XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
29.7.11 13:38

Baru, v takové situaci bych asi nechala doma manžela… fakt přijdete o spoustu peněz :think:

s tím náhrdelníkem je mi to líto :hug:
třeba to ta paní bude moct nějak spravit a nebo ať zkusí reklamovat přepravu…
a pokud to posílala českou poštou, tak možná, že to pojistila… každopádně je to mrzuté… a držím palečky, at se to vyřeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.7.11 13:40

Tak já jsem měla v době otěhotnění 116kg, pak jsem zhubla 13 v I. trimestru. Teď na poslední poradně jsem měla 117kg a dostala jsem na zadek od gynekologa, že jsem moc nabrala. Já ale jím celkem normálně, nemám ani chutě a když si to tak vezmu, tak i s tím, co jsem zhubla jsem nabrala zatím 14kg, co si myslím, že není tak hrozné, když i hubené maminy naberou 30kg. Uvidím, co budu mít u porodu, ale tak ať si myslí, že jsem slonice.

Musím zjistit, zda to vacushape je i u nás ve městě, bych to pak skusila. Mně celkem bavila zumba. Hlavně musím pak upravit jídelníček a jíst pravidelně.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 13:41

míno to mi povídej :-D navíc mám rizikové, zakázali mi skoro všechno z pohybu jen kratší procházky po rovince :) žádná námaha, ani delší sezení a tak.
už jsem krvácela v 8tt takže dr. věřím a snažím se dodržovat, vlastně poprvé pojedeme k našim od toho krvácení, dost jsme se báli přítel i já :-)

holky chápu, mám štěstí, že přítel vydělává celkem dost, aby nás uživil, ale mám špatné svědomí že je to jen na něm. :oops:
a vloni jsme si nechali dát solární panely na výrobu elektřiny na střechu, takže je to příjem navíc, který se bude hodit, sice jsme chtěli nejdřív splatit půjčku švagrové, která nám na to půjčila, ale když bude nejhůř, tak peníze z toho se budou hodit :-)

jinak k tchýním, moje skorotchýně se se mnou nebavila rok. bydleli jsme u nich a jednou jsem jí řekla, co jsem si myslela, už jsem to nedala, lezla nám i do ložnice kdy se jí zachtělo žádné soukromí.
dneska celkem dobré i je někdy vidět, že mě ráda vidí, ale třeba nese zákusky na stůl a řekne ty si určitě nedáš ne? tak bych se propadla hanbou v tu chvíli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.7.11 13:42

Baru - neboj, určitě ti paní pošle nové kousky, nebo tyhle opraví :palec:

A když nemůžete do restaurace, nemůžete si nechat něco poslat? Nevím tedy, kde přesně bydlíte, jak je to město velké, ale kamarádky to tak občas řeší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.7.11 13:43

Zumba je super! :palec: :palec: :palec: :palec:

Jo, tak s tím mám taky problém… jíst pravidelně… to mi nikdy nešlo…
Já před těhu dokázala nejísto do šesti do večera nic, jen pít kafe a kouřit a pak se naládovat jako vepř a permanentně se celý večer něčím dojídat
je to tak jak říkáš… jíst pravidelně :potlesk: :potlesk: :potlesk:

arcanobacterium píše:
Tak já jsem měla v době otěhotnění 116kg, pak jsem zhubla 13 v I. trimestru. Teď na poslední poradně jsem měla 117kg a dostala jsem na zadek od gynekologa, že jsem moc nabrala. Já ale jím celkem normálně, nemám ani chutě a když si to tak vezmu, tak i s tím, co jsem zhubla jsem nabrala zatím 14kg, co si myslím, že není tak hrozné, když i hubené maminy naberou 30kg. Uvidím, co budu mít u porodu, ale tak ať si myslí, že jsem slonice.

Musím zjistit, zda to vacushape je i u nás ve městě, bych to pak skusila. Mně celkem bavila zumba. Hlavně musím pak upravit jídelníček a jíst pravidelně.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 13:43

barčo vacushape je dobrý, ale je ještě jedna firma a jmenuje se to jinak.
jde o chůzi na běžícím páse v tepové frekvenci, při které spaluješ tuky a jsi zavřená v kabince, kde je podtlak, tím by mělo začít spalování dřív než když budeš chodit na klasický pás. navíc se opravdu prohřejou i nohy, které opravdu i při pilatesu na který chodím 2 roky, mám vždy studené a to jinak ze mě kolikrát teče pot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.7.11 13:45

Co to s těmi tchýněmi je? Proč se pořád musí navážet do našich postav? :zed:

Já se s tou svou zase nejezdím zásadně koupat. Po jednom zážitku, kterak komentovala moji postavu v plavkách…nikdy víc :cert:

Zajímalo by mě, jestli budu lepší tchýně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
Mína13 píše:
Baru, v takové situaci bych asi nechala doma manžela… fakt přijdete o spoustu peněz :think:s tím náhrdelníkem je mi to líto :hug:
a pokud to posílala českou poštou, tak možná, že to pojistila… každopádně je to mrzuté… a držím palečky, at se to vyřeší :hug:

To sme také uvažovali, ale já si nedokážu představit, že jdu od miminka hned do práce. Já za poslední 2 roky při nedostatku personálu odpracovala v průměru 350-380 hodin měsíčně. V září jsem se dopracovala na 402 hodin. Byla jsem v práci každý druhý víkend od pátku rána do pondělka 15:30 bez přestávky+každý den od 7 do 15:30+ noční služby v týdnu (po kterých se u nás nechodí domů, ale zůstává se další den v práci). Tím se nechci stěžovat na služby a plat a podobně (ani jsem se neúčastnila akce děkujeme-odcházíme), ale už jsem toho měla dost a odnesla to nejenom moje postava. Já si chci své mimi užít a ani manžel nechce být doma. On by totiž nedostal ani těch 11a něco tis na 2-letý rodičák. A předatava, že bych trpěla jak můj kolega, kterého vlastní dcera skoro nepozná mě děsí.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

Cibi, špatné svědomí je nesmysl… manža sice bude vydělávat jako jediný, ale ty se budeš starat o 2 (slovy dvě) miminka… a to by s tebou určitě neměnil, nemám pravdu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No vidím, že tvoje tchýně je taky pěkná koza :cert: :cert: :cert:

cibi píše:
míno to mi povídej :-D navíc mám rizikové, zakázali mi skoro všechno z pohybu jen kratší procházky po rovince :) žádná námaha, ani delší sezení a tak.
už jsem krvácela v 8tt takže dr. věřím a snažím se dodržovat, vlastně poprvé pojedeme k našim od toho krvácení, dost jsme se báli přítel i já :-)

holky chápu, mám štěstí, že přítel vydělává celkem dost, aby nás uživil, ale mám špatné svědomí že je to jen na něm. :oops:
a vloni jsme si nechali dát solární panely na výrobu elektřiny na střechu, takže je to příjem navíc, který se bude hodit, sice jsme chtěli nejdřív splatit půjčku švagrové, která nám na to půjčila, ale když bude nejhůř, tak peníze z toho se budou hodit :-)

jinak k tchýním, moje skorotchýně se se mnou nebavila rok. bydleli jsme u nich a jednou jsem jí řekla, co jsem si myslela, už jsem to nedala, lezla nám i do ložnice kdy se jí zachtělo žádné soukromí.
dneska celkem dobré i je někdy vidět, že mě ráda vidí, ale třeba nese zákusky na stůl a řekne ty si určitě nedáš ne? tak bych se propadla hanbou v tu chvíli :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 13:46

já se diet bojím, už jednou jsem na tom byla tak, že jsem snědla jedno vařené vajíčko denně a i to jsem si vyčítala, po 4 hodině odpoledne bych si nedala nic kromě čisté vody.

měla jsem i jídelníček sestavený od trenérky ve fitku a chodila jsem 5× týdně cvičit z toho jedno to cvičení jsem jela třeba hodinu hodinu a půl jen na steperu a bohužel váha šla dolů, ale zadek a nohy zůstávaly, proto mě vyhovoval ten vacushape, že tam šly dollů i tyhle partie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.7.11 13:47

chtělo by to mít tchýni jako moje kámoška… její tchýňka je širší jak delší a kámošce, které je pěknej kousek pořád říká: Ty se prosím tě najez, jsi nějaká pohublá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pajalena píše:
Co to s těmi tchýněmi je? Proč se pořád musí navážet do našich postav? :zed:

Já se s tou svou zase nejezdím zásadně koupat. Po jednom zážitku, kterak komentovala moji postavu v plavkách…nikdy víc :cert:

Zajímalo by mě, jestli budu lepší tchýně? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.7.11 13:47

Pajo
Donášková služba tu funguje (čína i pizza), ale bohužel jsem někam dala jídelní lístky a nemůžu najít.

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.7.11 13:48

tak to je blbý, že nemáš osmi hodinovou pracovní dobu… já pojedu z domu před sedmou a kolem čtvrté dopoledne jsem doma… víkendy a svátky samozřejmě taky… takže mě snad moje mimi pozná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

arcanobacterium píše:
Mína13 píše:
Baru, v takové situaci bych asi nechala doma manžela… fakt přijdete o spoustu peněz :think:s tím náhrdelníkem je mi to líto :hug:
a pokud to posílala českou poštou, tak možná, že to pojistila… každopádně je to mrzuté… a držím palečky, at se to vyřeší :hug:
To sme také uvažovali, ale já si nedokážu představit, že jdu od miminka hned do práce. Já za poslední 2 roky při nedostatku personálu odpracovala v průměru 350-380 hodin měsíčně. V září jsem se dopracovala na 402 hodin. Byla jsem v práci každý druhý víkend od pátku rána do pondělka 15:30 bez přestávky+každý den od 7 do 15:30+ noční služby v týdnu (po kterých se u nás nechodí domů, ale zůstává se další den v práci). Tím se nechci stěžovat na služby a plat a podobně (ani jsem se neúčastnila akce děkujeme-odcházíme), ale už jsem toho měla dost a odnesla to nejenom moje postava. Já si chci své mimi užít a ani manžel nechce být doma. On by totiž nedostal ani těch 11a něco tis na 2-letý rodičák. A předatava, že bych trpěla jak můj kolega, kterého vlastní dcera skoro nepozná mě děsí. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 13:50

barčo chápu že lékaři na to jak moc pracují jsou dost nedocenění a navíc takové směny jsou podle mě i na úkor kvality ne? vždyt musíte být hrozně unavení.
nesouhlasila jsem s tou akcí protože mi to přišlo jako vydírání, ale na druhou stranu souhlasím, že jsou profese u nás dost nedoceněné a lékaři i sestry mezi ně rozhodně patří :pankac:

hele skorotchýně u nás byla poprvé letos a to v baráku bydlíme 3 roky a před tím5 let v bytě tam nebyla ani jednou. nepřijela ani vlastnímu synovi na oslavu, na mě at je jaká je, její chyba, ale to co udělala příteli jí nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 13:50
arcanobacterium píše:
Pajo
Donášková služba tu funguje (čína i pizza), ale bohužel jsem někam dala jídelní lístky a nemůžu najít.:oops:

nemají webové stránky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky