Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky
- moc díky za podporu.
Baru - to teda musel bejt nápor hlavně na psychiku co? Jsi fakt dobrá, že jsi odrodila kamarádku
Si to neumím představit, vést porod, ta zodpovědnost a ještě se k tomu prát s vlastníma hormonama. Mě stačí vidět novorozeně a řvu jak želva ![]()
arcanobacterium píše:
Jojo, odrodila, zašila a jsem zničená (hlavně psychicky). Teď nemůžu usnout, musím do sprchy a z hladu jsem spořádala půlku ledničky.
gratuluji kamarádce a miminku a tobě k takovému výkonu v tvém stupni těhotenství
![]()
dobré ránko všem ![]()
míno vidíš a já mám zákaz sexu zatím na celou dobu těhu, pořád doufám, že mi to odvolají, ani na těhu cvičení zatím nesmím. ale pro miminka udělám cokoliv ![]()
čau holky, Já sem včera byla na tom placeným utz za 500,– Kč jestli je všechno jako v pořádku po těch křečích a bylo to zajímavý. Řekli, že mimi je líný, nechce se hýbat, všechno se vyvíjí tak jak má /mozek, žádný roštěp na těle/a odpovídá to 16 tt, mozek roste, ukazovali mi srd. křivku, že je v normě a nemá žádný vybočení a srdce jak se nalívá krví a pracuje, na obrazovce to bylo červený a modrý, pak mi ukázali obličej, to sem se úplně lekla, ale mimi za to ještě nemůže jak vypadá
a pak ho chtěli celýho změřit, jenže už ho to přestalo bavit, tak se celej schoulil a bylo po všem, tak sme museli už jít. Chvilku mi bouchali do břicha, ale stejně to nepomohlo
TAk sem byla moc a moc ráda a potěšená, manžel byl poprvé na utz, tak se mu to moc taky líbilo, sledoval to jak v kině, jen pohlaví ještě nevíme,nešlo to poznat. Jinak v pa du na triply a 19.8. na ko
petvit to je moc dobře, že jsi šla i s manžou ![]()
mě taky každý UTZ uklidní ![]()
to už v 16tt vidí případné rozštěpy? pořád se učím nové a nové věci jsem prvorodička a tak co nevyčtu to nevím ![]()
dobré ránko luci ![]()
ahoj cibi! doufam ze se mate vsichni 3 dobre
teda zakaz sexu to me mrzí, ja jsem poslední dobou hrozne při chuti
ale za ty dva dárečky to jistě stojí ![]()
luci máme se dobře a jak vy? ![]()
mě to zakázali po tom krvácení, a bohužel to není jako u hematomů, které odejdou nebo se vstřebají, ale myomy, tam mám pořád, takže by je to asi moc vydráždilo ![]()
o chuti mi nemluv
jestli to budu mít do porodu, tak potěš a po porodu budu tak vyřízená, císař a ještě dvě miminka, to bude pro mě nářez a to budu asi pak moct, ale nebudu mít chuť ![]()
No musím říct, že jsem včera i „zapoměla“, že jsem těhu ![]()
Já bych byla také ráda, kdybych měla někoho u porodu, komu důvěřuji, proto doufám, že primář dorazí i z domova, protože i když je občas bručoun, tak mu věřím nejvíce ze všech. Všichni se mi diví, protože on u porodů moc trpělivej není a občas i má řeči, ale ke mně si to určitě nedovolí.
Jinak u nás jsou skoro celé těhu sexuální suchoty
, ve zvracejících měsících nebyla chuť, pak krvácení, teď už i je chuť, ale nějak už sme si odvykli
. V pátek mám první „velkou“ poradnu ve 36 týdnu, takže pak sme si řekli, že budeme masírovat hráz a sexem pomáhat čípku, ať povolí, zatím mám skóre čípku 0, což ve 36 týdnu už by mohlo být i více.
Barča ![]()
Petvit
Gratulace, dobré sono a hlavně když to mimi vidíš je nejlepší lék na obavy.
Barča ![]()
barčo tobě se porod taky blíží mílovými kroky ![]()
holky trochu vám závidím, ale na druhou stranu se mi líbí to co prožívám teď, ještě to není moc vidět, takže lidi neví a já si to užívám jen s nejbližšími, ale už se těším na pohyby ![]()
Cibi
Já už se hrozně těším, jenom ten porod. Po včerejšku mi furt vrtá v hlavě.
Jinak pohyby to je to nejkrásnější na těhu. A u tebe to bude dvounásobně. Teď, když už je max větší, tak dělá takové vlny, že když ležím, tak je to parádně vidět. Manžel se furt hrozně směje, jak vystrkuje prdelku a nechá se pohladit.
Dneska mi doratí sestra ze slovenska, tak už se na ní hroooozně těším. Poukazuji všechno, co mám na mimino a uděláme si hezký víkend.
Lucko
Tobě se to už taky krátí, možná budeme rodit nějak stejně
Jsem ráda, že ti močové cesty dali pokoj a pozdravuji manžu a držím palce, ať se rychle uzdraví.
Tak já jdu něco poklidit, ať si segra nemyslí, že jsem čuně (i když manžel včera krásně uklidil celý byt, šikulka moje, ale pár věcí přehlídnul - to vidíme jenom my ženy
)
Barča
cibi to je fakt, s dvojcatkama bude asi peknej kolotoc
ja jsem si ale dvojcatka vzdycky prala i když to pak musi byt hroznej záhul
my se mame dobre, ale dneska žehlim a lili to nejak nebaví tak se tam nejak mrcasí a dost mě bolej ty ruce. tak si davam přestavky
barčo ja myslim že budeš první ty
ja zatim vubec nepozoruju ze by se něco dělo
krasne si užij navštěvu a udělejte si se segrou hezkou damskou jizdu ![]()
barčo tak to si se ségrou užijete
![]()
já mám bráchy a s těma si tohle fakt neužiju ![]()
luci mě bolí zatím nejvíc záda, když něco dělám, tak musím dávat pauzy a jak začne břicho, tak si lehám. čím jsem dál v těhu, tím vydržím kratší dobu u PC, protože mi brzo začíná bolet v podbřišku ![]()
Lucko
Právěže já také nic necítím. Občas poslíček, ale to je jenom takové stvrdnutí dělohy a hlavně ten čípek je tuhý, uzavřen, hlavička malého někde v oblacích, tak to vidím na přenášení. Jinak sranda, moje mamča měla se mnou termín jak já, t.j. 13.9. a rodila mně 17.9., tak uvidím, už v rodině padají sázky.
Žehlení nezávidím, já strašně nerada žehlím. Tak jdu nakrmit morčata (máme 3 holky, kterým sme udělali super výběh ve sklepě - ano, zní to strašně, ale máme 2 sklepy, tento je zděný, zateplili sme ho a mají výběh 180×90cm s 2 patry a jsou strašně spokojené. Jenom to lezení po schodech, protože nemáme výtah) a pak se vrhnu na úklid.
Barča ![]()