XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17657
31.7.11 13:06

barčo u nás taky kik, ale tam ty věci to jsou hrozné pytle ne klasické těhu oblečení, tedy co mají u nás. jedině v plzni, budu muset hledat, právě že na netu se mi pár věcí líbí, ale bojím se, že mi to nebude sedět :think:

já krvácela prý kvůli těm myomům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
31.7.11 13:43
Ahoj, také jsem XXL, mám něco málo pod 100. Ty jsi v tě
peggy.sl píše:
Co blázníš!!! :mrgreen:
Já mám také 180cm a při těhotenství jsem měla přes sto a nikdo neřekl ani slovo…
V přibírání jsem trochu exot, v prvním těhu jsem zhubla 16 kg, v druhém jsem zhubla 14 kilo a s dvojčaty jsem měla úspěch a přibrala jsem devět kilo. Takže doktoři spíš řešili jak mně zachránit před dehydratací a chcípnutím na nízký tlak, než moje špeky.
Ultrazvuk je úplně v pohodě s dvojkama jsem chodila každé tři týdny a nikdy žádný doktor neřekl, že by je neviděl. Byla jsem i na 3D a super!

Můžu ti říct, že když jsem s dvojčaty dva dny před porodem ležela v nemocnici, tak jsem tam byla ještě s normální postavou… :mrgreen: Některé ženské byly fakt ,,velké,, včetně popraskaného břicha a oteklých nohou…

Buď v klidu a hlavně nestresuj… :palec: :palec:

Ahoj, také jsem XXL. :-(. Ještě těhu nejsem, ale už se skoro pul roku snažíme. Cjci jen zeptat, ty jsi během těhu zhubla? píše, že prvním jsi zhubla 16kg a při druhém 14? To je možné při těhu zhubnout? :-). To by se mi také líbilo.

• Citovat
  • Upravit
Carla7
31.7.11 13:58
atominnka píše:
Jak jsem se k tomu dostala já netuším. Hýbala jsem se, jedla normálně, ne moc sladké, ne velké porce, ale stejně se ta váha zvyšovala. Ale na druhou stranu na těch 100kg nevypadám, většinou se lidi diví, že by typli tak 80 max. U nás je v tom taky genetika. Jinak mam vše Ok, cholesterol, cukr…
A s porodem jsem neměla sebemenší problém co by se týkalo váhy.

Já tedy těhu ještě nejsm, snažíme se, ale mám také 100 a nikdo mi to neveří, tedy né že bych se s tím chlubila. Typují mě tak na 85. Kež bych je měla.

• Citovat
  • Upravit
Carla7
31.7.11 14:19
Jani511 píše:
Ahoj, taky nejsem žádný drobek :lol: , právě 15.týden. Nemám nahoře ani deko a na UZ bylo vidět vždy všechno. Doktoři ani sestřičky nikdy žádné připomínky neměli. To spíš já mám nutnost si dělat ze sebe srandu. Když jsem se ptala sestřičky jestli místo váhy nemá decimálku, koukala na mě jako na blázna s poznámkou, že jsou i větší maminy :mrgreen: Když nejsi lunt před těhu neznamená to automaticky, že nabereš dvacet kilo v těhotensví. Nic neřeš. Všecno je jen v hlavě :o)

Ahoj, a jak jsi na tom byla s výškou a vánou před těhu?

• Citovat
  • Upravit
5575
31.7.11 15:26

Ahoj Carlo :lol:
Já mám 173cm a otěhotněla jsem se 116kg. První 3 měsíce jsem měla maligní zvracení - už jsem to tu popisovala (zvracení 20-30×denně i v noci, rozhozený metabolismus, boj o život, kapačky a tak). Zhubla jsem 13kg a zvracela jsem skoro až do 6 měsíce. Sice jsem měla pak rezervu, ale bylo to opravdu hodně těžké vydržet. Doufám, že tě to nepotká, protože bych to nepřála nikomu.
Takže radši v těhu nehubnout, jíst tak normálně a bude to v pohodě. Budu ti moc držet palce, ať se ti to povede. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
31.7.11 15:37
arcanobacterium píše:
Ahoj Carlo :lol:
Já mám 173cm a otěhotněla jsem se 116kg. První 3 měsíce jsem měla maligní zvracení - už jsem to tu popisovala (zvracení 20-30×denně i v noci, rozhozený metabolismus, boj o život, kapačky a tak). Zhubla jsem 13kg a zvracela jsem skoro až do 6 měsíce. Sice jsem měla pak rezervu, ale bylo to opravdu hodně těžké vydržet. Doufám, že tě to nepotká, protože bych to nepřála nikomu.
Takže radši v těhu nehubnout, jíst tak normálně a bude to v pohodě. Budu ti moc držet palce, ať se ti to povede. :hug:

Díky. Samozřejmě, že zdravá mamka a mimi je na prvním místě. jenže i já mám dost nadváhu 174cm a jsem skoro metráček. Takže se přibývání dost bojím. Před třemi roky jsem měla 85 a nnějak jsem se vypapkala na metrák. i když by mi to nikdo neřekl. Mám těžkou kostru, jsem celá taková kostnatá, obalená tukem. Možná díky tomu velkému přibrání teď nemohu otěhotnět. :-(

• Citovat
  • Upravit
5575
31.7.11 15:47

Carli
Problémy s neplodností mají většinou maminky až nad 120kg, i to ale není pravidlem. Ona váha není všechno. Zatím se snažíte teprve 1/2 roku. Nevím, zda si předtím brala antikoncepci, ale pokud ano, někdy trvá i rok, až se upraví cyklus a začne se ovulace.

Jinak já měla před 4 lety 80kg, což nebylo až tak hrozné. Pak jsem začala pracovat a sloužit v nemocnici (měsíčně cca 350-380 odpracovaných hodin). Začala nepravidelná strava, nedostatek času na odpočinek, nebo sport a dopracovala jsem se na těch 116kg - hrozná depka. A otěhotněla jsem bez problémů.

Myslím, že se nemáš čeho bát, hmotnost není tak hrozná, aby si z ní měla nějaké komplikace v těhu, nebo při porodu.
Snažte se dále (jenom chalpa neužeň :lol: ) a uvidíš, co bude. Přibírání se neboj, XXL maminky většinou nenaberou tolik, co hubené. Já ani nemám žádné chutě a jím normálně.

:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.7.11 17:03

Holky, já si všechno nakoupila v bonprixu… mají tam těhu rifle a těhukalhoty do opravdu big velikostí… posílám odkaz na některé kousky, které jsem si objednala, třeba vás inspiruju:

http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
31.7.11 20:00

ahoj kočky, zdravím všechny! :mavam: omlouvam se, dočítat budu až zítra :oops: jen se hlásim že jsem zpátky doma. oslavu mi miláček zařídil famózní a dostala jsem svůj vysněný foták a prislusenstvi :dance: květin mám jak nějaká celebrita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
31.7.11 20:09

Můžu se přidat?

Ahoj holky jsem tady nová. Mohla bych se k vám přidat?

Je tu někdo kdo se snazi otehotnet a ma okolo 100 kilo a nic? My se už snazime 9 mesicu a nic je mi 34 a panikarim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
31.7.11 20:52

Ahoj Majo, já jsem na tom podobně, taky zatím snažilka. Zatím teda netlačíme na pilu, kontroluju sice BT, ale to kvůli doktorovi, který to po mně chtěl a mám mu výsledky přinést příští návštěvu. Myslím, že kdybych nekontrolovala BT, byla bych asi víc v pohodě, protože by na to člověk tolik nemyslel. :wink: Zkoušíme to teprve druhý cyklus, ovu jsem zatím nezjistila. Snad ještě přijde, jsem 12DC a mám cyklus 23 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
31.7.11 22:51
Maja7756 píše:
Ahoj holky jsem tady nová. Mohla bych se k vám přidat?Je tu někdo kdo se snazi otehotnet a ma okolo 100 kilo a nic? My se už snazime 9 mesicu a nic je mi 34 a panikarim…

Ahoj Majo, já se pohybuji v rozmezí 99 - 101. Také se snažíme asi 6 měsíců. Také již propadám zoufalství, nejen z toho že nemohu otěhotnět, ale také z toho, že mám tolik kilo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.8.11 08:03

Ahoj holky,
Baru- to su vcelku překvapená, že jsi krvácela ve 20 tt, já sem krvácela v 10+5 a 12+5 to bylo celkem dost silný, takový sliznice, tak sem byla z toho vyděšená, teď musím zaklepat, že zatím ok, ale bojím se pořád, říkám si, hlavně abych se dočkala třeba 7 měsíce, to by už mimi mohlo samo přežít venku :andel
Mína - to oblečení na bonprixu vypadá pěkně, taky si asi něco objednám, nemám vůbec nic a hlavně nevím co budu nosi v zimě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 08:10

ten černej svetřík mám dneska na sobě… je skvělý… vypadá dobře, zakrývá krásně velkej zadek a je děsně pohodlný… fakt doporučuju! Ty rifle jsem už taky měla zkusmo, ale jsou mi přes pupík ještě hodně volné, ale přes zadek a stehna skvěle sedly!

petvit píše:
Ahoj holky,
Baru- to su vcelku překvapená, že jsi krvácela ve 20 tt, já sem krvácela v 10+5 a 12+5 to bylo celkem dost silný, takový sliznice, tak sem byla z toho vyděšená, teď musím zaklepat, že zatím ok, ale bojím se pořád, říkám si, hlavně abych se dočkala třeba 7 měsíce, to by už mimi mohlo samo přežít venku :andel
Mína - to oblečení na bonprixu vypadá pěkně, taky si asi něco objednám, nemám vůbec nic a hlavně nevím co budu nosi v zimě :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
1.8.11 08:14

Dobré ránko. :lol: :lol: :lol:
Všem snažilkám držím moc moc moc palce a přeji, aby se to co nejdřív povedlo. Já přesně vím, jak to je. Já jsem vysadila antikoncepci v září, každý den snažení. Po 2 měsícech depka (i když sama vím a radím neplašit, tak chápu, že každá plaší). 3 měsíc krizovka, protože otěhotněla moje nej kamoška. Takže to bylo kolem prosince, chlapovi jsem naordinovala zinek, kyselinu listovou, že od nového roku bude brát, ujá těhu vitamíny. Vánoce jsem trávila i tchánovců a tak se to povedlo (24.12. přesně :mrgreen: ). Byl to tedy 4 měsíc od vysazení, myslím, že pomohla hlavně změna prostředí a to, že jsem opravdu při daném sexu vůbec nemyslela na otěhotnění (měla jsem přeci vitamínový plán od nového roku).

Majo vítej u nás :hug:
Petvit
S tím krvácením to bylo tak, že jsem v ten den měla ale úplně šílenou zácpu, jsem myslela, že mně roztrhne. A asi praskla cévka na děložním čípku (jiné vysvětlení mně nenapadá) a začala jsem krvácet (červená čerstvá krev). Jasně, že hned panika (když je člověk od fochu, tak hned vidí všechno, co se může stát). Hned do špitálu, vyšetřoval mě primář, nic špatného nenašel, placentu mám vysoko, čípek v pohodě a už jsem pak ani nekrvácela. Takže jsem zůstala doma 3 týdny (vdávala jsem se ve 23 t, tak mi to i bodlo) a pak znova do práce.

Bon prix jsem skoušela, objednala jsem si těhu džíny, ale neseděli mi. Asi to chce ojednat a skusit, pak se dají v pohodě vrátit do 14 dnů. Také nevím, co bych dělala na zimu, protože letní věci jdou sehnat lehce, ale kabát asi ne.

Lucko
Dodatečně všechno nej nej nej nej. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky