XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
456
29.7.11 13:57

No jo, hubnutí, s tím je kříž :-( Nahoru to leze samo, že člověk ani neví jak, dolů to jde dost obtížně :-x Aspoň u mě.

Když nejsem v psychické pohodě, tak tloustnu i proti vlastní vůli a zákonům přírody :nevim: Dva roky jsem měla šílenou šéfovou, to jsem se z 82 kg dostala na 90 kg, pak jsem odešla do jiné práce, zhubla jsem na 84 kg, ale tenhle šéf mi tři měsíce neplatil, takže váha se za ty 3 měsíce vyšplhala na 92 kg :-( Odešla jsem od něj, našla si jinou práci a otěhotněla. A v prvním trimestru jsem přibrala 11 kg, dostala jsem se na 103 kg, a teď už jsem na 104 kg :oops:

Cibi - jedno vajíčko denně? :-o To je nebezpečné :-( Už jsem kolikrát slyšela, že člověk, co má sice vysokou hmotnost, je v podstatě podviživený. To jsou paradoxy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.7.11 14:01

Baru - taky si myslím, že jsou doktoři hodně přetěžovaní. S tou akcí jsem taky nesouhlasila, asi mi to taky vyšlo jako vydírání a nemám ráda předsedu lékařských odborů :oops:

Ale plně chápu, že si chceš miminka užít :-) U mě je to stejné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
29.7.11 14:01

já jsem před těhu měla při svých 162 cm 67 kg a za těhu jsem stloustla na 103 a nikdo se mi nikde nevysmíval jen já z toho mám depku tgže neboj určo to bude ok :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.7.11 14:22

Také jsem nesouhlasila s akcí děkujeme-odcházíme. Hlavně s formou, jak byla prezentována. Vůbec se nic nevyřešilo, spíše se pošlapala pověst lékařů. Vyznělo to, že chtějí pouze prachy bez kvality práce a tak a myslím, že to celé bylo fiasko (pro mladé se stejně nic nezměnilo).
Já jsem spíše čekala, že se změní něco v předatestační přípravě, než finančně (je jasné, že člověk nemůže hned vydělávat hromadu peněz a je nutná praxe a vzdělání). př. musím si platit stáže a leze to dost do peněz - 3 měsíce=10tis

Ono se jinak lehce řekne, abychom tolik nesloužili, ale pokud se bude rodit, budou chodit (někdy opravdu kraviny) v noci do ambulance, budou akutní operace, plná oddělení, tak nevím, kdo to má pak dělat. Mně hlavně mrzí ty služby, jinak jsem velice spokojená, ale je to s tou vyčerpaností opravdu tzv. „o průser“. Ani nevím, jak to zvládáme, ale to je takový adrenalin, že až. Sloužíme ve 2 lékařích (kvůli operacm a císařům), takže se občas dá i prospat.

Spíše by se měli absolventi namotivovat nato, že mají nějakou budoucnost - ne hned vysoký plat, ale možnost postupného růstu, vzdělávání za výhodných podmínek, stálé místo a tak.
No nebudu to tady rozebírat. Já opravdu beru moje zaměstnání jako poslání a moc věcí bych chtěla změnit.

Pajo
Webovky jsem nenašla, sme malé město (16tis obyvatel). :cry:

Vidím, že tchýně a hubnutí máme tak skorem na stejno.

Jen si skusí něco mi v porodnici říct (PA a lékaři), jim hned naplácám. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.7.11 14:46

Tak se mějte holky, hezky, o víkendu se asi na pc nedostanu :roll: Takže všem přeji hezký víkend, pěkně si odpočiňte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
29.7.11 15:02

ahojte holky, jdu vas jen pozdravit a daly jste mi pekne zabrat nez jsem vas docetla :hug: ja mam tchyni relativne v pohode, bydli o patro vys, ale ve stejnem vchode. je v inv. duchode, takze pripadne hlidani zajisteno. mamku mam 3km daleko, takze taky pohoda…

devcatka moje, tak ode dneska jsem na neschopence, kontrola v poradku, ale nechala jsem si ji napsat. oba s manzou jsme OSVC, aspon nemusim platit zalohy na zdr. a soc. (coz je pro nas cca 4tis/mes usetrenych), to ze dostanu nejakou almuznu od statu neresim, pokud mi to stav dovoli, budu makat dal a vse provizne psat na manzela, takze pohoda. vychazky mam od 8 do 18hod, takze taky stihnu spoustu veci :-) tak tehu zdar a uzijte si vikend! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
29.7.11 15:05

Pajo
Uži si víkend. My máme naplánovaný velký úklid 2 sklepů, protože se nám nasbíralo tolik bordelu, že až.

Mobi
Gratuluji k dobrým výsledkům. :potlesk: Já jsem ukecala gynekologa (i když je to kamarát, takže to bylo jednoduché), aby mi dal neomezené vycházky (na druhé neschopence od 20-23t).

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
29.7.11 17:38

všem přeju krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.7.11 10:39

Ahojte holky, jsem tu jen na skok, mám docela lítačku… drahý jede zítra na 4 dny na služebku do Prahy, tak mu peču s sebou buchtičky, vařím, mezitím žehlím… prostě klasická neděle :pankac:

U nás je kosa jako blázen… celý víkend prší… fakt super léto :cert:

Holky, přeju vám krásnou neděli a zítra se na vás těším… pááááá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.7.11 11:48

Ahoj holky, chtěla sem se zeptat, kde kupujete oblečení na sebe? V HM neobleču vůbec nic a v ca je mi 48 těsná, takže taky nic, teď nosím jenom jedny 3/4, dlouhý gatě nemám, tak nevím co na sebe :-?
Jinak sem byla na ko, srdce bije, tak to je hlavní,měla sem strach z toho krvácení, 12.8. jdu na krev- asi ty triple testy a 19.8. na ko, nejradši bych chodila pořád, abych viděla co v břichu děje :oops: NT screening dopadl dobře, tak věřím, že i ty triple testy budou ok. Tak se zatím mějte a jinak já se snažím hubnout taky pořád, ale nakonec přiberu ještě víc, tak uvidím co bude až se mimi narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
31.7.11 12:16

ahoj :)
tak s nákupem oblečení si ráda nechám poradit, ještě jsem nic nekupovala, zatím pořád zvládám v tom co mám, ale přijde mi, že přes víkend mi nějak vyrostlo bříško :oops:
po screeningu si chci nějaké těhu kalhoty koupit pro větší pohodlí :-)

petvit gratuluji ke KO :kytka:
ty jsi krvácela? promiň dočítala jsem vás, ale je vás tady hodně a plete se mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
31.7.11 12:43

jo 2× byla sem na pohotovosti, te´d snad to bude už ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
31.7.11 12:50

petvit říkám si, když to miminka přežijou to krvácení, tak jsou bojovníci :pankac:
já krvácela jednou v 8tt a moji bojovníci to dali a od té chvíle jim věřím :andel:
i když občas mám deprese co když? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.7.11 12:56

Ahoj holky.
Tak s oblečením pro XL a hlavně pro XXL je kříž. U nás máme Kik, ale tam jsou věci, co se asi neprodali v Německu. Pár triček a legín jsem tam našla, ale spíše na nošení doma. V K. Varech jsem byla v obchodě s těhu oblečením a tam na mně koukala prodavačka, jako, že jsem padlá z višně, když chci něco větší než L, nebo 42.
Pak jsem byla v Praze v CA na václaváku a tam jsem si nakoupila těhu 2×legíny (čekala jsem, že bude vedro :mrgreen: ) a několik moc hezkých těhu triček, takže super. Je to ale jediné CA, kde jsem viděla specielní část pro těhotné. Ono jsou úplně jiné střihy pro nadměrné velikosti a tehu oblečení. Pak jsem našla něco v Lindexu, ale jenom nadměrné, tak mám odložené na poslední týdny, kdy bude mega pupek.
Teď je ale celkem chladno a já nemám co na sebe.

Skoušela jsem si objednat i z internetu, ale opakovaně jsem to vracela, protože i přez důkladné měření mi nic nesedělo.

:kytka: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.7.11 12:57

Já jsem krvácela 1× ve 20 týdnu, celke dost po zácpě a nic na mně nenašli. Pak už jsem nekrvácela.

:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky