XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
18.7.11 21:32

Jojo, při prodou se mimi blbě měří, když už je hlavička vstuoplá do pánve. To se opravdu může lišit i o těch 800g.
Peggy neboj, je ale dobré udělat sono ve 33-34 týdnu, pokud by mimi vypadalo pořád malé, je vhodné vyšetřit krev a moč matky a poté sledovat častěji. Máš pořád KP?

Max měl ve 29 týdnu 1240g, tak uvidím, co bude mít teď ve středu. My máme totiž v rodině velké mimi, manžel zase malé, tak doufám, že to bude tak kolem 3500g.

Dobrou noc všem, Barča. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.7.11 07:06

barčo tak já nevim. mně napsal do zpravy poloha podélně KP a pak mu manžel říkal že mě bolí stydká kost :oops: a on že to je tim jak je tam ta hlavička. tak ja nevim co si o tom mam myslet 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 07:20
lucienne píše:
barčo tak já nevim. mně napsal do zpravy poloha podélně KP a pak mu manžel říkal že mě bolí stydká kost :oops: a on že to je tim jak je tam ta hlavička. tak ja nevim co si o tom mam myslet 8-o

Hm, to je zvláštní, buď se přepsal, nebo nevím. Kde cítíš kopance, spíše nahoře, nebo dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.7.11 07:22

ja nějak nejsem schopna to identifikovat co je ruka a co noha atd. cítím dole i nahoře :nevim: ale v patek byla hlavou dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 07:24
lucienne píše:
ja nějak nejsem schopna to identifikovat co je ruka a co noha atd. cítím dole i nahoře :nevim: ale v patek byla hlavou dolu

Tak to už by měkla zůstat hlavou dolu až do porodu a asi se gynekolog přepsal, to se někdy stane. V další poradně se zeptej, zda ti to může skontrolovat na sonu (někdy spodem není cítit co tam je, zda hlava, nebo prdelka) a budeš mít klid. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.7.11 07:25

díky. :) no doufala jsem že už tou hlavičkou zustane dolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.7.11 08:09

Dobré ráno všem,

tak jsem dneska vlezla na váhu a s hrůzou v očích zjistila, že mám za posledních 10 dní 2 kg nahoře :-?

Mrňousovi asi rostou svaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 09:06

Ahojky, já mám také pocit, že za poslední 3 týdny jsem nabrala tak 5 kg (váhu doma nemám, nechci se stresovat a zvážím se ve středu v poradně). Ale co nadělám, snažím se nepřejídat, ale chutě jsou, takže to budu řešit po porodu.

Koupila jsem si kočárek X lander X3 2011, moc se mi líbí, doufám, že se malý ve 3 měsících vejde do hluboké korby (bude mít kombinezku a berankový fusak). Máte někdo tento kočárek? Nějak začínám vyšilovat, zda jsem koupila dobře, i když manžel je z kočárku nadšený a říká mi, ať neblázním. Tak to jsou asi hormony, nebo co :mrgreen:

Barča

Příspěvek upraven 19.07.11 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
19.7.11 09:16

ahojte holčičky,

gratuluju všem ke kontrolám a Lucienčině Lilince k tomu, že jí nic nepřirostlo :wink: :lol: a ke krásné váze a vítám nové přírůstky :mavam: :kytka:

Zároveň hlásím dnešní první návštěvu v poradně. Tlak 133/60, váha plus 1 kg (za 3 týdny), moč v pořádku, krev uvidíme. Jinak mimi je tam kde má být, krásně prej roste :dance: :dance: :dance: … příští týden jdu na NT screening… tak snad bude i tam všechno OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.7.11 09:28

míno díky :dance: at mas nt v pohode. :palec: toho 1. scr. jsem se bala snad nejvic ze všech. holky z ty vahy se zzbytecne nestresujte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
19.7.11 09:30

díky Luci :hug:
taky se bojím… vzhledem k mému věku je riziko přeci jen větší :think:

lucienne píše:
míno díky :dance: at mas nt v pohode. :palec: toho 1. scr. jsem se bala snad nejvic ze všech. holky z ty vahy se zzbytecne nestresujte :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.11 10:24

Ahoj maminky,vezmete mě mezi sebe? Jsem ráda, že jsem vás objevila, protože jsem taky poněkud větší maminka :-) Pokud by vám to nevadilo, občas bych mezi vás nakoukla, ju? Jinak teď taky řeším záhadný přírůstek na váze, včera v poradně jsem měla o šílený 3 kg víc než před 10 dny :nevim: NO hrůza, vůbec to nechápu. Jsem sice už 35+5 a minulý týden jsem šíleně otekla na nohou i rukou, ale včera mi otoky splaskly. No jestli to takhle půjde dál, tak nevím nevím. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jím pořád stejně jako dosud :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.7.11 10:28

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jestli jste měli v začátku těhu 13 tt výtoky, mám ho snad pořád od začátku, je teda čirý, ale mám pocit, že pořád ze mě něco teče a mám všude mokro, tak se furt chodím dívat, jestli je to opravdu jen ten výtok :oops:
Jinak všem gratuluji k blížícím se miminkům, je to neuvěřitelný, že už je budete za chvilku držet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.7.11 10:31

Ahojky, jsem tu nová, jestli to nebude vadit, jdu taky mezi vás, měřím 180cm a mám taky přes sto kilo, jen si říkám kolik budu mít na konci těhotenství… zatím z toho trauma nemám :-) doktorka mi taky nic neříkala… jsem ve 3 měsíci.. Přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
19.7.11 10:32
peggyska píše:
fakt,jo?tak to my budeme mít drobečka…já měla ve 30. týdnu odhad 1100 g

No tak nemysli, že to bude drobeček.my měli ve 33tt 1405g a včera jsem byla v porodnici na měření a nahlásili mi 3050g tak jsem zvědavá, jestli nabere mimi ještě něco za těch 14 dní…už by nemuselo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí