52

Mobi, moooooc gratuluju zlato :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí