XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
25.7.11 09:08

Ahoj, chtěla sem se zeptat, na triple testy, mám po screeningu ve 12 tt, dopadl výborně a pak nevím kdy se zkoumají další vrozené vody, jestli je to z těch triple testů a jestli je dr. dělá automaticky, nebo si musím říct jak o ten screening, jako ten edwardsův syndrom a podobně anebo až v tom 20 tt kdy se dělá ultrazvuk. Já sem teď 14+0. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 09:10

Ahoj Haňulko, já jdu už pozítří 8-o a mám docela nervy v kýblu… mám strach jestli je všechno v pořádku… od pátku mi totiž přestalo být špatně… z ničeho nic to prostě přešlo :think:
moc se bojím, že mi řeknou, že je něco špatně :cry:

Hanule79 píše:
Ahojky po víkendu. Už bych se pomalinku taky chtěla chystat a bát porodu. Bohužel si musím ještě půl roku počkat. Teď zrovna se už začínám těšit a zároveň se i bát screeningu. Jdu na něj 3.8. a už mám nervy na pochodu.
Pinkie: To víš, že se dočkáš, ale nestresuj zbytečně dopředu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.7.11 09:20

Mína-mně taky přestalo být z ničeho nic špatně a dopadlo to dobře, mám strach z každýho utz, protože to dvakrát nevyšlo vždy kolem 8tt, ale uvidíš, že to bude určitě ok a navíc nikdy není nic stoprocentní. Bude to dobrý, uvidíš :palec: Já sem měla největší strach z toxoplazmozy, ale nakonec se ukázalo, žemám v sobě protilátky a toxo sem měla před otěhotněním, tak sem byla šťastná a bulela sem jak želva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 09:31

díky :hug:
a toxoplazmoza se dělá všem nebo si o to vyšetření musíš říct? já mám doma kočku, tak bych toto vyšetření docela ráda absolvovala

petvit píše:
Mína-mně taky přestalo být z ničeho nic špatně a dopadlo to dobře, mám strach z každýho utz, protože to dvakrát nevyšlo vždy kolem 8tt, ale uvidíš, že to bude určitě ok a navíc nikdy není nic stoprocentní. Bude to dobrý, uvidíš :palec: Já sem měla největší strach z toxoplazmozy, ale nakonec se ukázalo, žemám v sobě protilátky a toxo sem měla před otěhotněním, tak sem byla šťastná a bulela sem jak želva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
25.7.11 09:53

Míno, mě dělal dr testy na toxo kolem 10. týdne, a myslím, že se dělá všem. V druhém těhu mi to již nedělal, protože mi v prvním vyšly protilátky. Kdyby se mě už tehdy zeptal, řekla bych mu, že jsem ji prodělala už kdysi. Dokonce jsem s ní ležela 3 neděle v nemocnici. Byla tam se mnou holčina, která ji prodělala až na začátku těhotenství, a musela jít na potrat. Většina populace má prý ale protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
25.7.11 09:56

ahojte holky! taky vas zdravim po vikendu! :mavam:

Mino,zlato :hug: , vubec se niceho neboj, vse bude v poradku. ja jdu na ten screening ve stredu a jsem naprosto klidna, proste si vubec nepripoustim, ze by bylo neco spatne. v patek jsem byla na KO a vse je ok, tak co. ted mi 3 dny bylo fajn, tak jsem zacala v celku normalne fungovat, ale vcera jsem si to pekne vyzrala… :poblion: :poblion: :poblion: mimisovi se proste moje aktivita nelibi, tak me usadil zpet do postylky.

Baru, prosim te, muzu ty cipky Torecan treba i 2× za den? vcera jsem opet trpela jak kun, ale nechtela jsem se predavkovat… :zed: jinak je beru jen pri potizich - staci mi jeden a je mi relativne fajn. dekujiii!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 09:58

tak mně brali krev poprvé minulý týden, takže ve 12 tt. Příště se na to gyn. dr. zeptám :think:

Hanule79 píše:
Míno, mě dělal dr testy na toxo kolem 10. týdne, a myslím, že se dělá všem. V druhém těhu mi to již nedělal, protože mi v prvním vyšly protilátky. Kdyby se mě už tehdy zeptal, řekla bych mu, že jsem ji prodělala už kdysi. Dokonce jsem s ní ležela 3 neděle v nemocnici. Byla tam se mnou holčina, která ji prodělala až na začátku těhotenství, a musela jít na potrat. Většina populace má prý ale protilátky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 09:59

taky jdu ve středu :potlesk: :potlesk: :potlesk: v 9:00 hod :-)
Budu ti mooooooc držet palce… dáme si pak vědět ano? :pankac: :pankac: :pankac:

mobifilinka píše:
ahojte holky! taky vas zdravim po vikendu! :mavam:

Mino,zlato :hug: , vubec se niceho neboj, vse bude v poradku. ja jdu na ten screening ve stredu a jsem naprosto klidna, proste si vubec nepripoustim, ze by bylo neco spatne. v patek jsem byla na KO a vse je ok, tak co. ted mi 3 dny bylo fajn, tak jsem zacala v celku normalne fungovat, ale vcera jsem si to pekne vyzrala… :poblion: :poblion: :poblion: mimisovi se proste moje aktivita nelibi, tak me usadil zpet do postylky.

Baru, prosim te, muzu ty cipky Torecan treba i 2× za den? vcera jsem opet trpela jak kun, ale nechtela jsem se predavkovat… :zed: jinak je beru jen pri potizich - staci mi jeden a je mi relativne fajn. dekujiii!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
25.7.11 10:02
Mína13 píše:
mobifilinka píše:

Ja jdu na 10.15hod, jak dlouho to vubec bude trvat a co s sebou? ja vubec nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 10:05

já taky ne… nic mi neříkali, jen že to stojí 1500 korun… takže prachy s sebou… co jsem se ale dočetla na jejich stránkách, tak berou krev, tak nevím jestli mám být nalačno nebo ne… to budou muka, to zdechnu hlady a bude mi šoufl :poblion: :poblion: :poblion:

mobifilinka píše:
Mína13 píše:
mobifilinka píše:

Ja jdu na 10.15hod, jak dlouho to vubec bude trvat a co s sebou? ja vubec nevim :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 10:06

ale tak třeba mám poradí holky co už na tom byly… holkyyyy prosííííím pomooooc! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
25.7.11 10:08
Mína13 píše:
já taky ne… nic mi neříkali, jen že to stojí 1500 korun… takže prachy s sebou… co jsem se ale dočetla na jejich stránkách, tak berou krev, tak nevím jestli mám být nalačno nebo ne… to budou muka, to zdechnu hlady a bude mi šoufl :poblion: :poblion: :poblion:
mobifilinka píše:
Mína13 píše:
mobifilinka píše:

Ja jdu na 10.15hod, jak dlouho to vubec bude trvat a co s sebou? ja vubec nevim :oops:

tak ja to budu mit nastesti hrazeny z pojisteni - ale radsi si to sebou vemu, at jsem klidnejsi… o tom hladu mi neco povidej… jestli budu den predem :poblion: tak to na lacno az do tech 10.15 nedam. se tam vykulim a bude. zkusim se jeste mrknout na net, kde se o tom pise vic, kdyztak pisnu poznatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 10:10

no mně je taky na omdlení, když nejsem najezená… miminko už má svoje hodiny, kdy požaduje jídlo a nehodlá čekat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kdyžtak prosím koukni a pokud něco najdeš, dej vědět, díky moooc :hug:

mobifilinka píše:
Mína13 píše:
mobifilinka píše:
Mína13 píše:
mobifilinka píše:

tak ja to budu mit nastesti hrazeny z pojisteni - ale radsi si to sebou vemu, at jsem klidnejsi… o tom hladu mi neco povidej… jestli budu den predem :poblion: tak to na lacno az do tech 10.15 nedam. se tam vykulim a bude. zkusim se jeste mrknout na net, kde se o tom pise vic, kdyztak pisnu poznatky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.7.11 10:22

Podle mě na lačno být nemusíš, ale já šla v 6 ráno, tak sem byla a krev na toxo mi brali přitom, protože mám ty 2 potraty, tak to chtěli zkoumat. Jinak se dívali na mimi, mně teda spodem, protože mám dost kil navíc, nechtěl se otočit, pak mu změřili šíjové projasnění, nosní kůstku, řekli, že má 2 nohy a ruky a to bylo vše. Zaplatila sem 1450 Kč, nabrali krev a bylo to všechno. Říkala sem si, že za ty peníze toho mohlo být víc, ale hlavně že to bylo v pořádku. UTZ mi řekli hned, že je to dobrý, naměřili dobrý hodnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
25.7.11 10:31

díky za info :hug: :hug: :hug: :hug:
zkusím se tam zeptat, když mi budou brát krev, jestli mi udělají i toxoplazmózu… třeba ano

petvit píše:
Podle mě na lačno být nemusíš, ale já šla v 6 ráno, tak sem byla a krev na toxo mi brali přitom, protože mám ty 2 potraty, tak to chtěli zkoumat. Jinak se dívali na mimi, mně teda spodem, protože mám dost kil navíc, nechtěl se otočit, pak mu změřili šíjové projasnění, nosní kůstku, řekli, že má 2 nohy a ruky a to bylo vše. Zaplatila sem 1450 Kč, nabrali krev a bylo to všechno. Říkala sem si, že za ty peníze toho mohlo být víc, ale hlavně že to bylo v pořádku. UTZ mi řekli hned, že je to dobrý, naměřili dobrý hodnoty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí