XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
10.8.11 12:26

barčo připojuju se, jsi podle fotky moc sympaticka :) a morcata maji super vilu :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
10.8.11 12:28

Jinak my si občas stěžujeme, že je porod těžký. Tak morčecí mamina porodila toto, nechápu jak se to do ní vešlo. :mrgreen:
foto v den porodu (při příchodu z práce mně čekalo překvápko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.8.11 12:36

jeee oni maji hned chlupy? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
10.8.11 12:39
lucienne píše:
jeee oni maji hned chlupy? 8-o

Narodí se komplet jako dospělé, sice matka kojí, ale oni hned můžou žrát pevnou stravu. Já ale nepchopím, jak se to dí vlezlo. Jinak to bylo pro mně fakt překvápko, měla být jako potrava pro hady, tak to jsem nemohla dopustit (sice už jsem měla 3 morčata) a za měsíc na ní koukám, že je nějaká tlustá :mrgreen: Pak porodila krásných 5 mimísků. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.8.11 13:35

Barčo, to jsou krásné morčátka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a mají se u Vás jako v bavlnce… téééda, takový bejvák… a mezonet k tomu! SUPER :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jsem vždycky uplně u vytržení, když se seznámím s někým, kdo má rád zvířátka a hezky se o ně stará :hug:
My máme 8 letého kocoura, kterého našel pubík jako kotě polomrtvého u popelnic. Asi někoho přestal bavit. Tak jsem ho vypiplali, narvali do něj cca 5 tisíc za léky a ošetření a dneska je to náš Pan Kocour…
Pak máme teda ještě 9ti měsíční „štěňátko“ labradora… dárek od drahého k Vánocům, abych nebyla smutná, že se nám nedaří to miminko… jsou to naši miláčci… oba dva… :srdce: :srdce: :srdce:

Jinak Baru podle fotky a i podle psaní mi jsi hrozně moc sympatická :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.8.11 13:36

… a náše miminko Fído

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.8.11 13:43

to je náš baloo :mrgreen: teda barco ja myslela že to budde jako myšky. takoví malí gumídci :mrgreen: a oni jsou už takhle soběstační. :palec: a kam se ji vešli teda nechapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
10.8.11 13:58

:mavam: Holky nebojte, sice je člověk u prvního miminka tak trošku ze všeho vyjukanej(já teda aspoň byla) ale ona to vážně ta příroda vymyslela dobře. Prostě se vám automaticky přepne v mozku po porodu program JÁ na program MIMINKO a je to. Opravdu potom není nic důležitějšího než to malinký stvořeníčko, co vás potřebuje a všechno vyplyne tak nějak přirozeně časem samo od sebe. Já jsem si u první dcery musela taky na všechno přijít sama, protože svojí mamku už nemám a šlo to :palec: Teď mě to čeká sice už podruhé, ale po 8 letech, a tak si taky nejsem ve všem zas tak moc jistá, ta skleroza je fakt děsná věc :lol: Tuhle jsem fakt dlouho dumala nad tím, jak poskládat vyžehlený látkový čtvercovky, aby to malýho netlačilo :zed:

Jo a Baru, taky jsem si furt myslela že jsi brunetka, ani nevím proč… A fakt Ti to sluší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
10.8.11 14:10

Míno
Krásný pejsek i kocourek. Já jsem také taková zvířecí (měla jsem už kanárky, papoušky, křečky, potkana, psa a teď morčata). Nesnáším, když se někdo špatně chová ke zvířatům (jednou sme zachránili od popelnic malinkaté štěňátko, skoro slepé a vypiplali sme ho tak jako vy kocourka).
Nám tento rok umřel na slovensku 17-ti letý pes, se kterým jsem vyrůstala (jsem ráda, že jsem u toho nebyla, probulila jsem to doma a bála se, že potratím).
Můj manžel nemá rád kočky a já jsem si nedovedla představit život bez zvířete a na psa nemáme čas, proto máme morčata. Jsou takové nenáročné, hlavně když mají „smečku“.
Jedna paní, která k nám do ambulance chodila na léčbu neplodnosti si jako terapii vzala ode mně jedno miminko morčátka :lol:

Lucko
Také krásný pejsek. Labrador? Můj chlap strašně chce černého labradora, ale teď bychom na něj neměli čas, takže do budoucna.

Já si myslím, že lidičko, co mají rádi zvířata a hezky se k nim chovají, jsou prostě dobráci a tak se pak chovají i k lidem.

Barfi
Doufám, že to tak je, že je to prostě v nás a nemusíme šprtat knížky o péči o mimi (já se tedy přiznám, že žádnou nemám). Jenom jak jde člověk do něčeho neznámého, tak neví, co bude. Takže já spovídám kámošky, co dělali, jak a podobně a podle toho jsem si vybavila lékarničku a část výbavičky.

Za chvilku dorazí segra, uklizeno mám, pak společně zajedem autem nakoupit (já už se nechci tahat s taškama a auto si vzal manžel do práce) a budeme si užívat.

Barča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.8.11 14:19

Baru, užijte si se setřičkou hezký den a páááá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.8.11 14:20

Luci, to je labrador?
Je rozkošný… a krásný jméno… Baloo :srdce: :srdce: :srdce:

lucienne píše:
to je náš baloo :mrgreen: teda barco ja myslela že to budde jako myšky. takoví malí gumídci :mrgreen: a oni jsou už takhle soběstační. :palec: a kam se ji vešli teda nechapu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
10.8.11 14:44

míno taky mas krasny zvířátka :dance: ja bych chtela i kočku ale manžel je proti a ma alergii :( baloo je kříženec labradora a bernskeho salašníka :palec: ted už ma 45 kg 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.8.11 14:44

holky máte krásné mazlíčky :pankac: :pankac: :pankac:

my máme fenku německého ovčáka andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
10.8.11 14:45

míno a jak se snese pes s kočkou?
my nemáme kočičku kvůli naší andy, protože ta kočky prostě nesnese, zabila by jí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
10.8.11 14:46
cibi píše:
holky máte krásné mazlíčky :pankac: :pankac: :pankac:my máme fenku německého ovčáka andy

Ta je krásná. Já jsem prostě pejsková, kdybych na něj měla čas, měla byt minimálně 2.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky