XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
20.7.11 19:17

mobi ja tam tu rucicku vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
20.7.11 20:06

Mobi
Ta bílkovina a ceton v moči je právě důsledkem toho zvracení. Kdybys viděla moji moč v době nejhoršího, tak neuvěříš. Koukala jsem na fotečky - moc hezké mimi a vidím obě ručky. Jedna ručka je zobrazena hned u tělíčka, druhou mělo mimi asi trošku nataženou, ale je vidět na obou fotkách - zakroužkovala jsem ti to. Nožičky natažené vyfocené nejsou, ale má obě stehýnka, takže ti je určitě ukázali. Co to je tam nevidím, je to moc malý týden.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
20.7.11 20:09

Lucko
Já být tebou, tak bych určitš, pokud ti neklesne tlak na minimálně 140/90 (což je horní hranice normy) šla ke gynekologovi. Pokud máš bílkovinu v moči, otoky a do toho hraniční až zvýšený tlak, tak je veliké podezření na preeklampsii. To je nemoc, o které už určitě mnoho znáš (na internetu je toho spousta) a není radno jí zlehčovat. Takže se sleduj a dej vědět.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
20.7.11 20:27
arcanobacterium píše:
Mobi
Ta bílkovina a ceton v moči je právě důsledkem toho zvracení. Kdybys viděla moji moč v době nejhoršího, tak neuvěříš. Koukala jsem na fotečky - moc hezké mimi a vidím obě ručky. Jedna ručka je zobrazena hned u tělíčka, druhou mělo mimi asi trošku nataženou, ale je vidět na obou fotkách - zakroužkovala jsem ti to. Nožičky natažené vyfocené nejsou, ale má obě stehýnka, takže ti je určitě ukázali. Co to je tam nevidím, je to moc malý týden. :hug:

BaruLuci moc dekuji! me se ta druha prave zdala moc od telicka, tak jsem nevedela co to je :oops: tak jste me uklidnily… :hug:

Baru, dle tehu prukajdy jsem 12tt ale dle UTZ 11w5d +- 9d. tak si myslim, ze je to tak nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
20.7.11 21:07

Ahoj holky…no Baru, krásné zprávičky, malý teda docela macík, to je fakt, jinak fotečka mimi taky hezká, ani jsem si nemusela fotku zvětšovat a 2. ručku taky vidím naprosto jasně a to jsem amatér…Já se chtěla Barči zeptat..jsem 37tt a teď po dvě noci mě chytají do stehna šíííílený křeče, tak nevím, jestli si mám brát na noc třeba magnezium..já už cho tak víc jak 14 dní vůbec neberu, že se to prý na konci těhu nebere, ale já jdu na císaře, tak je mi jedno jestli by se kontrakce vyvolaly, nebo utlumily :-) jak to teda je? dííííky hvězdičko naše .. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
20.7.11 21:20
katarina30 píše:
Ahoj holky…no Baru, krásné zprávičky, malý teda docela macík, to je fakt, jinak fotečka mimi taky hezká, ani jsem si nemusela fotku zvětšovat a 2. ručku taky vidím naprosto jasně a to jsem amatér…Já se chtěla Barči zeptat..jsem 37tt a teď po dvě noci mě chytají do stehna šíííílený křeče, tak nevím, jestli si mám brát na noc třeba magnezium..já už cho tak víc jak 14 dní vůbec neberu, že se to prý na konci těhu nebere, ale já jdu na císaře, tak je mi jedno jestli by se kontrakce vyvolaly, nebo utlumily :-) jak to teda je? dííííky hvězdičko naše .. :-D

Ahojky, na křeče klidně magnesko ber, klidně i 3×denně 2 tablety. Vysazuje se od 36 týdne, ale maminám, které ho mají na udržení těhu, ty, které mají křeče ho můžou bát klidně dál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.7.11 07:17

mobi mam dost podobnou fotečku Lili :mrgreen: barco tlak mi nakonec pred spanim klesl na 135/70 tak snad uz to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.7.11 07:50

Dobré ráno, holky,

tak jsem pročetla všechny včerejší příspěvky, abych byla v obraze :wink:

Fotečky miminek jsou moc hezké, Mobi, taky vidím obě ručičky :-D Lucienne - taky pěkbý obrázek :-) Má první fotka mrňouse je podobná. Manžel hned tenkrát řekl, ten má hlavu po mně, bude to kluk :-P

Báro, gratuluju k dobrým výsledkům kontroly, holčička bude pěkně stavěná :dance:

Jinak u nás prší, prší a prší, ráno se mi nechtělo vůbec z postele, nejraději bychom s mrňousem ještě spali :roll: Protože v noci jsem omdlívala z té své stydké spony, už se v noci raději nehýbu, fakticky je to síla :-( Pevnější kalhotky jsem na Bářinu radu pořídila, tak ještě zvažuju, jestli by třeba nepomohl ten těhotenský pás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.7.11 07:56

pajo ja z ty stydky kosti nebo co to je uz taky nemuzu. jak se v noci prevalim to je boleste ze me to probere a uz blbe usinam :nevim: ja vsechno vydrzim, jen doufam ze se to da po porodu do kupy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.7.11 08:05

Luci - upřímně ti přeju, aby to se ta kost potvorná po porodu vrátila do normálu! Určitě se pak aspoň tu a tam ovi, že bolest kosti je na ústupu :wink: Ať se mám na co těšit :lol:

A to jsem se bála, že těhotenství nezvládnou moje záda (vyhřezlá plotna do 8mm), ale o téhle proradné kosti jsem neměla sebemenší tušení :pocitac:

Sestřička u doktora mě povzbuzovala, že po porodu mě to přejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
21.7.11 08:09

no kdyby to nepreslo tak bych byla jak duchodce. 5 minut se rozmejslim jestli mi stoji za to se zvednout a pak 10 minut chodim jak kačer :mrgreen: teda tu plotynku mas dost. da se s tim neco delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.7.11 08:15

Už to mám od 22 let. Dělala jsem „zamlada“ (do 18) závodně atletiku a tohle je pozůstatek :-? Když se na tu plotnu přišlo, vyhrožovali mi operací, ale maštěstí můj rhb doktor mě dal do kupy :palec:

Byla jsem v lázních a musím poctivě cvičit (páněvní dno a nějaké svaly kolem páteře), on ten svalový korzet pak záda drží, plotýnka se nezhoršuje, takže zatím je to v poho. Teď jsem byla za neurologem a ten říkal, že i porod spodní cestou nebude problém, pokud se to nezhorší.

Operace má omezenou životnost a čím později se mi budou v zádech hrabat, tím lépe pro mě :-) Ideálně až někdy po čtyřítce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
21.7.11 08:28

Lucko
Moc si mně potěšila s tím tlakem. Sleduj si to a kdyby něco, napiš.
Pajo Čekám kluka :lol: .
Jinak holky nezávidím vám tu stydkou kost. Mně to naštěstí netrápí, spíš záda, ale věřím, že je to hrozné.
Ten těhu pás bych skusila, možná to pomůže.
U nás také prší a je chladno, ale mně to vůbec nevadí, když bylo vedro, tak jse mi nikam nechtělo, ale teď je to v pohodě. Tak zatím, jdu nakrmit morčata a pak uklidit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.7.11 08:35

Baruš - :zed: Jsem to ale motovidlo :oops: Takže oprava: ten kluk bude pěkně stavěný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.7.11 08:36

Baru, ten těhu pás si můžu kouipit sama, nebo budu potřebovat předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí