XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
19.7.11 10:33

Vítej mezi námi Moni :hug:

já jsem taky ve 3 měsíci, přesněji 11+4.
Kdy máš termín porodu? Já 2.2.2012

MonikaBa píše:
Ahojky, jsem tu nová, jestli to nebude vadit, jdu taky mezi vás, měřím 180cm a mám taky přes sto kilo, jen si říkám kolik budu mít na konci těhotenství… zatím z toho trauma nemám :-) doktorka mi taky nic neříkala… jsem ve 3 měsíci.. Přeji krásný den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.11 10:34

Ahoj, jo přesně to znám. Vždycky pocit vlhka a jak na potvoru nikde žádný WC, aby se člověk mohl zkontrolovat. Já jsem byla taky šíleně vyplašená, protože jsem otěhotněla po ZT, ale naštěstí to vždycky bylo OK. Dr mi říkal, že je to normální, že pokud výtok nezapáchá, nic nebolí, nesvědí a není tam krev, tak je to jako ochranná bariera proti infekci,a by se nedostala k miminku :-) Určitě to u tebe bude taky OK, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
19.7.11 10:38

Ahojky petvit: No já měla taky výtoky od začátku..dokonce mi je jednou doktorka přeléčovala…ale je to v těhu snad prý normální…jako já jsem od začátku na intimkách, bez nich ani ránu…

Jinak vítám všechny nové i stávající..krásně si tu tvoříme přehled, jak je kdo daleko..Jinak my ze včerejší poradny všechno ideální…placenta na zadní stěně, KTG super, můj tlak OK, moč OK, krev bude příště, mimi snad údajně 3050g, kontrola další v pondělí, to bude další utz a další pondělí náááástup :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
19.7.11 10:41

Moni zdravím…:-)

Jinak ještě k té váze…No já jsem hoodně přes 100kg a když jsem byla včera v té porodnici, tak tam byly 2 doktorky a 2 praktikantky krom té jedné, která byla normání byly ty 3 další uplní chrti, ale doslova…ta hlavní doktorka, tak hubeného jsem dlouho nic neviděla, ale když začala dělat utz. tak to byla jedna z mála, která neměla problém vídět, sice se s nějakým citlivým ježděním po břiše nepárala, ale mě to bylo jedno, hlavně že bylo vidět to co vidět má :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
19.7.11 10:42

ahoj! vítám nováčky :mavam: míno máš krásný termín :palec: katy už se ti to krasne krati :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 10:44
petvit píše:
Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, jestli jste měli v začátku těhu 13 tt výtoky, mám ho snad pořád od začátku, je teda čirý, ale mám pocit, že pořád ze mě něco teče a mám všude mokro, tak se furt chodím dívat, jestli je to opravdu jen ten výtok :oops:
Jinak všem gratuluji k blížícím se miminkům, je to neuvěřitelný, že už je budete za chvilku držet :dance:

Jojo, výtoky v těhu jsou úlně normální. Já před těhu nic neměla a teď nosím slipové vložky po celou dobu. Je to dané tím, že hormony změní prostředí v pochvě a v těhu se tam i lépe rozmnoží kvasinky (takže pokud bude i kromě výtoku svědění a pálení je vhodná léčba). Jinak to vůbec neřeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 10:47
Barficka píše:
Ahoj maminky,vezmete mě mezi sebe? Jsem ráda, že jsem vás objevila, protože jsem taky poněkud větší maminka :-) Pokud by vám to nevadilo, občas bych mezi vás nakoukla, ju? Jinak teď taky řeším záhadný přírůstek na váze, včera v poradně jsem měla o šílený 3 kg víc než před 10 dny :nevim: NO hrůza, vůbec to nechápu. Jsem sice už 35+5 a minulý týden jsem šíleně otekla na nohou i rukou, ale včera mi otoky splaskly. No jestli to takhle půjde dál, tak nevím nevím. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jím pořád stejně jako dosud :zed:

Ahojky a vítej mezi náma :hug:
Ty už to máš za pár, takže bych váhu vůbec neřešila. I když ti otoky splaskli, může tvoje tělo zadržovat vodu a to jsou kila navíc. Pokud máš dobrý tlak a nemáš bílkovinu v moči, tak je to opravdu normální.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.11 10:48

Katy, to asi nebudeme daleko od sebe viď? já mám termíny 12. 14. 18.8., tak uvidíme, jak to bude. Včera v poradně taky monitor OK, jen mám prý už otevřenou zevní branku na prst a vnitřní na špičku a hlavička volně naléhá. U prvního jsem měla tenhle nález dva dny před porodem. to jsem na to zvědavá. ještě prý aspoň 14 dní vydržet. takže nohy nahoru a spíš ležet. A k tý váze, mám taky všechny dr. kostlivce,ale zatím jsem byla v pohodě, protože se mi podařilo před těhu shodit cvičením 11 kg, tak jsem byla na sebe i hrdá, ale to co mi tam navážili včera. No úplně mě přepadla depka jak hrom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.7.11 10:50
katarina30 píše:
Moni zdravím…:-)Jinak ještě k té váze…No já jsem hoodně přes 100kg a když jsem byla včera v té porodnici, tak tam byly 2 doktorky a 2 praktikantky krom té jedné, která byla normání byly ty 3 další uplní chrti, ale doslova…ta hlavní doktorka, tak hubeného jsem dlouho nic neviděla, ale když začala dělat utz. tak to byla jedna z mála, která neměla problém vídět, sice se s nějakým citlivým ježděním po břiše nepárala, ale mě to bylo jedno, hlavně že bylo vidět to co vidět má :-D

Já to přesně znám, všechny porodní báby u nás jsou jak proutek. Já jsem donedávna byla jediná lékařka, jinak chlapi - je to chirurgický oboro a moc nás baby k tomu nechtějí, já jsem si to musela hooooodně vybojovat (nyní nastoupila absolventka medicíny, tj. bez praxe a ta je taková normální - váhově i povahově :lol: ). Všechny maminky, které jsou jak já prostorově zdůrazněné byli rádi, když jsem jim dělala sono já, protože nikdy nemám nevhodné poznámky a viděli, že je lékařka XXL pochopí více, než XS.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.7.11 10:52

Ahojky a děkuji :kytka: :-), termín mám 31.1.2012, ale to se asi ještě změní, jdu zítra na první ultrazvuk, už se nemůžeme s přítelem dočkat :-). Jsem ted 12+1…alespon podle toho co mi řekla naposledy doktorka :-)..

Mína13 píše:

MonikaBa píše:
Ahojky, jsem tu nová, jestli to nebude vadit, jdu taky mezi vás, měřím 180cm a mám taky přes sto kilo, jen si říkám kolik budu mít na konci těhotenství… zatím z toho trauma nemám :-) doktorka mi taky nic neříkala… jsem ve 3 měsíci.. Přeji krásný den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.7.11 10:54
Taky zdravím :wink:
katarina30 píše:
Moni zdravím…:-)Jinak ještě k té váze…No já jsem hoodně přes 100kg a když jsem byla včera v té porodnici, tak tam byly 2 doktorky a 2 praktikantky krom té jedné, která byla normání byly ty 3 další uplní chrti, ale doslova…ta hlavní doktorka, tak hubeného jsem dlouho nic neviděla, ale když začala dělat utz. tak to byla jedna z mála, která neměla problém vídět, sice se s nějakým citlivým ježděním po břiše nepárala, ale mě to bylo jedno, hlavně že bylo vidět to co vidět má :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.11 10:55
arcanobacterium píše:
Barficka píše:
Ahoj maminky,vezmete mě mezi sebe? Jsem ráda, že jsem vás objevila, protože jsem taky poněkud větší maminka :-) Pokud by vám to nevadilo, občas bych mezi vás nakoukla, ju? Jinak teď taky řeším záhadný přírůstek na váze, včera v poradně jsem měla o šílený 3 kg víc než před 10 dny :nevim: NO hrůza, vůbec to nechápu. Jsem sice už 35+5 a minulý týden jsem šíleně otekla na nohou i rukou, ale včera mi otoky splaskly. No jestli to takhle půjde dál, tak nevím nevím. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jím pořád stejně jako dosud :zed:

Ahojky a vítej mezi náma :hug:
Ty už to máš za pár, takže bych váhu vůbec neřešila. I když ti otoky splaskli, může tvoje tělo zadržovat vodu a to jsou kila navíc. Pokud máš dobrý tlak a nemáš bílkovinu v moči, tak je to opravdu normální.

:mavam:

Arco, no na tlak se léčím už rok, Dopegyt 2×1, a zatím se drží, bílkovina i cukr ok, tak budu věřit že je to jen ta voda. U prvního před osmi lety jsem měla to samý. Furt dobrý a poslední měsíc snad 6 kg, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
19.7.11 10:56

Ahojky, já měla před otěhotněním 172 cm a 92 kilo, teď máme 2 týdny do porodu a nahoře 13 kilo, nějak jsem se v jídle neomezovala, jedla jsem zkrátka celé těhotenství na co jsem měla chuť, ale zato menší porce a často, od 15 týdne jsem doma na rizikovém kvůli práci, tak jsem se snažila co nejvíc chodit pěšky, do krámu na nákup atd. Ale rozhodně doktor neměl žádné připomínky k váze. Držím palce ať máš pohodové těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
19.7.11 10:58

tak to jsme skoro stejně :dance:
zítra jdeš na NT screening?
já až příští středu… taky se nemůžu dočkat, ale trochu se bojím, aby bylo všechno ok :think:

MonikaBa píše:
Ahojky a děkuji :kytka: :-), termín mám 31.1.2012, ale to se asi ještě změní, jdu zítra na první ultrazvuk, už se nemůžeme s přítelem dočkat :-). Jsem ted 12+1…alespon podle toho co mi řekla naposledy doktorka :-)..
Mína13 píše:

MonikaBa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.7.11 11:03

Jsem dost neznalá… NT screening je co? Jdu na obyčejný ultrazvuk ke své ženské doktorce… Jsem prvorodička, tak některé názvy ještě nemám naučené, tak se omlouvám..

Mína13 píše:
tak to jsme skoro stejně :dance:
zítra jdeš na NT screening?
já až příští středu… taky se nemůžu dočkat, ale trochu se bojím, aby bylo všechno ok :think:
MonikaBa píše:
Mína13 píše:

MonikaBa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí