Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky dlouho jsem tu nebyla, hlídala jsem sestře malou.
Takže všechny moc a moc zdravím
![]()
Kačí malá je opravdu moc nádherná. S tím kojením je mi to líto, ale u nás v rodině ségře i švagrové dost pomohl kojící čaj, taky plánuju, že ho budu pít. Tak to ještě zkus a uvidíš a pak taky hodně mléčných výrobků, aby se mělo mlíčko z čeho tvořit a brát vápník. Držím palečky aby se ti to povedlo.
Všem ostatním přeju krásné a pohodové těhulkování i snažení.
![]()
holky mam dotaz
od včera mě hrozně pálí a řeže močová trubice, ale ne při močení ale jen tak. jsou to takove vlny. chvili to necitim vubec a chvilema je to hrozny. myslite ze to muze byt zpusobene pohybama, nebo by to mohl byt zanet?
ale to bych myslela ze by to palilo spis pri močení
díky za názory.
ahoj všem ![]()
luci to nevím, ale raději bych si došla k dr. kdyby to byl zánět chtělo by s tím něco dělat. jinak na močové cesty a ledviny mi opravdu moc pomáhají brusinky ![]()
jojo piju brusinkový a řepíkový čaj tak uvidim jestli to neco udela ![]()
Ahoj holky…no tak s tím kojením je to děs…ale nevím, nevím, jestli po 10 dnech od porodu ještě můžu začít plnohodnotně kojit..
to si nemyslím…odstříkám tak 30ml a to je úspěch a to po půl dni..
Luci: s tím močákem bych si fakt zašla k doktorce, minimálně na nějakou kultivaci, nebo ti dá něco na přeléčení…možná clotrimazol
katy a co dr. ti na to říká? to je dost málo ne? určitě když to nepůjde, tak nemá smysl se tím trápit ![]()
katy taky si myslim ze nema smysl to lamat pres koleno pokud to nepujde. akorat se tim stresujes a tim spis ztracis mlicko
jinak moje dr ma zas dovolenou a do nemocnice se mi teda nechce ![]()
luci kdyby to byl zánět močáku, opravdu není dobré to nechávat, tvoje dr. musí mít zástup ne? tak bych šla k němu stejně by tě měl poslat na urologii…
moje dr ma zastup právě v nemocnici. myslis ze mam jit rovnou na urologii? ![]()
Luci-taky myslím, že máš jít k dr., aby se ti to nezhoršovalo, mně hodně pomáhal brus. džus a klid a ležení, chodila sem i na urologii a brala sem rok s přestávkama léky urovaxom a te'd mám pokoj. Jen někdy po sexu, ale co su těhu tak nesexujem, mám to zakázaný
Lucko
Zajdi na gyndu, na urologii by nemuseli vědět jaké léky by ti měli napsat, pokud budou nutné. Vždy je se vším dobré jít na gyndu, protože tam dokážeme vyšetřit všechno a víme, co dělat v těhu. Jinak máš krásnou profilovou fotku. ![]()
Katko
Asi nemá význam to dál s kojením hrotit. Důležíté je, abys nebyla ve stresu a v pohodě. ![]()
Já jsem dnes byla s kamarátkou v poradně (přenáší 6 den) a cvičně jsem se zvážila (doma váhu nemám) a mám 1 kg dole. Super, ani jsem nic moc v jídle nezměnila, ale alespoň nedostanu po zadku v pátek v poradně, jak minule. ![]()
Barča
díky barčo. i za pochvalu fotky
mne se prave moc do nemocnice nechce ![]()
Holky,když jsou na ovu testu 2 čarky, dobře vyditelné, je ovu ten den? Takže tuleníčko. Nikdy jsem je nepoužívala, tak to ted vyzkouším.
Dnes jsem 7DC a mám čirý hlen.