XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
26.7.11 10:09

Ahoj holky! tak mam po kontrole. namerili mi 120/90 8-o takže pohoda a napsala mi dr. dopegyt tak aspon na to neco zacnu brat a snad se to srovna. jinak vysledky krve prej ukazkovy :dance: a lili odpovídá věku. tak mam radost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.7.11 10:16

GRATULACE PŘEVELIKÁ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Jsem moc ráda Luci, že se ti upravil i ten tlak :dance: :dance: :dance: to je super!!!!!!!! :dance: :dance: :dance:

lucienne píše:
Ahoj holky! tak mam po kontrole. namerili mi 120/90 8-o takže pohoda a napsala mi dr. dopegyt tak aspon na to neco zacnu brat a snad se to srovna. jinak vysledky krve prej ukazkovy :dance: a lili odpovídá věku. tak mam radost. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
26.7.11 10:31

Luci : Tak to je fajn, že je vše v pohodě i ten tlak, tak se hlavně šetři.

Já mám taky po dnešní tlakové kontrole. 140/80 takže prý dobré, tak se musím měřit, tak snad to do neděle už vydržím. Jinak další utz. mimi je drobnější asi o týden, ale to je prý pro císař ideální..tak jsem zvědavá. Mám nachystané věci, tak bych je dneska měla zabalit a v neděli tra dááááá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.7.11 10:34
lucienne píše:
Ahoj holky! tak mam po kontrole. namerili mi 120/90 8-o takže pohoda a napsala mi dr. dopegyt tak aspon na to neco zacnu brat a snad se to srovna. jinak vysledky krve prej ukazkovy :dance: a lili odpovídá věku. tak mam radost. :dance:
Luci :dance: :dance: :dance: Super výsledky, mám opravdu radost, že se ti tlak takhle krásně srovnal :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.7.11 10:34

Katy, budu Ti hrozně moc držet palečky at všechno proběhne v pořádku a budu se mooooc těšit na fotečky mimíska :palec: :palec: :palec:

katarina30 píše:
Luci : Tak to je fajn, že je vše v pohodě i ten tlak, tak se hlavně šetři.Já mám taky po dnešní tlakové kontrole. 140/80 takže prý dobré, tak se musím měřit, tak snad to do neděle už vydržím. Jinak další utz. mimi je drobnější asi o týden, ale to je prý pro císař ideální..tak jsem zvědavá. Mám nachystané věci, tak bych je dneska měla zabalit a v neděli tra dááááá :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.7.11 10:40
katarina30 píše:
Luci : Tak to je fajn, že je vše v pohodě i ten tlak, tak se hlavně šetři.Já mám taky po dnešní tlakové kontrole. 140/80 takže prý dobré, tak se musím měřit, tak snad to do neděle už vydržím. Jinak další utz. mimi je drobnější asi o týden, ale to je prý pro císař ideální..tak jsem zvědavá. Mám nachystané věci, tak bych je dneska měla zabalit a v neděli tra dááááá :-)
Katy taky gratulace k tlaku i k UTZ. Ty už asi stříháš metr co? Si to vůbec neumím představit,jaký to musí být, když už to máš za pár a navíc víš i přesně datum, kdy se mimísek ukáže :potlesk: Já ještě ani nevím, do který porodnice nakonec pojedu,protože v HK mají často stopstav :zed: :zed: :zed: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.7.11 11:50

holky moc vam všem díky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: už je mi mnohem lépe. dneska odjizdim az do nedele na chatu. bude mi po vas smutno :cry: katy tobe hodne stesti :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.7.11 12:00

hezky si to užijte holčičky :hug: :hug: :hug: a jakmile budete zpět, hned se nám ozvi, ano?

lucienne píše:
holky moc vam všem díky :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: už je mi mnohem lépe. dneska odjizdim az do nedele na chatu. bude mi po vas smutno :cry: katy tobe hodne stesti :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
26.7.11 12:02

jojo neboj :) katy to uz se asi neuvidime. tak vam obema drzim palce a tesim se az nam ukazes fotecku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
26.7.11 13:11

Lucko
Supeeeeer, skvělé zprávy. Teď už to bude dobré. Uži si víkend na chatě, já budu doma a asi si dám na balkón lavor se studenou vodou a budu se cákat :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

Já jsem dnes byla s kamarátkou a jejím synem (2,5 roku) v mateřském centru v Oberwiesenthalu (máme to tak 1/2 hoďky autem) a bylo tam super. Nedá se to srovnat s tím, co máme tady ve městě. Udělali mi tam i oběd, dělali sme mýdla do formiček, no jsem nadšená. Musím potrénovat němčinu (rozumín výborně, ale mluvení mi moc nejde) a asi tam s Maxíkem budeme také chodit. Platí se tam 2 eura na MĚSÍC, takže bomba.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
26.7.11 14:37

Jaké máte koupené kojící podprsenky? Já hledám na internetu (v K. Varech bez šance a do Prahy se mi pro podprdu nechce) a potřebuji velikost 100G minimálně (nyní mám 95F). Dala bych i více pěněz, ale zatím jsem nic vhodného neviděla. Prosím o radu.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.7.11 14:46

Ahoj holky, tak po víkendové odmlce a včerejším spánkovém kóma, vás všechny zdravím :mavam:

Všem gratuluju k dobrým výsledkům a doufám, že to bude i nadále pokračovat dobře.

Dnes jsem byla na kontrole, vypadá vše v pořádku. Mrňous se přetočil zadečkem dolů, takže mě teď pěkně kope :-) Ale je to fajn. Cítí ho i manžel, když mi dá ruku na břicho :dance:

Jinak o víkendu jsme doma stěhovali, připravujeme se na postýlku, komodu atd. Teda manžel stěhoval a já radila :lol: Jednu skříň stěhoval chudák dvakrát, první pozice se mi nelíbila :roll:

Dostala jsem pár hadříků na mrňouse od sestry a začala jsem obhlížet e-shopy, že bych pořídila i něco nového. Manžel říká, že se mi zbláznily hormony, hrozně jsem se zamilovala do jednoho bodýčka s kačenkou, nejraději bych ho brala ve všech dostupných barvách;-) (mé oblíbené body tady)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.7.11 14:49

Baru - s podprsenkami je to kříž:-( Potřebovala bych 95E, taky se mi nedaří nic solidního sehnat. Už zvažuju i e-shopy. Takže se připojuju k tvé prosbě - díky za každou radu a tip, kde sehnat kvalitní prádlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
26.7.11 15:25

AHoj holky..díky všem za případné držení palců…no v neděli se tu ještě ukážu a potom už nevím kdy…vzala bych si do porodnice sice i notebook, ale máme jen docela velkej, tak to by bylo nepohodlné, takže budu určo bez PC, ale jak to bude možné, tak se ozvu :-) Jinak s těm kojo podprdama. Já potřebuju tak 95C a sehnala jsem bez problémů v obchodě…je to nějaká dokonce česká firma. Sice o nějakém luxusním designu se nedá vůbec hovořit a o kosticích taky ne, ale je pohodlná a plní účel… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
27.7.11 08:00

Kati, držím palce, ať vše dobře dopadne :palec: Budu na tebe myslet! A určitě pak zase někdy zavítej mezi nás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí