XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5575
4.8.11 16:15

Carlo
Na otěhotnění to vlyv určitě nemá. Sice tento typ sladidla neznám, ale hledala jsem si složení a nemyslím si, že by to bylo nebezpečné. Jak jsem psala - všeho s mírou. Ani já nepiji light nápoje každý den, ale když dostanu chuť, tak si dám. Také nemůžu kávu, ani čaj neslazený, takže úplně chápu.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
4.8.11 16:48

Ahoj holky, je možné abych 7DC měla už bílový hlen? je pravda, že minulý měcíc jsem ho měla také dříve 11DC. A kdy je dobré se tulit, kdy je vrchol OVU, když se zjistí ten bílkový hlen?

• Citovat
  • Upravit
964
4.8.11 18:11

Ahoj holky, tak já se přidám k nelátkujícím maminkám. Už u první jsem neměla kolikrát ani čas se ze začátku učesat nebo najíst, natož se ještě starat o praní a sušení plínek. Jinak ty nový látkovky jsou většinou už jako kalhotky, takže klasický čtvercovky se do nich už nedávají, jen nějaká absorbční plínka a pak přes to jedny, aby to drželo. Stejně počítám, že budeme mít zas široký balení, takže látkovky a vrchní kalhotky budeme potřebovat tak jako tak. A jaká to pak byla úleva když jsme ve 3 měsících mohli dávat jen tu jednorázovku.
Jo a umělý sladidla teda taky radši vynechávám, ale taky i tu colu, kofolu a tak. V tomhle já jsem docela srab. :-)

Holky,už jsem 39tt a zítra jedu poprvé do porodky, tak jsem zvědavá, jak to vlastně bude probíhat :-) Jestli mě teda vůbec vezmou.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.8.11 09:19

čauvec, zajímalo by mě, když sem 15+4 jestli je to 15.týden těhtoenství nebo 16. týden těhotenství… Když si čtu jak se vyvíjí plod, abych byla víc v obraze.. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
5.8.11 09:29

no už jedeš 16tý

petvit píše: čauvec, zajímalo by mě, když sem 15+4 jestli je to 15.týden těhtoenství nebo 16. týden těhotenství… Když si čtu jak se vyvíjí plod, abych byla víc v obraze.. dík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.8.11 10:05
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
5.8.11 10:17

Holky, tak ovu asi fakt byla, dneska mi skočila teplota nahoru. Tak kéž by se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
5.8.11 10:36

Pinkie, držím palce seč mi síly stačí :palec: :palec: :palec:

Pinkie píše:
Holky, tak ovu asi fakt byla, dneska mi skočila teplota nahoru. Tak kéž by se to povedlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
5.8.11 11:08

pinkie tak držím palce aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
5.8.11 11:12

Holky, děkuju moc! :kytka:
Já se k tomu snažím tak neupínat, ale budu určitě napnutá, jestli se to povedlo a nebo ne. A když ne, hurá do dalšího cyklu :wink: Každopádně moc děkuju za podporu, jste moc fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
5.8.11 11:23

však ono se to jednou povede neboj :-)
prostě všechno má svůj čas a třeba právě nadešel pro tvoje miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
5.8.11 13:55

nachlazení

Ahoj holky,

dneska ráno jsem se probudila s bolavou hlavou a škrábáním v krku :zed: Asi jsem se někde nachladila a během mého dnešního pobytu v práci se to jenom zhoršuje. Co byste mi prosím poradili na nachlazení, možná se mi začnou spouštět i dutiny :roll: Mám to ale pech! :zed:

Teploty zatím nemám a obvoďačka bude v oridnaci až v pondělí. V pondělí mám navíc testy na cukrovku… Nemůže to nachlazení ovlivnit výsledky? Třeba složení ranní moči atd… :think: Co myslíte? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
5.8.11 15:38

Carlo
Klidně to může být ovulace. Držím palce. :hug:
Pinkie
Tobě také moc držím palcečky. :hug:
Barfi
Tak co v porodnici?
Pajo
Dej si hodně tekutin, př. teplého čaje s citronem. Určitě klidový režim, klasika - vyležet se. Pokud by tě bolela hlava, klidně si dej Paralen 500mg i 3×denně, pokud by si měla zvýšenou teplotu tak si ho klidně dej i do dávky po 4 hodinách 1tableta. Paralen je v těhu zcela bezpečný. Dej si na krk šátek a mělo by to za pár dnů ustoupit (většinou jsou to virozy, které se stejně antibiotikami nedají léčit). Janě, že pomůže i vitamín C, př. šumivé talbety. Ať ti je rychle zase dobře.

Barča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.8.11 18:53

Ahojky,
tak se hlásím po první kontrole v porodnici :mavam: A málem si mě tam hned nechali :-(
Ráno mi hned sestřička natočila monitor, ten byl v pořádku, pak klasická poradna, váha, moč a tlak a tam začaly první problémy. Opakovaně mi naměřila přes 150/99 a že prej to není dobrý :-( Pak jsem čekala na dr. Ten udělal klasický vnitřní vyšetření a že je nález pěkný a určitě porodím před termínem, pak udělal UTZ na odhad váhy a tam byl další šok, protože malej už má podle něj 3800 g :pankac: :pankac: :pankac: a že by to opravdu chtělo co nejdřív porodit, že by mi to ani jako druhorodičce nepřál rodit v termínu. Pak jsme začali probírat ten tlak a ty moje otoky a že mi naberou krev a když se jim potvrdí preeklampsie tak tam hned zůstanu.Nakonec jsme se ale dohodli, že mi zvýší dávku léků a já se musím doma měřit a kdyby něco, tak hned přijet do porodnice. Další kontrolu mi dal hned v úterý, tak s tím počítám, že už tam asi zůstanu když ne kvůli tlaku, tak asi na vyvolání kvůli velikosti mimča. Každopádně doktor i sestřičky naprosto skvělý. Nikdo ani slůvkem nenaznačil nic o mý váze. Doktor přišel sám do čekárny a ve dveřích ordinace se představil a podal ruku. NO koukala jsem jak blázen. Jen jsem tam měla nějakýho medika a to mi nikdo neřekl, kdo to je a on tam pořád tak postával a koukal mi s prominutím mezi nohy a pak na ten UTZ a když mi dr. dělal Hamiltona, tak si tam div nevlezl před to lehátko taky, aby dobře viděl. Ale co, je to fakultka a tam se s tím počítá :-)
Omlouvám se za román, ale jsem toho dneska fakt plná, musela jsem se vám vypovídat. Díky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
5.8.11 22:20

Ahoj Kočky…teda vy tu vykecáváte..fakt to nestíhám číst, ale je to dobře. NO jinak my s malou v pohodě, akorát to kojení je na nule. Mlíko vůbec…odsaju za den tak 30ml,což není ani polovina 1 denní dávky.No nebudu se s tím už nejspíš trápit a jedeme na Nutrilonu :-( leda byste některá znala nějakou zaručenou radu jak na to, abych se rozkojila a nemusela mít na prsou každou hodinu přicuclou odsávačku kvůli stimuaci. Jinak Bětka je hodňoučká, tichoučká…zlatá…dneska jsme byly poprvé na chvíli venku a zítra se chystáme na hřiby, teda rodinka bude lítat po lese a já hezky s kočárkem na lesní cestě… :-) Jinak přidávám další foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí