Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to budu přesně 15+3
Kdy máš ten screening?
cibi píše:
míno super díky moc
já zatím nic nekupuji, chci počkat po tom screeningu.
ještě chci se zeptat na kolikátý týden tě objednali na tu plodovku?
jdu ve středu to jsem 12+5 tedy podle UTZ ![]()
jsem na ně zvědavá, naposledy jsem je viděla, když byli 10+1 a 10+0
a to se tam to menší tak mrskalo že mi tekly slzy to víš prvorodička, ale dr. dělá že to nevidí ![]()
tak to mně se zatím ještě žádné extra mateřské pudy nezmocňují… ani když jsem toho malého tuleně viděla na UTZ… asi to ještě přijde… a nebo se nechci nějak extra rozněžňovat před tou plodovkou… člověk nikdy neví ![]()
cibi píše:
jdu ve středu to jsem 12+5 tedy podle UTZ
jsem na ně zvědavá, naposledy jsem je viděla, když byli 10+1 a 10+0a to se tam to menší tak mrskalo že mi tekly slzy to víš prvorodička, ale dr. dělá že to nevidí
Dr. nám dal čas na snažení do září a měla jsem si měřit bazální teplotu. Tenhe cyklus je první, co jsem si začala měřit (snažíme se už dýl).
míno tak já čekala hrozně dlouho a o jedno jsem už přišla, takže to že jsem viděla srdíčka pro mě byl tak krásný zážitek, že jsem pak doma brečela a i přítel byl na měkko, posledně totiž mělo být a nebylo ![]()
a když mi poprvé pustil můj gyndař srdíčka tak mi taky tekly slzy no a vidět je jak se hýbají to mě fakt dostalo, došlo mi že opravdu čekám miminka ![]()
to víš je mi taky 35 a vím, že kdybych šla na operaci s myomem a nepovedlo se, tak už nikdy nebudu moct mít vlastní dítě. to mi dr. v CARu řekl naostro hned na první konzultaci ![]()
pinkie chce to měřit ve stejnou denní dobu,nejlépe než vylezeš z postele. tak mi to říkala švagrová co je zdravotní sestřička ![]()
uvidíš až změříš víc cyklů, ono to vypadá že to lítá, máš tam rozdíly desetinek, já jen vím, že před tím než vyskočí tak je ovulka a když zůstane pak vysoká a neklesá tak by jsi měla být těhu ![]()
ale fakt se v tom zase tak moc neorientuju.
to je jasný… to by mě taky dostalo…
u mě to bylo spíš to, že jsem tomu už po tom roce snažení nevěřila… když jsem objevila // tak jsem byla úplně v šoku… seděla jsem na záchodě a čučela na ten papírek a říkala pořád dokola: ty vole, ty vole, ty vole…
![]()
to bylo shodou okolností v den drahého narozenin ![]()
cibi píše:
míno tak já čekala hrozně dlouho a o jedno jsem už přišla, takže to že jsem viděla srdíčka pro mě byl tak krásný zážitek, že jsem pak doma brečela a i přítel byl na měkko, posledně totiž mělo být a nebylo
a když mi poprvé pustil můj gyndař srdíčka tak mi taky tekly slzy no a vidět je jak se hýbají to mě fakt dostalo, došlo mi že opravdu čekám miminka
to víš je mi taky 35 a vím, že kdybych šla na operaci s myomem a nepovedlo se, tak už nikdy nebudu moct mít vlastní dítě. to mi dr. v CARu řekl naostro hned na první konzultaci
tak to byl krásný dárek k narozeninám ![]()
to víš já na test čekala bylo to první IVF a taky to bylo neuvěřitelné po 12 letech vidět znova ty // nosila jsem ty první testy pořád sebou a dívala se na ně ![]()
já mám ty testy ještě teď v peněžence
![]()
jinak drahému jsem mezi narozeninové dárky dala bodíčko, které bylo stejné jako jeho oblíbené tričko… a on to NEPOCHOPIL!!!!!
![]()
Koukl na to bodíčko a prej, to je hezký, to se bude hodit a dál se věnoval ostatním dárkům… musela jsem mu pařezovi hodit pod nos těhotenský test, aby se dovtípil
![]()
cibi píše:
tak to byl krásný dárek k narozeninámto víš já na test čekala bylo to první IVF a taky to bylo neuvěřitelné po 12 letech vidět znova ty // nosila jsem ty první testy pořád sebou a dívala se na ně
![]()
to já příteli dávala jen test bylo to ráno a on byl rozespalý a prý a co to jako znamená? jo nebo ne?
tak jsem mu musela vysvětlit, že když jsou tam dvě tak jako ANO ![]()
on chtěl abych testovala až ten 15 den co mi nařídili v centru, ale já to nevydržela a testovala jsem 11 den, holky na diskuzi čekaly a navíc tam jedna za druhou vytahovala dvoučárkové testy, tak jsem se musela taky podívat ![]()
chlapům než to dojde co? ![]()
a co říkal na UTZ? příteli dr. musel několikrát ukazovat co je miminko a co srdíčko a pak to samé u druhého. když jsme odcházeli tak se usmíval a říkal, stejně mi ukazoval pořád to jedno ![]()
čau, já sem otěhotněla taky po roce, nejdřív sem měla v r. 04 nevyvíjející těhu 103 kg, takže nic a pak loni zamlklý 103 kg, to mě dost sebralo no a rok to trvalo, už sem byla bez nervů, cvičila sem Mojžíšovou, manžel spermio - špatný, nakonec já sem byla i anovulační, tak mi dali closti, pak píchli pregnyl, manžel rozhoupal i spermie a nakonec to vyšlo - 118 kg, ale každou návštěvu dr. se děsím, jestli tam opravdu mimi je a hlavně jestli je mimi ok, srdce mi ještě nepouštěl, to bych se tam asi úplně rozbulela.
Mina-seděli ty velikosti z bonprixu přesně jak si se změřila? Objednala sem si takový pláťáky, tak uvidím, podzim budu řešit svetrama a v zimě asi nebudu vylízat, mám TP 23.1.2011 tak uvidíme
nebrala jsem ho s sebou… zatím nejde stejně skoro nic vidět… zbytečně by tam se mnou dvě hodiny seděl, má toho teď v práci moc…
půjde až toho 15.8. na tu plodovku a UTZ. Ale pochybuju, že tam něco uvidí
![]()
cibi píše:![]()
![]()
to já příteli dávala jen test bylo to ráno a on byl rozespalý a prý a co to jako znamená? jo nebo ne?tak jsem mu musela vysvětlit, že když jsou tam dvě tak jako ANO
on chtěl abych testovala až ten 15 den co mi nařídili v centru, ale já to nevydržela a testovala jsem 11 den, holky na diskuzi čekaly a navíc tam jedna za druhou vytahovala dvoučárkové testy, tak jsem se musela taky podívatchlapům než to dojde co?
a co říkal na UTZ? příteli dr. musel několikrát ukazovat co je miminko a co srdíčko a pak to samé u druhého. když jsme odcházeli tak se usmíval a říkal, stejně mi ukazoval pořád to jedno
jj, seděly… nakupovala jsem tam totiž i před těhu, takže to mám ozkoušený.
petvit píše: čau, já sem otěhotněla taky po roce, nejdřív sem měla v r. 04 nevyvíjející těhu 103 kg, takže nic a pak loni zamlklý 103 kg, to mě dost sebralo no a rok to trvalo, už sem byla bez nervů, cvičila sem Mojžíšovou, manžel spermio - špatný, nakonec já sem byla i anovulační, tak mi dali closti, pak píchli pregnyl, manžel rozhoupal i spermie a nakonec to vyšlo - 118 kg, ale každou návštěvu dr. se děsím, jestli tam opravdu mimi je a hlavně jestli je mimi ok, srdce mi ještě nepouštěl, to bych se tam asi úplně rozbulela.
Mina-seděli ty velikosti z bonprixu přesně jak si se změřila? Objednala sem si takový pláťáky, tak uvidím, podzim budu řešit svetrama a v zimě asi nebudu vylízat, mám TP 23.1.2011 tak uvidíme
petvit tak jsme na tom podobně s tím čekáním a obáváním se dalších UTZ. pro mě bylo nejhorší těch prvních 10tt kvůli minulému ZT, ale i teď se trošku bojím ![]()
jinak ten zvuk srdíček je to fakt nádherný,popros ho o to ![]()
můj dr. mi je pouští pokaždý ![]()
Holky, co myslíte, je ten poslední ovu test pořád negativní? (testovací čárka není stejně silná jako kontrolní čárka). Je dělanej dneska ráno (před chvilkou). Včera jsme se s můžem pro jistotu.
Díky.