XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
9.8.11 11:03

Mína- tak to je fajn že to tak dopadlo v práci, ale su překvapená z té plodovky, že na ni jdeš tak brzo? Já uvidím jak budou vypadat triply a co dr, jinak mám pocit, že se chodí kolem 20 tt. Mám špatnou genetiku co se týká vajíček, tak uvidím Teď sem 16+00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
9.8.11 11:05

Míno
Teda, šéf to vzal opravdu sportovně, takže super. :kytka:

Mně právě volala nej kamarátka (už jsem tady o ní psala), že má kontrakce po 5 minutách, je týden po termínu, takže asi za chvilku vyrazíme do porodnice. Slíbila jsem jí, že pokud bude špatná konstelace sloužících lékařů, tak jí odrodím já. Tak jsem zvědavá, jaký má nález a snad to bude mít rychlé. Zítra ki dorazí na návštěvu sestra a strašně se těším, jenom nemám uklizeno (jsem nějaká líná) a dnes to asi enstihnu, tak musím zaúkolovat chudáka chlapa :think:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
9.8.11 11:15

barčo ty budeš rodit kamarádky a přitom sama ležet na hekárně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hlavně ať to kamarádce dopadne dobře :pankac: :pankac:

carlo já chvátala kvůli věku a můj dr. mě nehnal hned do CARu na umělko, snažil se mi pomáhat clostíkem aby mi rostly folikly a pregnylem aby praskaly, takže sice už pomoc, ale snažení klasika doma v postýlce. chci jen říct, že to že jdete k lékaři neznamená, že vás budou hned tlačit do umělého nebo tak, první jsou vyšetření krve a spermia u partnera a až podle toho když se najde problém se to řeší :-)
uvidíš, že vám to vyjde normálně, ovuluješ a váha u tebe není tak vysoká jak psala barča, aby blokovala otěhotnění. :pankac:

míno na zítra přeju moc štěstí :hug:
a máš fajn šéfa, já to v práci ještě neřekla, ale je to jen u mě formalita, jsem na rizikovce od začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
9.8.11 11:16

dneska jsem byla na KO u svého dr. měl tam výsledky krve ze screeningu, dopadlo všechno negativně a plodová voda u mě se nekoná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
9.8.11 11:22
cibi píše:
dneska jsem byla na KO u svého dr. měl tam výsledky krve ze screeningu, dopadlo všechno negativně a plodová voda u mě se nekoná :dance:

Gratulace, to je super. :srdce:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
9.8.11 11:31

barčo děkuji :hug:
dneska mám tolik energie, hrozně mě to nabilo a uklidnilo :pankac:
a jsem ráda, že můj dr. mi udělal i UTZ, i tím mě uklidnil, když jsem je zase viděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.8.11 11:51

:nevim: no mně řekli, že 16-17 týden… a radši prej dřív, tak nevím

petvit píše:
Mína- tak to je fajn že to tak dopadlo v práci, ale su překvapená z té plodovky, že na ni jdeš tak brzo? Já uvidím jak budou vypadat triply a co dr, jinak mám pocit, že se chodí kolem 20 tt. Mám špatnou genetiku co se týká vajíček, tak uvidím Teď sem 16+00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.8.11 11:53

cibi, no tak fajn on není ani omylem… je to pěknej hajzlík a podrazák … ale potřebuje mě teď, takže má asi bobky, že půjdu na rizikovku a bude s celou recertifikací ISO nahranej, takže šlape brázdu…
Já jen doufám, že to co teď slíbil i dodrží a nebude dělat žádný levárny :think:

cibi píše:
barčo ty budeš rodit kamarádky a přitom sama ležet na hekárně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

carlo já chvátala kvůli věku a můj dr. mě nehnal hned do CARu na umělko, snažil se mi pomáhat clostíkem aby mi rostly folikly a pregnylem aby praskaly, takže sice už pomoc, ale snažení klasika doma v postýlce. chci jen říct, že to že jdete k lékaři neznamená, že vás budou hned tlačit do umělého nebo tak, první jsou vyšetření krve a spermia u partnera a až podle toho když se najde problém se to řeší :-)
uvidíš, že vám to vyjde normálně, ovuluješ a váha u tebe není tak vysoká jak psala barča, aby blokovala otěhotnění. :pankac:

a máš fajn šéfa, já to v práci ještě neřekla, ale je to jen u mě formalita, jsem na rizikovce od začátku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.8.11 11:55

vééééélká gratulace!!!! :hug:

cibi píše:
dneska jsem byla na KO u svého dr. měl tam výsledky krve ze screeningu, dopadlo všechno negativně a plodová voda u mě se nekoná :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.8.11 11:56

barčo, tak vám holky držím palce ať to rychle a bezproblémově porodíte :palec: :palec: :palec:

cibi píše:

a máš fajn šéfa, já to v práci ještě neřekla, ale je to jen u mě formalita, jsem na rizikovce od začátku :-)
arcanobacterium píše:
Míno
Teda, šéf to vzal opravdu sportovně, takže super. :kytka:

Mně právě volala nej kamarátka (už jsem tady o ní psala), že má kontrakce po 5 minutách, je týden po termínu, takže asi za chvilku vyrazíme do porodnice. Slíbila jsem jí, že pokud bude špatná konstelace sloužících lékařů, tak jí odrodím já. Tak jsem zvědavá, jaký má nález a snad to bude mít rychlé. Zítra ki dorazí na návštěvu sestra a strašně se těším, jenom nemám uklizeno (jsem nějaká líná) a dnes to asi enstihnu, tak musím zaúkolovat chudáka chlapa :think:

Barča
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
9.8.11 12:02

míno tak ti přeju aby to dodržel.
moje bývalá šéfka taky dost naslibovala, když mě potřebovala a když mě měla kde potřebovala tak :zed: :zed: :zed:

jinak plodovka takhle je normální, máš jí dřív jak petvit, protože jsi si zaplatila 1.trim.screening, petvit má triply a ty se dělají v době, kdy ty jdeš už na plodovku :-) švagrová měla taky triply a šla jako petvit.
dneska mě můj dr. je potvrdil to že ten screening je spolehlivější jak triply, jen nechápu proč triply pojištovna hradí a tohle ne, ale co miminka nám za to stojí ne? :-)

barčo jestli jsem si to vysvětlila špatně tak se omlouvám to víš jsem laik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.8.11 12:41

cibi gratuluju :dance: jinak muj mocak je ok, ale chudak manžel ma zanet ledvin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
9.8.11 12:51

luci to s mm mě mrzí, to je dost bolestivý, měla jsem to ve 13-ti letech, ať je mu co nejdřív líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
9.8.11 13:01

ddíky cibi. dostal injekci do zadku, tak je ted docela v pohode. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
9.8.11 17:28

Teda dnes jsem 11DC a docela mě bolí v podbříšku asi se hlásí OVU. OVU test ukazuje slabeho ducha, takže je negativní. Já s OVU testama nemám moc zkušenosti, po pul roce snažení jsem je ale zakoupila, tak uvidíme. Tulime se hned po MS a dokonce jsme se tulili i během MS, když jsem měla jeden den velice slabý, jen takové špinění. Našla jsem diskuzi, že někteé ženy něl´kolik let nic a pak otěhotní při tulení při MS. Tak jsem zvědava. Podbříšek tedy bolí fest. :-)Navic, jsem objevila na kalhotkách lehce špinění? Co to může být? že by ovulace?

Příspěvek upraven 09.08.11 v 19:42

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí