XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Carla7
1.8.11 18:54
Pinkie píše:
Pojedeme obden, to je super výraz :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-) No, tak s budeme tulit ob den. :-)
  • Citovat
  • Upravit
229
2.8.11 07:49

čau Baru,
díky za odpověď, jsem 15 tt a břicho mi bolí furt, tak to bude asi delší dobu, jinak mi začala zácpa a ty křeče jsou fakt děsný, tak docela teď trpím, nevím co na to vzít, jím magnesium proti křečím, no ale nevím…
Mína- jak to zvládl tvůj ředitel to oznámení mimi, jinak to vypadá, že sme na tom podobně s tím těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 08:02

Dobré ráno, holky, zdravím z práce :wink:

Mína-Jak je tvému šéfovi? Přežil tu novinku a vyšel ti ve všem vstříc?

Baru - Včera jsem si vyzvedla žádanku na OGTT, mám jít na testy příští týden. Jen jsem někde četla, že většinou holkám sestřičky z poradny doporočují, ať dva dny před testem vysadí spadké. No a já v těch propozicích k testům mám výslovně napsáno, že si mám odpoledne den předem dát zákusek. Grr. Bude mi těžko:-( Tak jen jestli si ho mám dávat, nerada bych, aby mi vyletěla glykémie. Na začátku těhu jsem měla nalačno 4,7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
2.8.11 08:11

Dobré ránko všem :srdce:

Petvit
Na zácpu ti magnesium nepomůže, to jedine hodně vlákniny. Mně doporučovala jedna maminka otruby, ale neskusila jsem to. Hlavně pít hodně tekutin.

Pajo
Pokud vím, tak před oGTT není nijak zvláštní režim. Ten zákusek, pokud na něj nebudeš mít chuť si nedávej. Důležité je jenom to být před testem nalačno. Doufám, že tě objednali na ráno, protože to je celkem blbé, mně se udělalo špatně od hladu.

Míno
Co tedy ten šéf? Žije? :lol: :lol: :lol:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.8.11 08:13

pájo to jsou mi teda rady od sestricek 8-o to jako aby ti na tu cukrovku nepřišli i kdybys ji měla? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 08:34

Lucienne - Taky mi to připadá divné :roll: , ale když si pročteš diskuse, tak některým těhulkám opravdu sestřičky radí, aby sladké vynechaly :nevim: Manžela pobavil ten zákusek :-P Říkal, že když on jde k doktorovi, nikdy mu zákusek nepředepsali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 08:38

Petvit - Mně na zácpu pomáhají sušené a kompotované švestky, každý večer si dávám tři čtyři švestky :wink: Jinak mi doktor doporučoval jíst hodně vlákniny, což znamená celozrnné pečivo (úplně jsem vynechala bílé pečivo) a ovoce a zeleninu. A hlavně hodně pít! Což je pro mě někdy nadlidský výkon :cert: , někdy prostě žízeň nemám a musím se nutit i do těch minimálních 2 l tekutin denně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.8.11 08:42

pajo to je fakt podezrely :think: naopak jsem spíš slyšela at clovek ji stejne jak je zvyklej. zadny vynechavani ani přidávání větrníků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
2.8.11 08:44

čau, dík za rady, zkusím i ty švestky, mám je ráda, vystřeluje mi to všude, tak dnes asi zdechnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 09:37

Holky, tak mi manžel poslal odkaz na jeden článek se slovy: Díky za to, že jsi normální! Nechci kostru ve skříni!

Je to :srdce:

http://ona.idnes.cz/…-/dieta.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.8.11 09:40

Paji, jdu až 8.8.
teď je šéf na Ukrajině. Pak dám vědět jak to rozdýchával :mrgreen:

Pajalena píše:
Dobré ráno, holky, zdravím z práce :wink:

Mína-Jak je tvému šéfovi? Přežil tu novinku a vyšel ti ve všem vstříc?

Baru - Včera jsem si vyzvedla žádanku na OGTT, mám jít na testy příští týden. Jen jsem někde četla, že většinou holkám sestřičky z poradny doporočují, ať dva dny před testem vysadí spadké. No a já v těch propozicích k testům mám výslovně napsáno, že si mám odpoledne den předem dát zákusek. Grr. Bude mi těžko:-( Tak jen jestli si ho mám dávat, nerada bych, aby mi vyletěla glykémie. Na začátku těhu jsem měla nalačno 4,7.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 09:45

Mína - Snad si na té Ukrajině hezky odpočine a splní ti pak všechno, co budeš chtít :wink: Ještě tam pak vpašuj nějak žádost o přidání, když bude dostatečně povolný :mrgreen:

Holky, jaké jsou příznaky těhotenské cukrovky? Docela se děsím, že bych ji mohla mít :-( Přeci jen mám dva rizikové faktory (PCO a BMI nad 25) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
2.8.11 10:11

Pajo
Zbytečně se nestresuj :srdce: . Sice určité rizikové faktory máš, ale to neznamená, že budeš mít těhu cukrovku. Já sem měla nalačno glykemii 4,6 a po zátěži 6,0, takže nádhera. Moje zdravá a hubená kamarátka měla 5,6 a 7,9!!!
Budu držet palce.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
2.8.11 10:12
Pajalena píše:
Holky, tak mi manžel poslal odkaz na jeden článek se slovy: Díky za to, že jsi normální! Nechci kostru ve skříni!

Je to :srdce:

http://ona.idnes.cz/…-/dieta.aspx?…

Jo, ty fotky jsem také koukala. HNUUUUUUUS. To budu radši oplácaná, než totok :pocitac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
2.8.11 10:23

Baru - jsem plašan :-( A ani to, že je mi těžko po sladkém a pálí mě po něm žáha není podezřelé? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí