Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katy - posílám velikánskou gratulaci. Malá je opravdu kouzelna
![]()
Taková pusinka maličká
![]()
Přeju hodně zdravíčka, štěstíčka a ať se jí na tom světě moc líbí
![]()
No mě už je dobře…ale byla to katastrofa… ale ven s tím ![]()
ve čtvrtek mě přijali do porodnice a v pátek ráno to mělo vypuknout. Ráno v 6 měření tlaku, ozvy, napíchnutí kanyly, kapačka, zavodnit, zabandážovat nohy…a jelo se na sál. Na 8.45 jsme měli jít na sál. Tak nás tam dovedli…byla jsem tam skoro 1,5 hodiny. Napíchli mi spinál do páteře…asi po 10 minutách a odešly mi nohy…zatím v pohodě…manžela usadili vedle mojí hlavy…za chvíli mi začalo být hrozně blbě..tak jsem začala zvracet…no hrůza..za chvíli se to upravilo…pak se mi blbě dýchalo skoro až do konce…malou vybavili za 25 minut ale nemohli se k ní dostat…byla jsem 37+5tt, ale ve skutečnosti, protože vím, že jsem otěhotněla později, jsem byla 37+0 max. takže malá byla vysoko..navíc u nás XXL, než se dořežou kam mají to taky trvá…no a potom nekonečné šití několika vrstev…měla jsem docela krevní ztrátu…na pokoj mě přivezli a už jsem za chvíli cítila nohy…to bylo OK, dokud jsem po 12 hodinách nemusela vstávat do sprchy…to jsem opravdu hodinu !!! lezla z postele..no následovaly kapačky, něco od bolesti..druhý den už lepší…no a každý další den už ok. Dneska jsem byla 5. den po sekci. samozřejmě jizva bolí ještě…mám tam 15 stehů ale je mi OK, ale samozřejmě jizva táhne…atd
ale je to už fajn…hlavně že jsme doma…
tak já jdu holky kojit a krmit..spíš krmit protože téměř opět nemám mlíko, takže kojím jen jako na oko
tak zatím pa ![]()
katy takže císař bude asi lahůdka, ještě když mi budou vyndavat dvě miminka, ale když tě čtu tak je mi jasný že to že je miminko na světě to všechno přebije ![]()
ještě jednou gratuluji malá je fakt krásná ![]()
jaty jsi statečná
a malá je pěkně buclatá, jak kdyby byla v termínu
drzim palce at se mlicko utvoří. když jsem tak četla tvuj prispevek tak jsem si říkala že by nám při tom cisari mohli vzit kus špeku aby toho nemuseli tolik sit ![]()
Katarina Malá je nádherná, gratuluji! Musel to být záhul
Hlavně že už jste doma a mléko se snad spustí, po císaři to asi trvá déle ![]()
Tak jsme se včera přecejen s mužem
, nasadila jsem ale těžkej kalibr, místo svojí milovaný bavlněný košilky jsem si vzala červenou krajkovou
Hlavně že měl můž radost, že jo ![]()
Jinak jsem trochu zmatená z tý bazální teploty, myslela jsem, že to po těch 36,3 a včerejších 36,4 konečně vyskočí, ale já zase „spadla“ na 36,3. Tak nevím, jestli to u mě funguje, to měření BT. Přitom na ovu testu byla dálnice ![]()
Každopádně jsme to včera pojistili, tak uvidíme. Ale je to věda ![]()
Katy, ta je nááááádherná
![]()
Hrozně moc gratuluju
![]()
Jak se cítíš?
katarina30 píše:
Ahoooooooj holky…nsetačím to tu pročíst, ale hlásím dnes příchod z porodnice…Takže: máme Alžbětku, narodila se 29.7.2011 v 9.25 hodin po fáááákt náročném císaři, kdy jsem teda byl nakonec 1,5 hodiny na sále a večerní vstávání po spinálu děs a hrůza. Ale malinká je úžasná a nádhernáno a co vy holky??? přikládám i fotku
Katy, malá je krásné baculaté miminko. Císař jsem zažila, a naštěstí jsem byla v plné anestezii, takže nemůžu soudit. Ale bylo to rychlý, protože já jsem byla do hodiny spátky na pokoji a už probuzená.
Cibi neboj, po císaři fungují hormony jako po normálním porodu, takže se člověk strašně rychle zotaví. Sama jsem se divila. Když jsem poprvé vstala z postele, měla jsem pocit, že se o malého nepostarám ani po návratu, a druhý den jsem si jej sama od sebe vzala naplno do péče.
Jo, málem bych při pohledu na krásný miminko zapoměla. Včerejší výsledek NT je 1:2200, takže v pohodě.
Haňulko, moc gratuluju
![]()
Hanule79 píše:
Jo, málem bych při pohledu na krásný miminko zapoměla. Včerejší výsledek NT je 1:2200, takže v pohodě.
Míno moc díky. ![]()
Teď tu moc myslím na kolegyňku z kanclu. Dneska musela na kolonoskopii s podezřením na Crohnovu nemoc a tak jsem z ní špatná.