XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
1.8.11 10:09

to budu přesně 15+3
Kdy máš ten screening?

cibi píše:
míno super díky moc :-)
já zatím nic nekupuji, chci počkat po tom screeningu.
ještě chci se zeptat na kolikátý týden tě objednali na tu plodovku? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:13

jdu ve středu to jsem 12+5 tedy podle UTZ :-)
jsem na ně zvědavá, naposledy jsem je viděla, když byli 10+1 a 10+0 :-) a to se tam to menší tak mrskalo že mi tekly slzy to víš prvorodička, ale dr. dělá že to nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:15

tak to mně se zatím ještě žádné extra mateřské pudy nezmocňují… ani když jsem toho malého tuleně viděla na UTZ… asi to ještě přijde… a nebo se nechci nějak extra rozněžňovat před tou plodovkou… člověk nikdy neví :think:

cibi píše:
jdu ve středu to jsem 12+5 tedy podle UTZ :-)
jsem na ně zvědavá, naposledy jsem je viděla, když byli 10+1 a 10+0 :-) a to se tam to menší tak mrskalo že mi tekly slzy to víš prvorodička, ale dr. dělá že to nevidí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 10:17

Dr. nám dal čas na snažení do září a měla jsem si měřit bazální teplotu. Tenhe cyklus je první, co jsem si začala měřit (snažíme se už dýl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:18

míno tak já čekala hrozně dlouho a o jedno jsem už přišla, takže to že jsem viděla srdíčka pro mě byl tak krásný zážitek, že jsem pak doma brečela a i přítel byl na měkko, posledně totiž mělo být a nebylo :-(
a když mi poprvé pustil můj gyndař srdíčka tak mi taky tekly slzy no a vidět je jak se hýbají to mě fakt dostalo, došlo mi že opravdu čekám miminka :mrgreen:
to víš je mi taky 35 a vím, že kdybych šla na operaci s myomem a nepovedlo se, tak už nikdy nebudu moct mít vlastní dítě. to mi dr. v CARu řekl naostro hned na první konzultaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:20

pinkie chce to měřit ve stejnou denní dobu,nejlépe než vylezeš z postele. tak mi to říkala švagrová co je zdravotní sestřička :-)
uvidíš až změříš víc cyklů, ono to vypadá že to lítá, máš tam rozdíly desetinek, já jen vím, že před tím než vyskočí tak je ovulka a když zůstane pak vysoká a neklesá tak by jsi měla být těhu :-)
ale fakt se v tom zase tak moc neorientuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:26

to je jasný… to by mě taky dostalo…
u mě to bylo spíš to, že jsem tomu už po tom roce snažení nevěřila… když jsem objevila // tak jsem byla úplně v šoku… seděla jsem na záchodě a čučela na ten papírek a říkala pořád dokola: ty vole, ty vole, ty vole… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to bylo shodou okolností v den drahého narozenin :-)

cibi píše:
míno tak já čekala hrozně dlouho a o jedno jsem už přišla, takže to že jsem viděla srdíčka pro mě byl tak krásný zážitek, že jsem pak doma brečela a i přítel byl na měkko, posledně totiž mělo být a nebylo :-(
a když mi poprvé pustil můj gyndař srdíčka tak mi taky tekly slzy no a vidět je jak se hýbají to mě fakt dostalo, došlo mi že opravdu čekám miminka :mrgreen:
to víš je mi taky 35 a vím, že kdybych šla na operaci s myomem a nepovedlo se, tak už nikdy nebudu moct mít vlastní dítě. to mi dr. v CARu řekl naostro hned na první konzultaci :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:34

tak to byl krásný dárek k narozeninám :dance:

to víš já na test čekala bylo to první IVF a taky to bylo neuvěřitelné po 12 letech vidět znova ty // nosila jsem ty první testy pořád sebou a dívala se na ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:40

já mám ty testy ještě teď v peněžence :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak drahému jsem mezi narozeninové dárky dala bodíčko, které bylo stejné jako jeho oblíbené tričko… a on to NEPOCHOPIL!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koukl na to bodíčko a prej, to je hezký, to se bude hodit a dál se věnoval ostatním dárkům… musela jsem mu pařezovi hodit pod nos těhotenský test, aby se dovtípil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cibi píše:
tak to byl krásný dárek k narozeninám :dance:to víš já na test čekala bylo to první IVF a taky to bylo neuvěřitelné po 12 letech vidět znova ty // nosila jsem ty první testy pořád sebou a dívala se na ně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to já příteli dávala jen test bylo to ráno a on byl rozespalý a prý a co to jako znamená? jo nebo ne? :-D tak jsem mu musela vysvětlit, že když jsou tam dvě tak jako ANO :mrgreen:
on chtěl abych testovala až ten 15 den co mi nařídili v centru, ale já to nevydržela a testovala jsem 11 den, holky na diskuzi čekaly a navíc tam jedna za druhou vytahovala dvoučárkové testy, tak jsem se musela taky podívat :mrgreen:

chlapům než to dojde co? :)
a co říkal na UTZ? příteli dr. musel několikrát ukazovat co je miminko a co srdíčko a pak to samé u druhého. když jsme odcházeli tak se usmíval a říkal, stejně mi ukazoval pořád to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.8.11 10:48

čau, já sem otěhotněla taky po roce, nejdřív sem měla v r. 04 nevyvíjející těhu 103 kg, takže nic a pak loni zamlklý 103 kg, to mě dost sebralo no a rok to trvalo, už sem byla bez nervů, cvičila sem Mojžíšovou, manžel spermio - špatný, nakonec já sem byla i anovulační, tak mi dali closti, pak píchli pregnyl, manžel rozhoupal i spermie a nakonec to vyšlo - 118 kg, ale každou návštěvu dr. se děsím, jestli tam opravdu mimi je a hlavně jestli je mimi ok, srdce mi ještě nepouštěl, to bych se tam asi úplně rozbulela.
Mina-seděli ty velikosti z bonprixu přesně jak si se změřila? Objednala sem si takový pláťáky, tak uvidím, podzim budu řešit svetrama a v zimě asi nebudu vylízat, mám TP 23.1.2011 tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:48

nebrala jsem ho s sebou… zatím nejde stejně skoro nic vidět… zbytečně by tam se mnou dvě hodiny seděl, má toho teď v práci moc…
půjde až toho 15.8. na tu plodovku a UTZ. Ale pochybuju, že tam něco uvidí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cibi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to já příteli dávala jen test bylo to ráno a on byl rozespalý a prý a co to jako znamená? jo nebo ne? :-D tak jsem mu musela vysvětlit, že když jsou tam dvě tak jako ANO :mrgreen:
on chtěl abych testovala až ten 15 den co mi nařídili v centru, ale já to nevydržela a testovala jsem 11 den, holky na diskuzi čekaly a navíc tam jedna za druhou vytahovala dvoučárkové testy, tak jsem se musela taky podívat :mrgreen:chlapům než to dojde co? :)
a co říkal na UTZ? příteli dr. musel několikrát ukazovat co je miminko a co srdíčko a pak to samé u druhého. když jsme odcházeli tak se usmíval a říkal, stejně mi ukazoval pořád to jedno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.8.11 10:50

jj, seděly… nakupovala jsem tam totiž i před těhu, takže to mám ozkoušený.

petvit píše: čau, já sem otěhotněla taky po roce, nejdřív sem měla v r. 04 nevyvíjející těhu 103 kg, takže nic a pak loni zamlklý 103 kg, to mě dost sebralo no a rok to trvalo, už sem byla bez nervů, cvičila sem Mojžíšovou, manžel spermio - špatný, nakonec já sem byla i anovulační, tak mi dali closti, pak píchli pregnyl, manžel rozhoupal i spermie a nakonec to vyšlo - 118 kg, ale každou návštěvu dr. se děsím, jestli tam opravdu mimi je a hlavně jestli je mimi ok, srdce mi ještě nepouštěl, to bych se tam asi úplně rozbulela.
Mina-seděli ty velikosti z bonprixu přesně jak si se změřila? Objednala sem si takový pláťáky, tak uvidím, podzim budu řešit svetrama a v zimě asi nebudu vylízat, mám TP 23.1.2011 tak uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
1.8.11 10:53

petvit tak jsme na tom podobně s tím čekáním a obáváním se dalších UTZ. pro mě bylo nejhorší těch prvních 10tt kvůli minulému ZT, ale i teď se trošku bojím :hug:
jinak ten zvuk srdíček je to fakt nádherný,popros ho o to :)
můj dr. mi je pouští pokaždý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
1.8.11 11:27

Holky, co myslíte, je ten poslední ovu test pořád negativní? (testovací čárka není stejně silná jako kontrolní čárka). Je dělanej dneska ráno (před chvilkou). Včera jsme se s můžem pro jistotu. :hug: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí