XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
20.7.11 08:46
lucienne píše:
moc díky. když ja si zas připadám jak nějakej simulant :cry: tak urcite prijedu a ta noha mi mezitim splaskne :nevim: mam tam vzít sebou kdyztak tu moč kdybych tam jela?

Určitě tu moc vezmi s sebou. Udělají ti jako poradnu, možná i odběry, zhodnití situaci, tu moč určitě. Nachystej si pro jistotu tašku, zatím ne na mimino, ale pro sebe, pokud bys pár dní musela zůstat. Kdybys bydlela blíž, tak bych tě přijala k nám, já bych to určitě chtěla vyšetřit. Já jsem v těhu na maminky strašně opatrná, ale myslím, že to je lepší než něco zanedbat a každý ty 2 dny ve špitále vydrží.
Tak dej pak vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
20.7.11 08:55
lucienne píše:
ahoj holky :mavam: mam dotázek. otéká mi 3 dny jen jedna noha. neni to nic extra moc, ale nevidim kotník.. a druhá vůbec. je to teda nebezpecny nebo ne? :nevim: a mam zakalenou moč (nevim jestli to souvisí) na kontrole v pátek bylo vše ok

Ahoj Luci…mě otékala taky jen jedna a pořád otéká a to levá a doktorka říkala, že je to normální a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.7.11 08:57

tak díky holky. kdyby se to zhoršilo tak si tam radsi skocim, ale dneska stejne nemam jak. kdybych mela nejkou ucpanou žílu to by mě asi bolelo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
20.7.11 09:01
arcanobacterium píše:
lucienne píše:
moc díky. když ja si zas připadám jak nějakej simulant :cry: tak urcite prijedu a ta noha mi mezitim splaskne :nevim: mam tam vzít sebou kdyztak tu moč kdybych tam jela?
Určitě tu moc vezmi s sebou. Udělají ti jako poradnu, možná i odběry, zhodnití situaci, tu moč určitě. Nachystej si pro jistotu tašku, zatím ne na mimino, ale pro sebe, pokud bys pár dní musela zůstat. Kdybys bydlela blíž, tak bych tě přijala k nám, já bych to určitě chtěla vyšetřit. Já jsem v těhu na maminky strašně opatrná, ale myslím, že to je lepší než něco zanedbat a každý ty 2 dny ve špitále vydrží.
Tak dej pak vědět. :hug:

to je taky pravda…já psala jen o té oteklé noze a to mi řekli, že to bývá…tak hlavně ať ti to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.11 09:02

lucienne - budu držet palce, aby to nic nebylo! Mně tedy taky trošku otéká levá noha a doktor mi taktéž řekl, že je to normální.

Jojo, žádný doktor, když to tak poslouchám, není tak pozorný jako naše Bára :-) Což je velká škoda! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.7.11 09:10

jojo uděláme demonstraci s heslem Barču všem! :mrgreen: vážně jsi moc hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
20.7.11 09:11

Já jsem opatrná, protože jsem toho už zažila dost. Když člověk pracuje ve špitále a ne na obvodní ambulanci, tak se mu tam nahromadí případy, které obvoďák neuvidí. Kolikrát jsem musela maminku doslova prosit, aby zůstala a zachránili jsme jí život i mimi. Práce ve špitále je trošku jiná, než v ambulanci a doufám, že i já, když budu mít vlastní praxi, tak nepolevím.
Já jdu za chvilku do poradny, tak také dám pak vědět.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
20.7.11 10:47

Báro - jasně, dej pak vědět, jak se prckovi daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.7.11 12:42

držím palce barčo :dance: at je vše v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
20.7.11 15:00

Ahoj holky :mrgreen:
Takže vážíme 1960g, hlava je dole, nález ze spodu zabetonovanej. Jenom sjem byla pokárána, že jsem nabrala za měsíc skoro 5kg, i když si nepřipadám, že bych mlsala a že mám držet dietu. Tak se budu snažit místo sladkého dát si zeleninu, mám nyní 117kg a těhu jsem začínala se 116kg. Takže rosteme jak z vody, snad nebude mít přez 4 kg. Nejdříve mně plašili, že když jsem měla maligní zvracení, tak neporoste, bude nevyvinutý a podobně a nakonec to bude obr. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.7.11 15:27

juuu to bude obříček :dance: a náhodou ta váha je super :palec: ja se obavam kolik priberu kvuli tem otokum. doma vahu nemam tak se uplne bojim jak tam lezu u dr prez vsema tema vyžlema :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.7.11 15:47

Krásné odpoledne maminky. Baru- gratulka ke kontrole. Mimísek bude teda pěknej macík co? Můj dr. teda váhový odhady nedělá, ale podle UTZ ve 32+0 jsme byli větší o týden, takže 32+6, takže taky asi žádný tintítko. Hele jen jsem si představila, jak Tě kárají vlastně Tvoji kolegové, to mi přijde takový docela srandovní :palec: Jinak ta váha je fakt záhada. Já dneska ráno od včera -0,5 kg. tak možná už začínají být znát ty splasklý otoky nebo co. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
20.7.11 17:50

barfi to bude asi tim. ta voda je na vaze dost znat :) jinak tlak mam 150/90 tak uvidim co rano a kdyžtak pojedeme do nemocky. nebo tam zavolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
20.7.11 17:55

Ahojky, já mám termín 2.8. dnes jsem byla na kontrole v porodnici, musela jsem dvakrát na monitor, paní doktorce se nelíbily pohyby, ale napodruhé už to bylo v poho, zatím to vypadá, že vydržíme do termínu, mimčo je vysoko a kontrakce téměř žádné… a co ty? Kdy máš termín? Já přibrala půlku z těch 13 kilo za poslední dva měsíce :lol:

Barficka píše:
didinky píše:
Ahojky, já měla před otěhotněním 172 cm a 92 kilo, teď máme 2 týdny do porodu a nahoře 13 kilo, nějak jsem se v jídle neomezovala, jedla jsem zkrátka celé těhotenství na co jsem měla chuť, ale zato menší porce a často, od 15 týdne jsem doma na rizikovém kvůli práci, tak jsem se snažila co nejvíc chodit pěšky, do krámu na nákup atd. Ale rozhodně doktor neměl žádné připomínky k váze. Držím palce ať máš pohodové těhotenství. :mavam:
Děkuji všem maminkám za přivítání :kytka: A Didinko, koukám, že už se taky blížíš ke konci. já mám teď teda nahoře 11,5 kg, ale ještě před 3 týdny to bylo jen 7,5 a to se mi docela líbilo. Kdypak máš termín? Já už se teda sotva valím, ale asi to souvisí i s tím, že se otvírám a malej má nízko hlavičku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
20.7.11 18:48

ahoj holky :mavam: gratuluju ke kontrolam, taky jsem dnes byla. mam novou fotecku, tak prikladam. :andel: nemocnice se nakonec nekona, dohodli jsme se s MUDr., ze to uz zvladneme ambulantne, kdyz :poblion: uz jen vecer… vaha stagnuje, tak je to dobre. jen jsem mela nalez v moci - bilkoviny a aceton? (nebo neco takoveho), pry ale dost, tak nevim, krev v poradku… KO mam 30.7 - po OSCARovi, tak snad uz jen bude lip.

Baru - prosim te, tak trochu se mi zda, ze mimis nema na UTZ druhou ruku, muze to byt tim, ze je spatne natoceny? at zbytecne nestresuju, dekuji! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí